Pingu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geriye dogru sayacak ve sure bitince url ye atacak aciil[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 javascript mi? süre bitince urlye ne atacak? url ye atma diye de birşey olduğunu sanmıyorum, sayfayı yönlendirirsin.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 url ye atacak işte sayfayı =) anladıgın gibi süre bitecek herhangi bir url ye yonlendirecek acele lazımdı ondan acele yazdım ve hala acele lazım =)[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 denemedim ama 5 saniye sonra yönlendirmesi gerekiyor. sene javascript dedin diye yazdım bunu, yoksa sadece dediğin işlem için meta tagı kullanabilirsin: head tagı içine koymalısın.. yine 5 saniye bekler.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 teşekkürler[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god birde istediğimiz bir saniyeden geriye dogru sayma scripti bulabilir miyim? kusura bakmayın hiç bir bilgim yok bu konuda bu yuzden istiyorum [Bu mesaj Pingu tarafından 19 Kasım 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar