earth23 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Guild Tanıtımlarına Eklendi [Bu mesaj earth23 tarafından 16 Kasım 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Terenasda bizim guildin adı olur kendisi hayrola? :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 her realmde kazan kaldıracak bir topluluk olmalı :)[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Revolution * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- [Bu mesaj DePeCHe tarafından 16 Kasım 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bizamanlar benimde burning legionda Janissaries of the horde diye guildim vardı hey gidi günler hey[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bende Janisarries lere karşı olarak "Muallem Asakir-i Mansure-i Muhammediye" kurcam nihoho[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 korgall da vardı bi tane[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Devilmanta, 16 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: bizamanlar benimde burning legionda Janissaries of the horde diye guildim vardı hey gidi günler hey negüzel ortamimiz vardi Devil; sen birakip gittin koca guildi.. Nese, evet hakkatende her realmde bir Jannisaries oluyor :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ragnaros'ta da vardı hatta benim charım ismi Jan'dı. Jan güzel duruyodu ehhe[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Fw dede war :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 FW horde tarafında kurdum bir tane aynı adlı guild ama iç savaş çıktı yeniçeriler kazan kaldırdı dagıldı ben ayrıldım kalanlar Anarchy in Azeroth adıyla yeni ve Anarşik bir guild kurdular[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Devilmanta, 16 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: bizamanlar benimde burning legionda Janissaries of the horde diye guildim vardı hey gidi günler hey ee sadece guild kurmakla olmuyor biraz da başında olmak lazımdı ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poareq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Guildi kurarken yazılışının tam olarak nasıl olduğu bilinmeden kurulmuş oldu aslında, "Janisseries" de "Janisarries" de aratın google dan deli gibi çıkıyo valla. Guildimiz uzun süre 2 sonra 4 kişi devam etti :) ki isteğimiz de çok kalabalık olup işin cılkının çıkmadığı bir yer olduğundan şimdi 40a yakın (alt char lar ile birlikte) varız ve 20 aktif oyuncu ile de bitiricez katılımı. Oyunun bir "oyun" ve eğlenmek için olduğunu bilen ve daha çok karşısında bir oyun karakteri ile değil de gerçek bi insanla konuştuğunu bilenlerle arkadaş olmaya çalıştığımız ortamımızdan her geçen gün daha çok zevk alıyorum...[signature][hline]Burning Legion Level 60 Paladin - Janisarries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vay poarekcim nasilsin :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poareq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam johny iyidir abicim. işten bunalıp artık paticik e bir üye olayım dedim ki o da ne bizim guild in topic i var :) bu akşam MC deyiz Garr ı alt etcez inşallah he? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 insallah :)) geliyorsun degilmi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poareq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geliyorum evet. ama biraz geç kalıcam inşallah dolmaz raid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Earth Janisseries Olarak Frostwhisper da oynamaktayiz Köklü bir guild'iz ve bayağidir variz . Lütfen guildlerin karişmamasi için guild isminizi değiştirin.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poareq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Masticore üzgünüm ama dediğini yapmamız mümkün değil. Özellikle bu isim için ilk kuruluşta bazı arkadaşlarla ayrılmak zorunda kalmıştık ki bu da çok eski zamanlara dayanır mart ayının sonlarına doğruydu. yani biz de köklü guild sayılırız :) Ayrıca 2 farklı serverda gül gibi geçiniriz 2 Janisarries ( ki daha fazla da Janisarries olabilir tahminimce ). Biz hep realm belirtiyoruz siz de belirtirseniz karışıklık olmaz.[signature][hline]Burning Legion Level 60 Paladin - Janisarries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar