Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Janisarries

earth23

Öne çıkan mesajlar

said:
Devilmanta, 16 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
bizamanlar benimde burning legionda Janissaries of the horde diye guildim vardı hey gidi günler hey

negüzel ortamimiz vardi Devil; sen birakip gittin koca guildi..

Nese, evet hakkatende her realmde bir Jannisaries oluyor :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

FW horde tarafında kurdum bir tane aynı adlı guild ama iç savaş çıktı yeniçeriler kazan kaldırdı dagıldı ben ayrıldım kalanlar Anarchy in Azeroth adıyla yeni ve Anarşik bir guild kurdular[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.
Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus

Sosyal ağlarda paylaş

Guildi kurarken yazılışının tam olarak nasıl olduğu bilinmeden kurulmuş oldu aslında, "Janisseries" de "Janisarries" de aratın google dan deli gibi çıkıyo valla.
Guildimiz uzun süre 2 sonra 4 kişi devam etti :) ki isteğimiz de çok kalabalık olup işin cılkının çıkmadığı bir yer olduğundan şimdi 40a yakın (alt char lar ile birlikte) varız ve 20 aktif oyuncu ile de bitiricez katılımı.
Oyunun bir "oyun" ve eğlenmek için olduğunu bilen ve daha çok karşısında bir oyun karakteri ile değil de gerçek bi insanla konuştuğunu bilenlerle arkadaş olmaya çalıştığımız ortamımızdan her geçen gün daha çok zevk alıyorum...[signature][hline]Burning Legion Level 60 Paladin - Janisarries
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore üzgünüm ama dediğini yapmamız mümkün değil. Özellikle bu isim için ilk kuruluşta bazı arkadaşlarla ayrılmak zorunda kalmıştık ki bu da çok eski zamanlara dayanır mart ayının sonlarına doğruydu. yani biz de köklü guild sayılırız :) Ayrıca 2 farklı serverda gül gibi geçiniriz 2 Janisarries ( ki daha fazla da Janisarries olabilir tahminimce ). Biz hep realm belirtiyoruz siz de belirtirseniz karışıklık olmaz.[signature][hline]Burning Legion Level 60 Paladin - Janisarries
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...