xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 roll back olan bi chardaki tüm itemler nasıl gider oyuna girdiğimde Charımdaki herşey gitmişti benim biligilerime bakarsanız Gm efendi roll back atıldı 7. ayda ve roll back olan itemlerimin hepsi silindi charda sadece potlar biras para ınndeki Kendi yaptınız roll back olan charımı itemlerin hepsi neden silndi ???? çift Id ye binmiş diyiceksin Benim şucum ne ? Ben mi roll back yaptım Dier itemleri neden silmediniz benim charımdaki itemler gitti 2 -3 kişi ye daha olduğu için biliyorum ::Lee:: var Onunda char roll back oldu ve şu an charı 0 benimki gibi :S[signature][hline]NicK : TaLkative ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D Np :>> 225 k
ares1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sacmalık ! hacklenmiş bi kişi cıplak kalıo rolback edionuz sora da itemleri tekrar silionuz :S daha dicek bişey demiyorum banada oldu aynısı
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bi kere rolback yedim hala aklıma geldikçe sinir oluyorum...[signature][hline]VisuaL_TR JimmyFloyd Berserker HERO Berserker HERO Diez Diez 6xxx np 11xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
Rubens Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Benimde cthinlerim silindi ama mirageler gitmedi rollbackte anlamadım üstüne bir bardak su içtim
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 senin hatan niye hackletion kendini :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
BesT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hack :/[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
ares1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: senin hatan niye hackletion kendini :D seni hackleyem senin hatan :/
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bakın bu konuyu daha önce de açıkladım. Rollback attıkları zaman charınıza yasal dupe yapıyolar. Yani o itemler sıfır item değil. Sizin itemlerinizi kopyalamış oluyorlar. Siz soyulduğunuz ve sizdeki itemler piyasaya sürüldüğü için ve rollback atıldığında sizde olan itemlerle çalınan itemler aynı olduğu için eşyalar dupe olmuş oluyor olay bundan ibaret. Bir dupe wipe yapıldığı zamanda sizin eşyalar dupe muamelesi görüyor ve silinyor. Eğer charınıza rollback atılırsa siz siz olun ne var ne yok satın üstünüzdeki ve baştan bir daha satın alın çünkü onlar er geç silinecektir. Sadece rolback sonrası aldığınız eşyalar silinmez....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 peki bilinc üzerinde ki o rollback li itemleri baska birine satarak baska insanlarida madur etmek ne kadar dogrudur? üzerinde bir iron belt bir iron necklace gibi itemin warsa hadi diyelim bunlari sattin bir daha nerden bulacaksin bunlari... bir dünya boss kestim sadece 1 iron belt dropu gördügümü söylemistim iron necklace'i hala daha göremedim...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim tum itemlerim silindi.. en son borc harc 12 gb verip bow aldimm.. arkadasım bakim dedi.. trade den verdim.. savelemeyen dc olduk bow gitti.. yemişler seni diyenlere kendisi ev arkadasim yanimdaki bilgisayarda..
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 16:01 tarihinde demiş ki: peki bilinc üzerinde ki o rollback li itemleri baska birine satarak baska insanlarida madur etmek ne kadar dogrudur? üzerinde bir iron belt bir iron necklace gibi itemin warsa hadi diyelim bunlari sattin bir daha nerden bulacaksin bunlari... bir dünya boss kestim sadece 1 iron belt dropu gördügümü söylemistim iron necklace'i hala daha göremedim... Çok doğru... Ama aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık... Burada yapılacak başka bir ihtimal bırakmıyor sana sistem. Rollback olan kişiler inventorylerini ergeç kaybederler bunu unutmayın ya rollback olmayacaksın ya da itemi satacaksın. Ben satmamış ve bütün setimi yeniden yapmak zorunda kalmıştım...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim anlatmak istedigim buna K2 'nin bi cözüm bulmasi lazim idi... Ama senin dediginde mantikli ya madur olacaksin ya da edeceksin iki ucu b*klu degnek :|[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Öne çıkan mesajlar