camoka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu ebayda falan jedi acclerini satanlar ne oldu acaba :) herkes jedi oldu şimdi..hemde baştan kendi başına kasmak daha zevkli olur bence.. pazar herhalde sadece credi olayına döner artık.. sizce??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o kadar mission alıp xp kasan adamların parası da olur. credit farmerler de battı:) bakalım bir sonraki satış itemi ne olacak ebayde.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 olm ben sizin ikinizi karistiriyordum hep oyunda ...simdi denk gelmissiniz forumlarda altalta..camoka ya naber lan napiyorsun seklinde 1-2 defa tell lerim oldu sen sanip cakabo hehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cvp karsisinda dumur oldum :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ya NGE'den bir ay önce 300 ytl verip jedi knight hesabı alana noolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ahmet273, 19 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki: Ya NGE'den bir ay önce 300 ytl verip jedi knight hesabı alana noolacak? para icinde patliyicak...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bayrog Ulubatlıyla Aceh necro kasarken demişki: Yaa abi bırakın bu soe paranızı bile değersiz yapmayı başarır,Lootunuzu ...... hayatınızı karartır... Sonunda adamlar oyunu bıraktı.Ben Jedi kasmadım kaybedecek şeyim yok Spy char la level 88 jedi :D kesiorum[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 melee bitti artik 64luk adam 90lik jedi kesti gozumun onunde daha ne diyim :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Melee gerçekten bitti.Ama bitmesi de lazımdı yani star wars evrenini düşününce Tk lar falanlar filanlar mantıklı gelmiodu.Tabi jedi ları çöplük yaptılar orası ayrı.Jedi ların defence leri ranged a karşı hiçbişi..Ayrıca Jedi ların jump ı daha uzağa olabilmeli bence...Normal birinin 4 katı örneğin...[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 burdakiler artık jedi değilki florasanlı swordsman[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gwindon, 19 Kasım 2005 14:14 tarihinde demiş ki: burdakiler artık jedi değilki florasanlı swordsman Ahahaha +1[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Star wars evreninde elbette ki melee var. ROTJ'da ve ROTS filminde pikemanları görmüşsünüzdür. Burda da Teras Kasi hakkında bilgilendirici bir site. Teras Kasi[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oyunu daha çok starwars evreni gibi yapmak istiyoruz derken daha çok filmlerdeki gibi yapmak istiyoruz demek iztediler belliki teras kasi falan biraz zor o yüzden.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar