fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bana kız mı yok bea .......yok hakkaten çünkü kaçarım ben kızlardan... çok tehlikeliler[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: alemsin fede.. beni güldürdün ya bu mübarek akşam.. ama cidden ya nası alınıo bu kalp illa sevgili şartmı? Evet şart. Fede yi verelim mi ii çocuktur, kalpsizdir üstelik:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yakında "eskiler" var ya.."post kasmak" gibi "kalp kasmak" diye bi olay çıkarıcaklar seziyorum (= *polly sen yatmadın mı hala?* tamam yattım[signature][hline]Dawn of a new day never looked good as this.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki: said: jasminoz, 08 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: alemsin fede.. beni güldürdün ya bu mübarek akşam.. ama cidden ya nası alınıo bu kalp illa sevgili şartmı? Evet şart. Fede yi verelim mi ii çocuktur, kalpsizdir üstelik:D ayıbettin şimdi ben çok hisli çocuğumdur. o yüzden kaçıyorum zaten kızlardan.. polly de valla gizli gizli okuyomuş da atmıyomuş :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 00:36 tarihinde demiş ki: kalp isitorum ben varsa verin?? sevgiliye gerek yok.. ben de az kullanılmış var... veriim mi kalbimi :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki: said: jasminoz, 08 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: alemsin fede.. beni güldürdün ya bu mübarek akşam.. ama cidden ya nası alınıo bu kalp illa sevgili şartmı? Evet şart. Fede yi verelim mi ii çocuktur, kalpsizdir üstelik:D ayıbettin şimdi ben çok hisli çocuğumdur. o yüzden kaçıyorum zaten kızlardan.. Sen ne diye kaçıyorsun, bırak onlar kaçsın;)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 onlar üstüme üstüme geliyolar beni kırıyolar bazen.. beni sinir ediyolar o zaman da ben onların kafalarını kırıyorum :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok ben direk kırmıyorum.. bi laf söylüyorum onlar gidip kendi kafalrını duvarlara vuruyolar[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi kızların yarısının kafasını kıralım, kalan yarısıda bidaha yapamaz o işi artık ne dersin fede?:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tamam benim aklımda bi kaç kişi var. yarın kıriim kafalarını bu arada aşığım ben zaten natalie ye (konuyla alaka olsun :) )[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi şu Natalie Portman olan mı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki: community feeling olayı tabi.. bi sinerji şart.. Sinerji nedir ve ne işe yarar?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abi evet natalie portman hakkatten aşığım kıza ya.. soğuyayım diye closer ı izledim bi gram soğumadım.. tanışcam kesin[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abicim önünde darth abi var keser seni saberle anlamazsın ne olduğunu:D Bu tür durumlar ne oluyor peki?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Aslında burada deilim ama olayım bari, yani aslında ben yokum ama varımda. Neyse blood de sen kısaltılmışı budur.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kardeşim ben bi türk çacuğuyum öle egzantarikmiş sinerjiymiş filan sökmez bana:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 natalieye aşığım ben kralı gelse tanımam listemi de yaptım dövülecekler 1 - hayden kristiansen 2 - jude law 3 - cliwe owen 4- lukas haas ( bi şunun tipine bakın ya gerçek sevgilisi bu )[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 00:57 tarihinde demiş ki: natalieye aşığım ben kralı gelse tanımam listemi de yaptım dövülecekler 1 - hayden kristiansen 2 - jude law 3 - cliwe owen 4- lukas haas ( bi şunun tipine bakın ya gerçek sevgilisi bu ) Arkandayım abi, senin için dünyayı yıkarım, ama nataliede benimde gözüm vardı ne olacak şimdi?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 00:57 tarihinde demiş ki: hmm anlıyorum..sen türk çacugusunda,bende ecnebi fln diilim(aha ecnebi+çacugu)..herkeste var bu inkar edemessin..:) Tamam kabul bende biraz ecnebiyim, dedelerim çok kız kaçırmış yabancılardan. :D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dövülecekler 1 - hayden kristiansen 2 - jude law 3 - cliwe owen 4- lukas haas 5 - lord of blood[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: dövülecekler 1 - hayden kristiansen 2 - jude law 3 - cliwe owen 4- lukas haas 5 - lord of blood lordun ne suçu var şimdi çocuk sinerjiye yakalanmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: dövülecekler 1 - lord of blood 2 - hayden kristiansen 3 - jude law 4 - cliwe owen 5- lukas haas Yanlış adama çattın dostum:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 jasminoz dan bi sürrealist açıklama istiorus kkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 01:01 tarihinde demiş ki: ee kaç tane kaçırmış anlamadım? buyukanne olayı nasıl oluo ozman? En güzel ve zekileri hangisi ise onları almışlar, ama kaç tane bilmiom![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 haa diyon ki gel kapışalım natalie için nerde olursa kapışırım. ışın kılıcın var mı ?[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar