Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Lost Password.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Please verify your account by replying to this message with the following information:

Knight Online account name

Last 4 digits of the credit card or the PayPal e-mail ID used to make purchases

Favorite movie

E-mail address on the account

Once this information has been verified, your new password will be sent to the e-mail address on the account. Password information will not be provided unless all of these items are verified.

REQUESTS AND INQUERIES OTHER THAN LOST PASSWORD REQUESTS WILL NOT BE RESPONDED TO.

Thank you,
Knight Online Customer Support

bu adamlara inanın kafayı yedim 1000000000000000000 kere yolluyorum maillerine son haneli kredi kartımın son 4 hanesini bilmemnesini adamlar hala neidyor
KÜFÜR EDECEM EN SON
Mesaj tarihi:
bu arada tahminimce yine
son haneli 4 numarayı
kullanılan mail adresini
oyundaki logini
yeni yapılacak passwordu

başka ne yazmıslar bukadar çevire bildim )
itemli bişeler yazıor orayı anlamadım

[Bu mesaj C33k tarafından 19 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Once this information has been verified, your new password will be sent to the e-mail address on the account. Password information will not be provided unless all of these items are verified.

REQUESTS AND INQUERIES OTHER THAN LOST PASSWORD REQUESTS WILL NOT BE RESPONDED TO.

burayı cevirirmisiniz
Mesaj tarihi:
said:
C33k, 19 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
said:

burayı cevirirmisiniz

bilgiler onaylandiginda yeni sifreniz account'taki e-mail adresinize gonderilecektir. bu bilgiler onaylanmadigi takdirde sifre bilgisi saglanmayacaktir.

kayip sifre haricindeki istekler ve sorusturmalar yanitlanmayacaktir.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
OZaman bana güzel bir dille bişe desem yazarmısın ben yazarsam küfür ederim yazdıklarımı sen biraz değiştir güzel şeler yaz nese

Bakın 100 dür size mail atıyorum tüm bilgilerimi yolluyorum halen sizde aynı mailleri atıyorsunuz size her türlü bu accuntun benim oldugunu ispatlarım anlamıyormusunuz şifremi bir başkası biliyor ve hacklenirsem bundan siz sorumlusunuz en sevdigim filmi bilmiyorum bende herkes gibi üye olurken hep kafadan salladım ama istefiginiz bilgileri vere bilirim kimlik fotokobime kadar yollarım sizden ricam sudur lütfen en kısa sürede yardım edin teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
said:
C33k, 19 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
OZaman bana güzel bir dille bişe desem yazarmısın ben yazarsam küfür ederim yazdıklarımı sen biraz değiştir güzel şeler yaz nese

Bakın 100 dür size mail atıyorum tüm bilgilerimi yolluyorum halen sizde aynı mailleri atıyorsunuz size her türlü bu accuntun benim oldugunu ispatlarım anlamıyormusunuz şifremi bir başkası biliyor ve hacklenirsem bundan siz sorumlusunuz en sevdigim filmi bilmiyorum bende herkes gibi üye olurken hep kafadan salladım ama istefiginiz bilgileri vere bilirim kimlik fotokobime kadar yollarım sizden ricam sudur lütfen en kısa sürede yardım edin teşekkür ederim

oeh, neyse bir ara yazarim bir seyler su an isim var. aksama kadar yazmis olurum merak etme.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
tosun elinden geleni yaptın tşk ederim arkadaşlar ßaşka ingilizcesi iyi olan varsa oda yazsın lütfen rica ediyorum tşk ettim
Mesaj tarihi:
kafayı yicem lanet olsun of küfür edecem simdi mail çekip sinirden bilgisayarı kıracam aşlksalşdfsakd aşd"!:!^é!!é!!
YLAN NESE BİŞE YAZMİCAM KÜFÜR EDECEM ÇÜNKÜ
Mesaj tarihi:
Neyse dayanamayacagım ben mail çekiyorıum anlarlarsa anlarlar anlamazlarsada anlamazlar lanet olsun tek kelime cvp veren arkadaşlara tşkler
Mesaj tarihi:
Size Benim oldugumu kesinlikle her türlü ispatlarım bu kullanıcı benimdir

Eger Herhangi birşeyim çalınırsa bundan siz sorumlusunuz

sadece buras1 kald1 bunu yaza bilecek varm1 ingilizce kafay1 yemek üzereyim
Mesaj tarihi:
said:
C33k, 19 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
Size Benim oldugumu kesinlikle her türlü ispatlarım bu kullanıcı benimdir

Eger Herhangi birşeyim çalınırsa bundan siz sorumlusunuz

sadece buras1 kald1 bunu yaza bilecek varm1 ingilizce kafay1 yemek üzereyim

However you want, I can prove you, this account belongs to me. If any items in my account got stolen, you will be responsible of this issue.

ama bence bu kadar tehditkar olma. sen zararli cikarsin.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
bukadar gerizekalılık olamaz 1 aydır mail çekiyorum aynı maiii bana gerçi çekiyorlar ulan gerizekalı aptal insanlar
HADİ DİYELİM ADAMIN OYUNDAKİ ŞİFRESİNİ ÇALDIM
PAYPAL ŞİFRESİNİ ÇALDIM
MAİL DRESİNİ ÇALDIM
KREDİ KARTININ NUMARASINIMIDA ÇALDIM
KAFAYI YEDİM YAHU KLAVYEY 19 U213049U21 KERE VURDUM DIŞARI CIKACAKTIM CIKAMADIM LANET OLSUN
  • Yeni Oluştur...