C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Please verify your account by replying to this message with the following information: Knight Online account name Last 4 digits of the credit card or the PayPal e-mail ID used to make purchases Favorite movie E-mail address on the account Once this information has been verified, your new password will be sent to the e-mail address on the account. Password information will not be provided unless all of these items are verified. REQUESTS AND INQUERIES OTHER THAN LOST PASSWORD REQUESTS WILL NOT BE RESPONDED TO. Thank you, Knight Online Customer Support bu adamlara inanın kafayı yedim 1000000000000000000 kere yolluyorum maillerine son haneli kredi kartımın son 4 hanesini bilmemnesini adamlar hala neidyor KÜFÜR EDECEM EN SON
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu arada tahminimce yine son haneli 4 numarayı kullanılan mail adresini oyundaki logini yeni yapılacak passwordu başka ne yazmıslar bukadar çevire bildim ) itemli bişeler yazıor orayı anlamadım [Bu mesaj C33k tarafından 19 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 son 4 basamak haricinde 3 tane daha bilgi istiyor, onlari da gonderdin mi?[signature][hline]lütfücüğüüüm!
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gönderdigim şeyler mail adresim son 4 haneli kredi kartımın numarası oyundaki loginim yeni yapılacak şifre başka .S?
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ne yazdıgını tam olarak çevire bilecek bir arkadaş varmı rica etsem
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 şifremi değiştirmek için mail yolluyorum 1000 dür hala bunlar aynı şeyi yazıor kafayı yedim
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 favorite movie icin sectigin cevap eksik. onu da gondermen gerek.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yahu salladım bilmiyorum kafayı yedim adamların tam olarak yazdıgını yazacak biri varmı itemle ilgili bişeler yazmıslar?
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Once this information has been verified, your new password will be sent to the e-mail address on the account. Password information will not be provided unless all of these items are verified. REQUESTS AND INQUERIES OTHER THAN LOST PASSWORD REQUESTS WILL NOT BE RESPONDED TO. burayı cevirirmisiniz
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 üyelik alımı açıldımı?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Kardeşgereksiz yere yazı yazma lütfen
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: C33k, 19 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki: said: Once this information has been verified, your new password will be sent to the e-mail address on the account. Password information will not be provided unless all of these items are verified. REQUESTS AND INQUERIES OTHER THAN LOST PASSWORD REQUESTS WILL NOT BE RESPONDED TO. burayı cevirirmisiniz bilgiler onaylandiginda yeni sifreniz account'taki e-mail adresinize gonderilecektir. bu bilgiler onaylanmadigi takdirde sifre bilgisi saglanmayacaktir. kayip sifre haricindeki istekler ve sorusturmalar yanitlanmayacaktir.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu arada o favorite movie olayini salladigin icin sanirim onlar da seni sallamiyor su an. insaflarina kalmissin diyebilirim.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 OZaman bana güzel bir dille bişe desem yazarmısın ben yazarsam küfür ederim yazdıklarımı sen biraz değiştir güzel şeler yaz nese Bakın 100 dür size mail atıyorum tüm bilgilerimi yolluyorum halen sizde aynı mailleri atıyorsunuz size her türlü bu accuntun benim oldugunu ispatlarım anlamıyormusunuz şifremi bir başkası biliyor ve hacklenirsem bundan siz sorumlusunuz en sevdigim filmi bilmiyorum bende herkes gibi üye olurken hep kafadan salladım ama istefiginiz bilgileri vere bilirim kimlik fotokobime kadar yollarım sizden ricam sudur lütfen en kısa sürede yardım edin teşekkür ederim
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: C33k, 19 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Kardeşgereksiz yere yazı yazma lütfen boşu boşuna topic mi açayım soru sorduk onu yazacağına cevap verirsin olur biter ok[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kusura bakma inan cok sinirliyim kalbini kıra bilirim özür dilerim
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: C33k, 19 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki: OZaman bana güzel bir dille bişe desem yazarmısın ben yazarsam küfür ederim yazdıklarımı sen biraz değiştir güzel şeler yaz nese Bakın 100 dür size mail atıyorum tüm bilgilerimi yolluyorum halen sizde aynı mailleri atıyorsunuz size her türlü bu accuntun benim oldugunu ispatlarım anlamıyormusunuz şifremi bir başkası biliyor ve hacklenirsem bundan siz sorumlusunuz en sevdigim filmi bilmiyorum bende herkes gibi üye olurken hep kafadan salladım ama istefiginiz bilgileri vere bilirim kimlik fotokobime kadar yollarım sizden ricam sudur lütfen en kısa sürede yardım edin teşekkür ederim oeh, neyse bir ara yazarim bir seyler su an isim var. aksama kadar yazmis olurum merak etme.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tosun elinden geleni yaptın tşk ederim arkadaşlar ßaşka ingilizcesi iyi olan varsa oda yazsın lütfen rica ediyorum tşk ettim
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kafayı yicem lanet olsun of küfür edecem simdi mail çekip sinirden bilgisayarı kıracam aşlksalşdfsakd aşd"!:!^é!!é!! YLAN NESE BİŞE YAZMİCAM KÜFÜR EDECEM ÇÜNKÜ
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Neyse dayanamayacagım ben mail çekiyorıum anlarlarsa anlarlar anlamazlarsada anlamazlar lanet olsun tek kelime cvp veren arkadaşlara tşkler
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Size Benim oldugumu kesinlikle her türlü ispatlarım bu kullanıcı benimdir Eger Herhangi birşeyim çalınırsa bundan siz sorumlusunuz sadece buras1 kald1 bunu yaza bilecek varm1 ingilizce kafay1 yemek üzereyim
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: C33k, 19 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Size Benim oldugumu kesinlikle her türlü ispatlarım bu kullanıcı benimdir Eger Herhangi birşeyim çalınırsa bundan siz sorumlusunuz sadece buras1 kald1 bunu yaza bilecek varm1 ingilizce kafay1 yemek üzereyim However you want, I can prove you, this account belongs to me. If any items in my account got stolen, you will be responsible of this issue. ama bence bu kadar tehditkar olma. sen zararli cikarsin.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bukadar gerizekalılık olamaz 1 aydır mail çekiyorum aynı maiii bana gerçi çekiyorlar ulan gerizekalı aptal insanlar HADİ DİYELİM ADAMIN OYUNDAKİ ŞİFRESİNİ ÇALDIM PAYPAL ŞİFRESİNİ ÇALDIM MAİL DRESİNİ ÇALDIM KREDİ KARTININ NUMARASINIMIDA ÇALDIM KAFAYI YEDİM YAHU KLAVYEY 19 U213049U21 KERE VURDUM DIŞARI CIKACAKTIM CIKAMADIM LANET OLSUN
Öne çıkan mesajlar