KOmania Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 IRON arkadaş gm ile elden ban yemişsin. Bu Haven clanı database olaylarına girenler işte boşuna uğraşmayın adamlar kendilerine gm char açabiliyolar istediklerine ban atabiliyolar (senin charı bilmem ama çoğu chara böle yapılıyo girerken sürekli dc ) bunlar serverın başında da np bug kullanarak np kasıyodu saten aciz deiliz diyolar ama durum ortada daha ne olsun Haven clanı işte ne beklersin..
odi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 nurdin bey diezde az yardımı almadın şimdi gelmiş burda bana b....k atıyon insan utanır bunları yazarken beni sanki diezde tanımıyom utan utan biraz kardeşin osman kadar mert ol başkada bişe demiyom[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
odi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 iron kardeş hiç bişe göründügü gibi degil benim charım var ondada aynı sorun var vereyim şifresini gir bak[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
odi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 özelinede yolladım id ve şifre girip bakabilirsin 62lvl[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [Bu mesaj nui2din tarafından 18 Kasım 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
odi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benim kimse ile bi derdim yok[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [Bu mesaj nui2din tarafından 18 Kasım 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
odi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu konuyu kapatıyom bu konu hakkında hiç birşey yazıyom bizim clan da bu konu hakkında hiç bişe yazmasın eger istiyosanız isteyen istedigi şeyi yazabilir ne ben nede bizim clandan biri cevap yazmasını istemiyom.[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
odi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: odi, 18 Kasım 2005 20:13 tarihinde demiş ki: nurdin bey diezde az yardımı almadın şimdi gelmiş burda bana b....k atıyon insan utanır bunları yazarken beni sanki diezde tanımıyom utan utan nurdin ozur dilerim sana sormadan yazdım. cok cok ozur dilerim senden.[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 anlayısın icin saol.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :D yuh heaven clanı ile kavga eden banlanırmı beyler yapmayın ya ok onlar karus bızler el morad olabılır ama bu kadar abartmayın...bizim clanada o kadar çamur atıldıki bu konularda ben üzüllüyorum şu an .. bıze atılan camurlar bu formlarda değil ko sitesındekı formlardaydı aman aman ... siz kımsınız dersenız bılem bılır..[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
BestMeBaby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 foruma yazı yazan ban mı yıyomus :D:P;)[signature][hline]ID:BestMeBaby_aLw4yS LvL:6x Server:Cypher Job:Rogue Np:140xxx Clan:BloodThirSty (Leader) Banned. Lol
_GaMe_0VeR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 nasıl ya anlamadım sımdı ban mı yıyeces klanlara laf edınce allla alla ya nasıl ıs bu
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ßende Oradaydim.. Hic Birseye Bozulmadimda.. Benimle PM de Konusup Temiz Cypher İcin Elimizden Geleni Yapacağız Diyen Birisinin Bunu Yapması ßana Dokundu.. ßide ßir Konuda Yardımcı Olucaktı Kendisi ßayramdan Sonra Gel Demisti.. ßekliorum Hala.. UNNAMED - KLC [ Diger Char Lydion ]
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: angelusy, 18 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: :D yuh heaven clanı ile kavga eden banlanırmı beyler yapmayın ya ok onlar karus bızler el morad olabılır ama bu kadar abartmayın...bizim clanada o kadar çamur atıldıki bu konularda ben üzüllüyorum şu an .. bıze atılan camurlar bu formlarda değil ko sitesındekı formlardaydı aman aman ... siz kımsınız dersenız bılem bılır.. Siz Kimsinizz Eskiden Chete idiniz Simdi Eskiya Oldunuzz.. :) Ayrıca ßen Cok Seviorum Sizin Clanı Ne Yalan Soleyeyim.. Makara Cocuklarsınız.. Eglenmeyi Biliorsunuz.. Ne Zaman Selam Versem Selam Karsılık Alıorum.. Ayrıca Arkadaslarim Var.. O Clanda Zatenn :) Kardeş Clan İlan Ettim Sizi :P
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ßide 0di Sıfırdan Char Kasıorum 50 Oldu Nasipse 10 Gune 60 Im.. Cz de ßi Kere Keseim Senide.. SS Alir Siteme Koyarim Seklim Olur :PpPppP [ Tabi FinalHIT Ten Gecersemm Adam Ezberledi Beni.. ßenim de Dex 5 Yuzugume Kadar Sildiler.. [,( Sanki İsim Gucum Yok Dex5 Yuzuk Dupelicem.. Bide Becerebilsem Lafım Yok ]
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ASUS, 18 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Benim sizden anladığım ben ne yazarsam yazayım siz gene aynı şeyleri anlatmaya devam edeceksiniz. Yok biz saklanmışız acizmişiz korkuyomuşuz. Tamam biz aciziz korkuyoz saklanıyoz biz oraya gelene kadar siz nerdesiniz neden bizim oraya gelmemizi engellemiyosunuz koruyun geçişlerinizi bizde gelemeyelim. Herneyse bu konu ne uzalır ne kısalır ben bildiğimi okurum siz bildiğinizi okursunuz. ASUS .. O Savasta.. Yanına İlk Gelen ßendim Lydionla Nemesis45 te Yanımda idi.. Yaptıgına Herhangi ßisi Demiyorum.. ßu Düzende Acık Soyleyeyimki.. ßende Bulsam Sizin ßolgeyi ßende Yaparim.. Ama.. yok Guvenli Bolge Bilmem ne Demekte Yanlıs.. anasayfada Direk Türkce Yazıyor.. HAritanın Hatalarini Kullanarak Menfaat Elde Etmeye Calismak Vs. Vs. Vs. Yani Yaptiginiza Sozum Yok.. Cunku Bende Sıkısında TP nin ustunde Duruyorum.. Ha Legalmi Diil.. Kabul.. Ama Senin Yaptıgında Legal Diil.. ßenim Kızdıgım Noktada.. Legal Olmayanı Legalmis Gibi Anlatman... Not: Konuya Cevap Yazmayin Demis 0di Ozur Dilerim.. Cevabını Buradan Veremeyebilirsin Clan Arkadasına Saygından Dolayı.. Oyunda Lydion Nickim.. [email protected] da msn adresim. istedigin zaman sohbet edebiliriz.. gercek anlamda sohbet.. ok :) [Bu mesaj KILIC tarafından 19 Kasım 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: angelusy, 18 Kasım 2005 10:38 tarihinde demiş ki: said: erolcam, 17 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: slm ben ela beyler artık macro ile ışınlamak yok son patchden beri önceden kulandım kabbul ediyorum ama şy bir haftadır yaptığımız herşey bileğimizin hakıyla 65 lv olduğumdan beri macroyu açmadım bile kıskanlar buray herşeyi yazabilir ama kıskançlıktan bizim sırımız birliktelik heaven bu serverın en eski clanıdır ve ona laf söletmem komik walla komik herkese bır seyler söyleyın herkesi kandırın ama beni asla, her işin nasıl yurudugunu bılıyorum kendını aklamaya calışma...heaven clanı her ne yaparsa yapsın ben yıne iyi organıze olan bır clan oldugunu söyluyorum .... Son Cumlene Katılıyorum.. Yigidi Oldur Hakkını Yeme :)
lolo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: IRON_MAIDEN, 17 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: 5li ok atan orcların adını sayayım mı... Bundan herkes şikayetçi , kendini hala haklı çıkarmaya çalışıyorsun, savaş gögüs göğüse çarpışarak yapılır, öyle kenar köşe buğlarla değil. karuslarda da kosp açan var elmoradlarda da... Ben göğüs göğüse korkmadan aralarına giriyosam sende girecen, köşeye sağa sola saklanmayacan... O yüzden bugün Cypher'da banlandin : lol : [Bu mesaj lolo tarafından 19 Kasım 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hangi karusun üstünde +9 shell set var ? gördük chete clanını goruduk rebellionu dark_mare i. illegal item diye diye banlandı alayı. savaşda 5 ok meselesine gelince cz de light feet le kaçamadığım prieste warriora sıkıp kesmişsem ne mutlu bana öle sağ mouse tuşuna taşı koyupda 50 metre uzakdan SD vurmayla olmuyor. Girmiyorum savaşa 1 aydır zaten ^^
BestMeBaby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 PureKS full shelli adama 1000 1000 patlatıyo cypher yalan oldu... Strong desen oyle oyunun tadı kalmadı aq
Öne çıkan mesajlar