Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Evet aynı sorun bendede var bowl"a giriyorum müşteri kamera isitiyor Town atıyorum :S[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 en iyisi biz birer tane eleman alalım böle olmayacak[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim bazen kardeşim bakıyor :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şanslısın ben yanlızım[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Msn Pls Alan yetkilisi su yapacak :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim msn mi[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben msn adresimi yazdım sana Özel mesaj attım.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eve geLdim sawaşa aLırLar mı ya bi deniyim :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 AngeLus Sen Baktın mı Benim dediğim şeyLere ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
erolcam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 slm ben ela beyler artık macro ile ışınlamak yok son patchden beri önceden kulandım kabbul ediyorum ama şy bir haftadır yaptığımız herşey bileğimizin hakıyla 65 lv olduğumdan beri macroyu açmadım bile kıskanlar buray herşeyi yazabilir ama kıskançlıktan bizim sırımız birliktelik heaven bu serverın en eski clanıdır ve ona laf söletmem
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cyhperdan herşey beklenir[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage [Satıldı]
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Bana hikaye anlatma son savaşta baskında macroyla gölden geçen ben değildim healde doğruları konuş, konuştukça batıyorsun, yanımdan nerdeyse 2 light feet hızla yanıp sönerek geçen , atak veremediğim kişi de sensin, bu söylediklerm bugünkü yani perşembe günkü savştan değili baskında oynamadım, bundan öndeki savaşta... :tup:[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Beyler herkes suçu kendinde arasın ayrıca kullandığınız bazı kelimeler ağır ve tartışmaya yol açıyor. Birbirimizi kırmanın bir anlamı yok sanırım. Konunun en başında "HeaveN clanı bir bölge bulmuş clan bug var atack yapamaıyoruz" şeklinde cümleleriniz var. O bölge buglı bir değildir, bizi suçlamanız anlamsız. O haritada 4 adet bölge var bu şekilde yerleride simetrik. Daha önce simetrik bug gören oldumu? Ayrıca buglı dediğiniz bölgelerin ismi güvenli bölgedir. Haritayı tasarlayanlar bilerek oluşturmuşlar bunları... Bizim clana özel bir bölge değil orası, bunu söyleyenlerin oyunu bilmediğini varsayıyorum. Kospcuları sayayım demişsiniz, gerek yok savaşta arrow shower açanlar doğal geliyor artık, sizler önce czde kullanan humanları engelleyin.
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: IRON_MAIDEN, 18 Kasım 2005 10:35 tarihinde demiş ki: Ya bırak güvenli bölgeymiş, ben o bölgeye acizlerin bölgesi diyorum... +1432164312[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: erolcam, 17 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: slm ben ela beyler artık macro ile ışınlamak yok son patchden beri önceden kulandım kabbul ediyorum ama şy bir haftadır yaptığımız herşey bileğimizin hakıyla 65 lv olduğumdan beri macroyu açmadım bile kıskanlar buray herşeyi yazabilir ama kıskançlıktan bizim sırımız birliktelik heaven bu serverın en eski clanıdır ve ona laf söletmem komik walla komik herkese bır seyler söyleyın herkesi kandırın ama beni asla, her işin nasıl yurudugunu bılıyorum kendını aklamaya calışma...heaven clanı her ne yaparsa yapsın ben yıne iyi organıze olan bır clan oldugunu söyluyorum ....[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: erolcam, 17 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: slm ben ela beyler artık macro ile ışınlamak yok son patchden beri önceden kulandım kabbul ediyorum ama şy bir haftadır yaptığımız herşey bileğimizin hakıyla 65 lv olduğumdan beri macroyu açmadım bile kıskanlar buray herşeyi yazabilir ama kıskançlıktan bizim sırımız birliktelik heaven bu serverın en eski clanıdır ve ona laf söletmem Niye Heaven cLanıda Başka bir cLan değiL demek ki bişiLer oLmuş zmnında ki SöLüOrLar Sonra çıkmış SöyLetmem dion SöLeyen SöLior... S[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: IRON_MAIDEN, 18 Kasım 2005 10:35 tarihinde demiş ki: Ya bırak güvenli bölgeymiş, ben o bölgeye acizlerin bölgesi diyorum... Clana yazayımda seni daha fazla kesmesinler senin baya bi gücüne gitmiş sanırım. Bizim clana ne kadar hassas yaklaşıyosun böyle.. Senin cevaplarına gülüyorum sadece acizlerin bölgesiymiş :) Bunun bug olduğunu düşünüyosan şikayette bulunursun burdan çamur atıp durma kimseye ayrıca bu sadece bir oyun kendini bukadar kaptırıp kimsenin şahsına hakarette bulunma... Editli charların arkasına sığınıpta cz de orcları kovalarken hiç kimse şikayetçi olmuyordu ama savaş devam ederken bizim gelipsizin kalenizin işinde keeper ınızı kesmemiz zorunuza gitmiş anlaşılan. [Bu mesaj ASUS tarafından 18 Kasım 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benım de hasta oldugum adamlar np transferı yapanlar gercı bırını kesebıldım cektıklerınde adama ana avrat gıdıyosun hosuna gıdıyo galiba guluyo bu ezıklıgın danıskasıdır ne dıyem sinir hastası olacam zaten bunların yuzunden hele bı yakalasam yanımda olsa bırde gate yı içine almaya çalışan gıcıklar lan olum alamazsın dıyoz nafile ılla alacak sankı sen ona oturunca bız gecemıyoz ordan yazık yazık yazık bence bu oyun hep paralı olursa herkes oynamaz ve daha kaliteli ınsanlarla oynqrız hıc degılse serserılerden kurtulur bu oyun bazen cafe de oynuyorum bakıyorum dıger oyunculara 15 16 yas arası kufur dalga ganı yıne sınırlendım ZzZzZzZzZzZzZzZZzzZ
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: IRON_MAIDEN, 18 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Ben kimsenin arkasına sığınmam , ki aradan 1 kişi alırım yatarsam da onu da yanımda götürürüm, heaven clanından beni toplasan 5 kere kesmişlerdir, gülüyorum sadece, hala yaptığınız acizliğin arkasındasınız. Aadam gibi göğüs göğüse çarpışarak oynayın.. Varsa cypherde cz ye takılan beni tanıyan lütfen söylesin, ben kimsenin arkasına sığınıyormuyum, özellikle edit charların.. Genelde en önden giden ben oluyorum.... BU Da sana kapak olsun... Org :D olmama ragmen alkışlarım walla. dogru soyluyo. Ayrıca odii SU guardların bela oldu başıma nerede z ye bassam odii guard cıkıyo. :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 18 Kasım 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sen hala aynı yerdesin anlayamıyosun sanırım o bölgenin haritanın bi özelliği olduğunu ben oraya kadar zaten humanların arasından geçip geliyorum. O harita tasarlanırken uzun bi harita olarak düşünülmüş her ölen kendi kalesine dönüyor ve tekrar savaş alanına ulaşmak için bir sürü yol koşuyor bunu kolaylaştırmak için adamlar bi gate koymuş zaten gateden geçtikten sonra ben sizin 2 warderınızı geçiyorum sizi kaleye ulaşıyorum. Oraya kadar ulaştımı güvenli bölgeye partymi topluyorum ayrıca o bölge içinde teleport çalışmıyor isteyen gelip ben party tp ederken kesebilir kesemiyosan senin beceriksizliğindir. Sen bizim kaleye kadar gel sende aynı güvenli bölgeyi kullan. Sen bunu acizlik olarak görüyosan bu senin derdin, asıl acizlik bana göre her savaşta yukarda geçen "El Morad İnvade" yazısıdır. Bunu engellemek için sizde organize olun ve bişeyler yapın burdan bizim yaptıklarımıza laf atmayın. Misket oynayıpta misketlerini kaybeden çocukların ağladığı duruma düşmeyin... Ayrıca buna bug diyosun ama kendin bug buldumu hiç kaçırmıyosun template bug ını bizden öğrenip template kaspısında beklediğiniz günleri unutmayın. Bu oyunda herkez en güçlü olmak için uğraşıyo biz güçlüyüz. Eleştirilerede açığız. Ama yaptıklarımız acizlik değil.......... Sen kapak yapmışın ama ben tencereyi bulamadım buda senin kapağa tencere olsun [Bu mesaj ASUS tarafından 18 Kasım 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bu oyunda herkez en güçlü olmak için uğraşıyo biz güçlüyüz. Eleştirilerede açığız. Ama yaptıklarımız acizlik değil.......... asus ok bende sızın en guclu olmak ıstedıgını bılıyorum ama en guclu deılsınız.....yaptıgınız acizlik değil......yaptıklarınızı her kes yapıyo ii organıze olan her clan ama marıfet değil bu da böle bılıne[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
Lost_S0uL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende angel a katiliorum adam doru sölüyo![signature][hline]nick:Lost_s0uL LVL:62%80 NATİON:el MORAD JOB:rogue/assas. np:6x.xxx [Bu mesaj Lost_S0uL tarafından 18 Kasım 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Benim sizden anladığım ben ne yazarsam yazayım siz gene aynı şeyleri anlatmaya devam edeceksiniz. Yok biz saklanmışız acizmişiz korkuyomuşuz. Tamam biz aciziz korkuyoz saklanıyoz biz oraya gelene kadar siz nerdesiniz neden bizim oraya gelmemizi engellemiyosunuz koruyun geçişlerinizi bizde gelemeyelim. Herneyse bu konu ne uzalır ne kısalır ben bildiğimi okurum siz bildiğinizi okursunuz.[signature][hline]Nick : ASUS Server : Cypher Usko Lvl : 6X Class : Mage Clan : HeaveN Nation: Karus
megakill Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Macroyla lvl 768798 olup bi de milletin arkasına saklanmayın demezler mi ! Ya bug kullanmak ta tam size yakışmış yani Zaten iyi bir clan olsaydınız saygı duyulan da bi clan olurdunuz...macro lvling noob alayınız darılmayın ama böylesiniz herkesin gözünde...O kullandığınız buglar da yakışır size..
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 az mantıklı olun tamammı. cypher ne zaman acıldı ki sen hic durmadan kasıp o lvl oldun sen hic durmadan kasıp o kadar np yaptın. ne kadar iyi oyuncu olursan ol ne kadar bu oyunu bilirsen bil dısardan yardım gelmeden bu kadar kısa surede onlar olmaz. dısardan yardımda ki kastım sadece gm degil kosp vs. ben diez de oynuyorum ama cypher da oynayanlardan duydugum : heaven clanında gm var ve gm yardımı ile o isleri hallediyolar. ki savasta bug ı gm kullandırmaz ama kullananıda gm banlar ve siz o halde banlanmıyorsanız burada dusunmek gerekir. defender of lord +8 +7 ler hanguk sword +8 ib +10 giga +10 heh diyom. allah askına bunlar hangi boss dropu yada hicmi korkmadınız o item yanar diye +8 e basarken. eger arkan saglam ise ben istedigim tum itemleri yaparım ama arkam saglam degilse +5 e upgrade ederken dusunurum gidecek olan itemimi. allah askına su cpyher ı savunmayın. char kasmanı bilmeyen adamların ne isi var orada kosp ile char kastım diye savunan adamlar gelin de voke lik yok iken lagamı girerimde yatarım yoksa humanmı basarda xp kaybederim korkusu ile harpy yapın. o zaman kastıgınız lvl i daha cok sahiplenirsiniz. gidip ite bocege yatarken off nasılsa koyarım gece kasar demezsin gitti o kadar emegim diye kırarsın klavyeyi.
Öne çıkan mesajlar