Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 seni bulucam angelus nickim themilitan bazen onla giriyom[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bende Town arkaSına geLirim Ama Ks etmek iÇin :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim üstümdede Dupe Yoktu burdan açıkça söliyim artık zaten oyunda yokum üstümde pauldron +6 chitindi o halde bişiyler yapmaya çalışıyordum :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 SaykO Ben Seni TanıoR gibiyim ya Bu SerdarLArLa dewamLı Harpy YapmıOrmuydunuz Siz ? Eski VerSiOnda Sen Pro Luk EdiOrdun ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet sürekli harpy yapardım 60 a kadar slood 2 de harpy yaptım serdar"da ks yapmaya gelenlere sürekli küfür edersi bi inferno atar bi küfür ederdi :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet biLiOrum Bi Ara aLmıştın Beni Party e ama Bir Lureden Sonra atmıŞtın :D Aiip Aip Aip :P[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Saykonun peşinde de ben :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ama napayım o zamanlar herkes arkadaşımdı clan falan üstüme geliyorlardı iyi Provoke olunca Sorun oluyor :p[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
BacKWarD_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 İtem + LVL ... bunlar kimsede hileli yollardan yokken.. Cz de ben Silverleaf.. executer iLe kapısıodum..ozmn wardı oyuncuLuk surdan kime wersen lvl 70 char.. okadar humandan gecer o wardera ulasıR.[signature][hline]Server:Cyhber Nation:El-Morad Clan :TheOtherS
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Senide TanıOrum Bir Ara beni AkrepLerin Orda Kasmıştınız Kaç Yapmıştınız biLmiOrum az da oLsa Emeğiniz var yani yok değiL Şimdi Serdar iLe aram yok aramız bozuk... Beni Bu Oyuna başLatan o zaten :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben 6 tane char kastım hepside warrior 4 banlandı sadece gm ile kapıştıgım için diezde oynayan varsa bilir devileyi (kenjuro) onun yüzünde serveri bıraktım tam bi türk düşmanı[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Odi Bugün Beni Kaç Kere Kestin Sen Hep Arkadan daLıon Kaçmaya Fırsatım oLmuOr :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pardon özürdierim bidahaki sefere dikkat ederim seni kesmemeye[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
BacKWarD_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kenjuro şerefsizin msn kayıtlarınada bakdım ben.. Adamın tek lafı şuydu.. '' ZAMANI GELECEK WE BUTUN TURKLERI BANLATICAM BU OYUNDAN''..he ulaşabıLırmı imkansız bu oyunu turklerın bıraktıgı dakikada Danhiel(Koladmin)'in bogazından 1 ekmek geçmez.. bu aralara ::kenjuro:: diye bi roque dolasıor cz de alakası warmı bıLmıorum.. Karus Roque[signature][hline]Server:Cyhber Nation:El-Morad Clan :TheOtherS
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hay aLLam ya Espri edioz Adam Ciddiye aLıOr... Sonunda Boşuna mı GüLücük Atıoz[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şaka şaka nede olsa oyun sonuçta arada birde olsa keserim[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pc bak hala burdasın lem np kas acıldı cz hadi go go:D[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 he öLe oLur :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim favorilerim warrior kesmek onlar zevkli oluyo arkada kırmızı kırmızı çıkıyo ya çok güzel oluyo[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sayko Nerdesin Hadi Cz ye Go go Seni bekliom pianada :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben gelemiyom kusura bakmayın cafeye bakıyom bide yanlızım zor oluyo gece 12 den sonra ordayım ozaman kesersiniz beni[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Oyuna giriLiOr mu GiremiOrDum c1 e NeySe iş yerini kapatıOm şimdi evden girerim ... Ben zaten Mage Hariç Diğer charLarın kırmızı Yanmasını BekLerim ks ederken sonra nova atarım eLbet 1 taneSi DüşüOr Hiç yoktan iyidir....[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 savaşmı var karus victoryus yazıyo[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: odi, 17 Kasım 2005 20:02 tarihinde demiş ki: savaşmı var karus victoryus yazıyo savaş varmış bitmiş sanırım.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 neyse bi savaşta bensiz bitsin hem cafeye bakmak hepde savaşmak zor oluyo[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Öne çıkan mesajlar