Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaşlar Bu sabah dükkanı açtık Geldik Savaş var 11 gibi savaşa girdim 18:00 gibi çıktım savaştan savaşta çok komik şeyler oldu adamımLa şu an oynıyamadığım için yakın bi arkadaşımın paper mage"si ile oynuyorum savaşta Heaven Clan Bug lu bi Bölge Bulmuş Tüm clan elemanlarını oraya Tp liyorlar ve Kepper"i kesmeye çalışıyorlar bu yaklaşık 6 saat sürdü sonunda kestiler bu sizce Doğru bişiymi Clanlarının ortalaması 65 (Macro) bu şekilde Kepeer kesiyorlar. Not : Heaven Clanında herkes Macro ile Kastı demiyorum bilginiz olsun Güzellik ne derseniz Paper Mage ile 2 Warder"i de ben kestim ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hasta oLdum zaten Sawaşta Çok uzun Sürdü CAnım SıkıLdı ya Bide PotLar bitti Hepten SıkıLdım Warderi BekLedim Ancak bir ara ArkadaşLar o yere Çekti. Bende dedim Dc oLdu Lar sanırım Askıda kaLdı charlar diordum ki baktım hareket ettiLer Ödüm koptu :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ooo aar konuştu :-D bakalım heaven clanından cwp verebilcek baba yiit çıkabilcekmi :-D[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k.
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Vernados, 17 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki: ooo aar konuştu :-D bakalım heaven clanından cwp verebilcek baba yiit çıkabilcekmi :-D zannetmem bende ordayım :D ama suçlarını biliorlar ne diyeceklerki kendilerini savunacaklar ?[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sabah biri topic açmıstı o heaven clanında blackfukkametal die bi warrior vardı aşık oldum o edit chara yaf :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam.
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 en güzeli clansız durmak kardeşim bak bana clanım yok karnım tok ( ne alakaysa :D)[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k.
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hangi gm miş o ????????:D bu arada ben nerde görsem heaven clanını iyi organıze oluyolar kim oyunun açıklarından faydalanmıyorki ???[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: angelusy, 17 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: hangi gm miş o ????????:D bu arada ben nerde görsem heaven clanını iyi organıze oluyolar kim oyunun açıklarından faydalanmıyorki ??? Humansın bide Bana Heaven Clanındakiler Temiz mi onumu diyorsun yani hiçbiri banlanacak Tek bişiy yapmadımı ?????? Yaptı diyorsan banlanan birini söle bana[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne denilmesini bekliyosunuz yapmadıkmı diyelim bu bug bütün serverlerde var diezde de yapıyolar ares,tede beremus, tada bütün serverlerde yapıyolar sizi ikinci varderi nasıl kestiginizi bi anlatsanıza oraya nasıl geçtiniz tabiki kosp la ha bide lvl kasma olayına gelince ben serverin açıldıgı gün geldim şu an da lvl 63% 95 kısmetse yarın 64 olacam ozaman biraz daha tırsın.[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: odi, 17 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: ne denilmesini bekliyosunuz yapmadıkmı diyelim bu bug bütün serverlerde var diezde de yapıyolar ares,tede beremus, tada bütün serverlerde yapıyolar sizi ikinci varderi nasıl kestiginizi bi anlatsanıza oraya nasıl geçtiniz tabiki kosp la ha bide lvl kasma olayına gelince ben serverin açıldıgı gün geldim şu an da lvl 63% 95 kısmetse yarın 64 olacam ozaman biraz daha tırsın. Anlatayım odi kapıyı kırmaya çalışıyorduk az kişiydik kıramadık mage arkadaş kapıda Tp ledi beni bende içeri girdim oraya çektim mageyi bizi Görenlerde o şekilde içeri girdi başka sorunuz varmı ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sayko kimseyi savunmuyorum heke heavenı hıc savunmuyorum ama ben yıne tekrar edıyorum iyi organıze olan bır clan ok tamam hıle falan fılan olabılır ama o da marıfet... 0di sen den tırsacagıma worm dan tırsarım :D[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iyi organize oluyo demiş bi arkadaş biz 2 yıldır birlikte oynuyozTS kullanıyoz çogumuz diez serverinde gelmeyiz eger daha öncede bu paticik sitesine giriyodusanız diezde thief_ ile ben oynuyodum[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Odi Unutmadan Söliyim macro falan dedin nasıl gittin dedin onu sizin clanda ela var ona sor o heryere ışınlanıyor o daha iyi bilir.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sayko bu akşam cz de seni bekleyecem sizin town un arkasında teke tek waz geçtim yanına debuff al gel[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sayko bu akşam cz de seni bekleyecem sizin town un arkasında teke tek waz geçtim yanına debuff al gel[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
BacKWarD_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bug sız da aynı cLanın Warder kestıgını bi çok kez gordum.. Her türLü hiLe dönerken buda normaL.. Heaven i kuran angel ile strong 20k np leri warken kapısıoduk.. cok iyi organıze oLuolar heLaL oLsun. Bu arada :duke will am i : sanıırm boyLeydi nicki.. bölgeye tam girememiş sanırım tek SD ye yattı :)[signature][hline]Server:Cyhber Nation:El-Morad Clan :TheOtherS
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 0di hallet şu işide benim adamım açılsın Açıldıgı zaman istediğin yere gelirim Biliyorsun Human Warior"lar Teker Teker gidiyor Cypher da biride ben.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 arena darmı geldi :D[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k.
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adam akılı oynuyodum senin üzerine 5 li oklar gelmiyo sanırım bide bana sor kospcularınızı hepsinin frapları var bende[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sayko clanı yollayam mı yanında :D benim clanda da GM var onlarda black varsa ki onuda ii tanırım ...[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sayko pardon banlı oldugunu bilmiyodum çok özür dilerim eger yapabilecegim bişe olsa yaparım[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 0di ben bu siteye değil o 5 li oklardan çektiğim frapsları ss leri hepsini resmi foruma koymuştum senin ne kadar iyi olup olmadıgını ben biliyorum geçen gece konferans msn dede söledin zaten Dupe hile yapmıyorum diye Lafım yok 5 li oklardan biz Town dan çıkamıyorduk ![signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sayk0 banlımısın ... bana oyunda pm at angelus[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher
odi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bizim clanda gm yok itemlerimin hepsi legal forumlara girip görebilirsiniz +3 pouduruon 2 parça chitin hangi warriorda var bu serverde raptora gelince arkadaşın savaşlarda alıyom[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Öne çıkan mesajlar