Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kınama almak

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

said:
InneR_ChaoS, 19 Kasım 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
10 larca kınama almıştım lisede bi poqa yaramiolar,maksat öğrenciyi tırstırmak..

Siyasi weya yüz kızartıcı(ehe)suç işlemezsen de atamiolar

Kıravatları çıkarın,gömlekleri salın,sigaraları körükleyin

Haydi gençler kınamaya! Heeeyy! lol

LoL amuaha bızım okulda catı arası yok yaa ama dıer hepsi uyuyo =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bizim bi arkadaş yangın merdiveninde sigara içiodu sonra müdür koşarak geldi ark. ağzında sigarayla merdiveni tırmanmaya başladı-tabi müdür de arkasından(Manyaktı bizim müdür)neyse merdivenin en üstü çatıyla birleşiyo çıktı çatıya çatıda koşarken yaş tahtaya bastı sol ayağı girdi içeri-içersi de hocalar tuvaleti oluyo o sırada tuvaleti temizlemeye çalışan teyze de fenalaşmıştı euheu sonuç kınama tabi..[signature][hline]...Peh..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Todesengel, 18 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
bişi olmaz kınamada benim arkadaş her sene 5 gün uzaklaştırma aldı benle beraber okulu bitirdi

uzaklaştirma beleşese evde tatil demek..ama universitede yurt'a almiyolar o kotu..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...