Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Asteroth, 19 Kasım 2005 03:00 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 19 Kasım 2005 02:45 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Aslan giren yere melek girmez, yalandır o... Bu ne bu ..bu ne!!??? Yahu çok kasış bi espri mi oldu bu ben anlamadım ki?! Bu konunun açılmasından bi gün önce şöyle bir konu açılmıştı ;bkz. , ona ithafen yaptığım basit bir espriydi... Biri çıkar "Bu neydi şimdi?" der, biri çıkar "Saçmalık" der... Hayır Aslan da değilim gerçi ama hakikaten de Allah allaaaaah... Zaten benimkide espiriydi alinma fazla :D heralde ciddi olarak yazamicani biliorm :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 espri yapiosun bole guler cinsinden bi smiley koyda anlayak emi =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Edit : Ehue uyumak lazım tabii belli bi saatten sonra :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 19 Kasım 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sana deildi. o kendiniiiii bilioooo =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 abi biraz allah der gibi sadece ama tam deil gibin. ama hiç yoktan iyidir. bi de ibrahim diyen bi horoz vardı bi türk döve döve horoza adını söyletiyodu :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bombalamısşalrr[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar