Dela Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ses desen yok, acayip bi aksani var, sarkilar dandik, bari gorsellik olsa. yetersiz buldum, hala da buluyorum.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bjork diyince aklıma direk ocean şarkısı geliyor aşmış karı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Cuce, 19 Kasım 2005 03:22 tarihinde demiş ki: ben cok dandik buluyorum Bjork'ü... gidip de pschedelik bişey yapsa ya da ne bileyim summertime falan söylese direk tav olursun tabii yeme bizii[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 solıyemezki white rabbit sölemek sesle ilgili değilki be kuzum, ha ayrıca bide white rabbit'i yaratma summer time'ı yaratma kısmı var =) Valal başarısız buluyorum yaptığı muziği, hiç şekilde dinleme isteği duymuyorum, hatta bazen duydummu kacıyorum. psychodelic var psychodelic kuzum, öle her asit alan yapsa ortam ne cümbüş olurdu ama olmuyo demekki neymiş mevzu psychodeliclik değilmiş. özet olarak yine söliyim dandik bende bjork, bi kaç klibi güzel o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar