hangem_high Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: hangem_high, 19 Kasım 2005 00:47 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Yeni mi cıktı 3. warder ? :D:D:D Ayrıcada moradonda goren program kullandıgımı soyluyor. Such_is_Life arada bizim cafeye geliyor. ona sorabilirsiniz. Hem onun combosu daha karmaşık. benim yaptıgım ise en basit combo olayıdır. durmadan skill boşaltma olayına gelelim. benim skill bar da 6 vuruş skilli var. mutlaka biri boşta oluyor. sizde durmadan skill boşalttıgımı sanıyorsunuz. Yada koşarken Z-r yapılıdıgını hiç gormediniz. Z-R yi skill sandınızsa şaşırmam. 400-500 koydugu oluyor:D arkadaslar merhaba .^^ Gercekten cypherda oynrken cok buyuk keyif aliorum. ama genlde burda oynayan rogulerin cogu combo olayını daha tam cozmus degıller. surekli skill fail verdiolar. combo olayinda amac skill fail verdirmemektir, bunun icinde 1 e 1 harpy de calısmak gerekir. saglam rogue ler genelde 1 v 1 de rr skill kullanır. Fantaziye kacablar sr skill yapar. S r skill , eliniz alıstıgı andan itibaren cok oldurucudur. bi anda 11 12 damage verebılırsınız. combo olayı oynamaya bakar, ne kadar cok oynarsanız o derece seri vuruslar yaparsınız. Benim kullandıgım o anki ruh halıme gore rr skill veya sr skilldir. işin incelikleri var tabi oda işin guzeligi . :DHerkese gl ^^ Human assasların cogu idiot, bunu soylemden edemiycem. Srry ^^ msg icin ozur dilerim.yarıms aat icinde deistirilebildigi icin editliyemedim.account log in kalmıs .cafeden ark yazmıs.kimse idiot fln deil:D
Öne çıkan mesajlar