Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cyperda orclar humanları eziyo diyolar dorumu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vallaha pc sende partiyle takıla tkaıla np işareti cıkarmısın ya harbici hll olsn

partiyle 12 12 12 12 npmi kasılır öyle :D

ya np işaretleri nasıl Kare içinde oluo bazılarında kare içinde bazıLarında degil bunun nedeni be acab
Mesaj tarihi:
Bişi SöLicem ELbise yapabiliormusunuz Bana +7 hp Set YaparmıSInı MaLiyetini verecem Kdv koymak yok ona göre :D[signature][hline]Nation : ELmoraD
Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %1.01 : o) )
CLan : AshQiyA
Race : Arch Mage (Paper)
Np : 3x.xxx
Server : Cyhper
SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Mesaj tarihi:
said:
pckopat, 18 Kasım 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
Hep ön tarafLArda Duruor Nova Atınca iLLaki ALdırıOrum :D Bu SissiLerden hee GizLenir GeLir Bazen Lupin oLuor Direk Topuk /town :D

Yuh sen 30k np yi goblinlerlemi yaptın.
Cennet ayaklarının altında :D
gel öpeym :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x )
Np : 137k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Mesaj tarihi:
Ben Party kurunca Mage Party Kurarım 1 Priest 1 Rogue DiğerLeri 60+ Mage oLunca önünde KimSe Duramaz Gerekirse 2 priest aLıorum 1 si HeaL verior dewamLı biz kesioruz ...[signature][hline]Nation : ELmoraD
Mesaj tarihi:
said:
tovucu, 18 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
vallaha pc sende partiyle takıla tkaıla np işareti cıkarmısın ya harbici hll olsn

partiyle 12 12 12 12 npmi kasılır öyle :D

ya np işaretleri nasıl Kare içinde oluo bazılarında kare içinde bazıLarında degil bunun nedeni be acab

np işaretleri K dan baslayıp Dragon sembolune kadar gidiyor.
NP kasma hızına gore gelior.
Dragondan sonrada da devam edersen M ye donusuyor ama bundan sonrası hep parlak ve cerceveli oluyor.[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Mesaj tarihi:
said:
DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
said:
pckopat, 18 Kasım 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
Hep ön tarafLArda Duruor Nova Atınca iLLaki ALdırıOrum :D Bu SissiLerden hee GizLenir GeLir Bazen Lupin oLuor Direk Topuk /town :D

Yuh sen 30k np yi goblinlerlemi yaptın.
Cennet ayaklarının altında :D
gel öpeym :D

40 oLacak :D 39 Şuanda :) ekLedim seni ...[signature][hline]Nation : ELmoraD

[Bu mesaj pckopat tarafından 18 Kasım 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ama bir sürü kiside cerceveli var ve bunların hiç birisi dragona sahip degildi

benım bir karakterim vardı ben onda bir günde 13k np kasmıstım kırmızı isaret cıktı sonra H cıktı ama dragon hic olmadı sonra oyunu bırakınca o yavaş yavaş düstü ama bir kac kiside Kare icinde işaretler
Mesaj tarihi:
said:
tovucu, 18 Kasım 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
ya ama bir sürü kiside cerceveli var ve bunların hiç birisi dragona sahip degildi

benım bir karakterim vardı ben onda bir günde 13k np kasmıstım kırmızı isaret cıktı sonra H cıktı ama dragon hic olmadı sonra oyunu bırakınca o yavaş yavaş düstü ama bir kac kiside Kare icinde işaretler

birgunde cok fazla kasarsan işaret atlayabilio.[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Mesaj tarihi:
MeseLa Bende m iŞareti geLmiş şimdi oyundan arkadaş msn de Soruor Np kaç Senin die Kaçta ÇıkıOr :D[signature][hline]Nation : ELmoraD
Mesaj tarihi:
benim bür günde Ne k Ne M cıktı direk S geldi sonra yükseldi ama kare icine gelmedi arkadaslar dediler npn 100k üstünde felan olunca Kare icine giriyor felan dediler.. ama aydınlatamadılar..

mesala terriadaki dragon normal Me2_U daki çerceveli neden
Mesaj tarihi:
o Çok takıLıOr Çokta Adam KesiOr ondan oLabilir beLkide[signature][hline]Nation : ELmoraD
Mesaj tarihi:
cunku İşaretler np deki sagtaraf ( 136758/45609 <<) a gore cıkıyor. ayda bir sıfırlanır ve işaretler silinir. bu sag tarafı ne kadar hızlı ve cok kasarsan ona gore işaret gelir. 2-3 gun kasmassanda geri düşer. total np ile alakası yok. kendimden biliom :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Mesaj tarihi:
Evet Farkındayım Ben Paso cz takıLıorum zaten :D geceLeri 5 6 ya kadar takıLırdım Babam ist. e gidince Dükkanı ben AçıOrum Mecbur Erken yatıOm :D geLince Aynen dewam :) Ama fark eden bişi yok şimdide iş yerinden giriorum :D[signature][hline]Nation : ELmoraD

[Bu mesaj pckopat tarafından 18 Kasım 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet Farkındayım Ben Paso cz takıLıorum zaten :D geceLeri 5 6 ya kadar takıLırdım Babam ist. e gidince Dükkanı ben AçıOrum Mecbur Erken yatıOm :D geLince Aynen dewam :) Ama fark eden bişi yok şimdide iş yerinden giriorum :D Ama GiremioRum kiii Ne oLcak Bu chyper in haLi ... Bir YaLnışLık oLdu anLamadım yaaa Kusura bakmayın birisini SiLin isterseniz[signature][hline]Nation : ELmoraD

[Bu mesaj pckopat tarafından 18 Kasım 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj pckopat tarafından 18 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Program mı? ya Dagger bunlar ne diyo allahın seversen yaa?
:D
çok güldüm vallaaa..

bu arada IRON_MAIDEN hakkaten çok sağlam yaa...
karusa gelse keşke...

:D

IRON_MAIDEN kapımız her zaman sana açık aga...

:::Lasombra:::
Cyper
Mesaj tarihi:
said:
DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Yeni mi cıktı 3. warder ? :D:D:D Ayrıcada moradonda goren program kullandıgımı soyluyor.

Such_is_Life arada bizim cafeye geliyor. ona sorabilirsiniz.
Hem onun combosu daha karmaşık. benim yaptıgım ise en basit combo olayıdır.
durmadan skill boşaltma olayına gelelim.
benim skill bar da 6 vuruş skilli var.
mutlaka biri boşta oluyor. sizde durmadan skill boşalttıgımı sanıyorsunuz.
Yada koşarken Z-r yapılıdıgını hiç gormediniz.
Z-R yi skill sandınızsa şaşırmam. 400-500 koydugu oluyor:D

arkadaslar merhaba .^^
Gercekten cypherda oynrken cok buyuk keyif aliorum. ama genlde burda oynayan rogulerin cogu combo olayını daha tam cozmus degıller. surekli skill fail verdiolar. combo olayinda amac skill fail verdirmemektir, bunun icinde 1 e 1 harpy de calısmak gerekir. saglam rogue ler genelde 1 v 1 de rr skill kullanır. Fantaziye kacablar sr skill yapar. S r skill , eliniz alıstıgı andan itibaren cok oldurucudur. bi anda 11 12 damage verebılırsınız. combo olayı oynamaya bakar, ne kadar cok oynarsanız o derece seri vuruslar yaparsınız. Benim kullandıgım o anki ruh halıme gore rr skill veya sr skilldir. işin incelikleri var tabi oda işin guzeligi . :DHerkese gl ^^

Human assasların cogu idiot, bunu soylemden edemiycem. Srry ^^[signature][hline]server:cypher
name:such_his_life
lvl:65
np:200k
just come and 1v1 with me.be sure i wont town also i ran out of pots.

[Bu mesaj hangem_high tarafından 19 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benım ıcın sorun yok arenaya her turlu ılerıcıyım sayko abımı bıle meydan okurum ama sonunda nolur bılemem abı cıddıye alma sakın:)[signature][hline]name:_GaME_0VeR_
lvl:58
ırk:el-morad
neyın nesı:warıor:)
clan:unnamed
Mesaj tarihi:
isin garip tarafı combo yapmak ayrı bir sanat ve buna saygı yok. her charın combosu var (magede varmı tam bilmiyorum:P) ve kullanıp kullanmamak size kalmıs yani el becerinize.
ve benim bildiğim bir kaç sağlam adam var human cz de program kullanan bunlardan birisi sadece minor basmak için kullanıyo diğeri combo içinde program kullanıyo. karuslarda yok diye biliyorum programk kullanan.
ve oyunda bir sürü korkak adam var ve bunlar ezik itemli adamlar deil, daggersexp ve anastasya mdııdr nedir o ezikler. teke tek bir kez karşılaşamadım yada karşılaştımda onlar hemen town cekti ama ne zaman, insanın kuçu kızarmaya başlar o zaman arkanda ikisinden biri belirir:))) bir kez olsun karşılaşmak isterim cz de teke tek ve kaçmadan...[signature][hline]FatalError
Mesaj tarihi:
cypherda lvl 30 luk bi eleman yap mage priest vs. kendi townundan çık human base e koş. 10 kere dene 7 sinde en az HB ye ulaşırsın ve ne görürsün biliyormusun ön kapı arka kapı full orc. aynı şekilde bi de human aç. towndan çıkar çıkmaz yatarsın. =) orclar eziyormu ezmiyormu buna sen karar ver bowl da 1 tane human gelmeden 1 saat dondugumu biliyorum =P[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
Mesaj tarihi:
said:
DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
Cz dede Savaştada Orglar:D her zaman ustundur..
tabi cypherde..
Belki kraldan kaynaklanana bi ezikliktir.
krala 2 skill vuruyom. ya kacıyo yada ölüyo...
Balık baştan kokar.
Kral n00b oldugu ve 3 gunde bir hacklendigi:D için
Halkıda n00bun kralı olmuş.
bi kac saglam adamı olmasa hiç tutunamazlar.

Irk deişimleri olmadıgı surece de Humanların kurtuluşu yok!!

Helal kardesim sana katılıyorum :))=[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! ChooSe YouR DeSTiNy!!
Mesaj tarihi:
:) Haklısınız Beyler Ne Diyeyim.. Cypherde Biraz Ezik Kaldık.. Kabul Ediyorum.. Bu Arada Hakkıyla Kombo Ceken Adamlar Cok Var.. Orc Human Farketmez. hepsine HElal Olsun.. Bu Arada Suan Okcuyum.. Asas a Geri Dondugumde.. Gorusuruz.. Arena Vs.. Kazanırım.. Kaybederim Farketmez.. Önemli Olan Medeni Cesaret. :) Bu Arada Deniz.. En Kısa Surede 6.x Yazdırıcam Senin İmzaya :) :)
Mesaj tarihi:
:) :) Beyler Sırf Size Np Kastırmak İcin CZ Takılıorum BUFFSuz :P Onune Gelen Tek Cekior hele Therion :) :) Sağol ya.. Elinde Enion u Gordukce Moralim Bozuluyor.. Sabah Sabah Gitti Enion Bowumuz..
Mesaj tarihi:
said:
tovucu, 18 Kasım 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
vallaha siz abimi kesmistiniz beni degiL

ama teke tekde tırstıgım kisi Etiquette oda program kullandıgı kesin bir ihtimal ama bilemiyprum

kim lede kafa kafaya giriyorum such lada ve suchi dün 3 kere üst üste kestim :D

ya eger program kullanmıyorsanız gercekten saglam kombo yapıyorsunuz

lol.sen beni ne zaman 3 defa ustuste kestin : .?1v1 de beni ne zaman kestin:? humanlarda saygı duydugum 1 bp var o da hadriel.humanlar genelde 5 den fazla oldukları zman arkandan glicht yapan 1v1 kalınca da town ceken adamlar.t

[Bu mesaj hangem_high tarafından 19 Kasım 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...