tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tamam onu gectik ya isilz e ne demeli adam adam seridende ote vuruyor 8 kere aynı anda vuruyor adam yuh yani budamı elle ?
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tovucu, 18 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Tamam onu gectik ya isilz e ne demeli adam adam seridende ote vuruyor 8 kere aynı anda vuruyor adam yuh yani budamı elle ? Tovucu Gercek nickini soylede ona gore muamele yapalım.. isilz le aynı cafeceyiz. Zaten Lasombra Ankara/Cebeci deki Escape Adlı cafenin clanıdır. Cogu oyuncusu burdan baglanmaktadır. Senin 8 skill boşaltma dedigin. cok hızlı ama en az 20 saniye suren bi combo olayıdır. Baglantını kontrol et derim.Lag oldugu için direk oluyorsun ve sadece ardarda damageler goruyorsun. Bu cok normal.[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ya benım 3k canım var 750defansım var ve 40dd var ama adam benı comboya basladıgı anca kızarıyorum ve skill vurması hic durmuyor adamın devamlu vuruyor bu adam light feet atmazmı baska bisi yapmazmı hep kosuyor..
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 dagger fobia :D su andakı clanın baskanıyım bılıyorsun pekı bu clanı tanıyormusun hayırrr..1453....rebellıon....ChEtE ... ve şimdide AshQiyA yani en az 25 kişi cypher ın basından beri birlikteyız chete ıle problemın varsa bana söle yada olanlar...[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tovucu, 18 Kasım 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Ya benım 3k canım var 750defansım var ve 40dd var ama adam benı comboya basladıgı anca kızarıyorum ve skill vurması hic durmuyor adamın devamlu vuruyor bu adam light feet atmazmı baska bisi yapmazmı hep kosuyor.. Sana tekrar daha iyi bi baglantı hızında oynamanı tavsiye ediyorum. Ayrıca hala nickini soylemedin. Korkuyormusun ?[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Nickimi söylemekten korkmuyorum ... ya ne lagı ya adam 5 kere aynı seyi tekrarlarmı once senı kesıyorum arkandan hemen o gelio sonra bi bakmısım kacarken kendime superrior heal atıyorum tekrar kızarıyorum adam gate bile attırmıyor arkama bakıyorum aramızda hayvan gibi mesafe var ama hala altta damageler gelio yani arkama bakmasam macro yaptıgınızı anlamıcam
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: angelusy, 18 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: dagger fobia :D su andakı clanın baskanıyım bılıyorsun pekı bu clanı tanıyormusun hayırrr..1453....rebellıon....ChEtE ... ve şimdide AshQiyA yani en az 25 kişi cypher ın basından beri birlikteyız chete ıle problemın varsa bana söle yada olanlar... Kankam Sen Dark_Mare yani sonradan Ceza_Yabgu musun ? eger oysan Hack in, Np transferin, Dupenin Allahı sensin. Tartışmaya bile gerek yok...[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:23 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 18 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: dagger fobia :D su andakı clanın baskanıyım bılıyorsun pekı bu clanı tanıyormusun hayırrr..1453....rebellıon....ChEtE ... ve şimdide AshQiyA yani en az 25 kişi cypher ın basından beri birlikteyız chete ıle problemın varsa bana söle yada olanlar... Kankam Sen Dark_Mare yani sonradan Ceza_Yabgu musun ? eger oysan Hack in, Np transferin, Dupenin Allahı sensin. Tartışmaya bile gerek yok... azuhahaha ha ha ha komık kankam benım söledıgın kısı su an gm oldu haberın olsun 1. ikincisi benım kankam evet cypher ın 1 lvl den berı bırlıkteyız o gm olunca bende clanın basına gectım[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tovucu, 18 Kasım 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Nickimi söylemekten korkmuyorum ... ya ne lagı ya adam 5 kere aynı seyi tekrarlarmı once senı kesıyorum arkandan hemen o gelio sonra bi bakmısım kacarken kendime superrior heal atıyorum tekrar kızarıyorum adam gate bile attırmıyor arkama bakıyorum aramızda hayvan gibi mesafe var ama hala altta damageler gelio yani arkama bakmasam macro yaptıgınızı anlamıcam Nickini Soylede Oyun hakkında birşeyler bilip bilmedigin ortaya cıksın. Bakalım kimmiş beni kesen bu BP. bi IRON_MAIDEN den tırsarım valla :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: angelusy, 18 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:23 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 18 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: dagger fobia :D su andakı clanın baskanıyım bılıyorsun pekı bu clanı tanıyormusun hayırrr..1453....rebellıon....ChEtE ... ve şimdide AshQiyA yani en az 25 kişi cypher ın basından beri birlikteyız chete ıle problemın varsa bana söle yada olanlar... Kankam Sen Dark_Mare yani sonradan Ceza_Yabgu musun ? eger oysan Hack in, Np transferin, Dupenin Allahı sensin. Tartışmaya bile gerek yok... azuhahaha ha ha ha komık kankam benım söledıgın kısı su an gm oldu haberın olsun 1. ikincisi benım kankam evet cypher ın 1 lvl den berı bırlıkteyız o gm olunca bende clanın basına gectım Ha bu arada bana combo yapmayı ogretende Dark_Mare dir. Bide rica etsem Chete clanının ban sebebini acıklarmısın? madem berabersiniz. bilirsin işte :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sunu bil 1vs1 te hep senı kovalıyorum ve senı keserken hep arkandan isilz gelio .. 1vs1 kapısmaktan tırstıgın bir BP
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tovucu, 18 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Sunu bil 1vs1 te hep senı kovalıyorum ve senı keserken hep arkandan isilz gelio .. 1vs1 kapısmaktan tırstıgın bir BP Alla alla Rebel_moves diecem. Oda DD kalkanı cıkardıgı anda yatıyo. Ghetto desem onunla hiç kapışmadım.Elynor desem oda town cekio. Kimsin be kankam.?[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya teke tekde zaten skill faile felan gerek kalmıo maliceyi attıktan sonra 2 judg da kızarıyor sonra da arkasında islz gelio kosmaya baslıyorum ama damageler hiç bitmio devamlı damage yiyorum ama dun bowlda islz de kestim teke tekde. ben sunu söyliyim 1vs1 kimseyle kapısmaktan korkmam ..
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: IRON_MAIDEN, 18 Kasım 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Dagger combo programı kullanmıyo beyler, kolay bir mause combosu, adamı ben biliyorum hep karşı karşıya geliriz, zamanında beyazency içinde combo programı kullanıyo denirdi adamı gittim yakından izledim yok program falan adam hakkıyla öldürüyo, dagger de öyle... Sana tavsiyem eğer combo yersen skill fail et, adama 1 kere vur ve yön tuşlarıyla hareket et en az 1-2 skill fail eder... he iron maiden hep oyle yapıyo sorada cs yi alıp kacıyom. :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tovucu, 18 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki: 1vs1 de town cekmem :) Elynor :D:D:D:D:D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 servera girip adam gibi dc olmadan czye insem kapısırız islz olmadan teke tek.
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vallaha siz abimi kesmistiniz beni degiL ama teke tekde tırstıgım kisi Etiquette oda program kullandıgı kesin bir ihtimal ama bilemiyprum kim lede kafa kafaya giriyorum such lada ve suchi dün 3 kere üst üste kestim :D ya eger program kullanmıyorsanız gercekten saglam kombo yapıyorsunuz
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 NasıL BeLLi Ettirdi Kendini :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hayır isteyen gelip izleyebilir. Adresi verdim. ANk/cebeci de Escape int. cafe[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Banada Combo Öğretsenize :D Yada gELim Ankaraya CanLı CanLı Görim :)[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: IRON_MAIDEN, 18 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Hehe:D Buaralar orclara geçmeyi planlıyorum zaten, bir geçsem senle süper ikili olacaz ;) geç geç Allahıma Yararız ortalıgı :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya kimse simdi bana town cekiomus kapısmasını bilmiomus felan demesin yada noobsun fln.. ben saglam kapıstıgıma inanıyorum 1vs1 de kimseden kacmam zaten 50np gidiyor amacım zevk almak ama 2vs1 de eger adamlar saglamsa kacarım herkes kacar ama eger program yoksa gercetek niyi kapısıyorsunuz
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sen bizi arenada gör. Onların shell seti var benim yok :( 0nlar dual shard +8 bende 1 +8 dieri +7 :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 offf birde dc olmasam :D adam gibi action atamıyorum
Öne çıkan mesajlar