fancy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 orcların humanları ezdii dorumu arkadaşlar eer lvlı yüksek human warsa lütfen resm koysun bide bana en iyi clanı söylermisiinz ancak dalga geçmeden kolluğu yanan bir clan istemekteyim[signature][hline]kroyum ama parra bende
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 insanların doğru dürüst bi invading yaptığını görmedim ^^ hele hele baş kosperlar banlandı banlanalı hiç basamadılar[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
Somber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cok dogru! bizi gorduklerinde "555555" yazarak kacmaya ba$liyolar =)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus [Bu mesaj Somber tarafından 17 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Somber, 17 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: cok dogru! bizi gorduklerinde "555555" yazarak kacmaya ba$liyolar =) seni görüpte kaçana aşarım =F (alınma kız :P )
Somber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Hypotenes, 17 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: said: Somber, 17 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: cok dogru! bizi gorduklerinde "555555" yazarak kacmaya ba$liyolar =) seni görüpte kaçana aşarım =F (alınma kız :P ) hrrrr! ;)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Somber, 17 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: cok dogru! bizi gorduklerinde "555555" yazarak kacmaya ba$liyolar =) evet seni gördüğümde altıma bile yapıyorum[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben sizin kralınıza lol çekmiş adamım..[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k.
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Şahsen o kadarda ezildiğini düşünmüorum humanların. Mesela bugünkü savaş yaklaşık 4 saat sürdü. Bi ara bitmicek galiba die düşündüm:) Me2_you-------hrrrrrr!!
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 orc larda skil bug macto koxp kullanan cok az ama humanlarda bir sürü vardı :D kullananlarda banlanınca cypherde artık orcların borusu ötüyo :D bi savaşta bile artık kazanamıyOlar[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 parmakları olan yazıyo :D nerde el morad lar savas kazanamıyormus ??? he kı gecelerı olan savaslara gırmıyorsanız bilemem... cok baskına gıttım cook[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aynen KatıLıOrum Ben GeLSinLer iStiOrum :D Dün GeLmişLerdi 1 Araba Orc Kestik Ama Sonra Server Kapandı tamda ıSınmaya BaşLamıştık... Sadece Linch Görevi iÇin Gitmek iSterim yokSa iŞim oLmaz... geçen bastık zaten Gece sawaşında yine server kapandı Ne hikmetse ...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Vernados, 18 Kasım 2005 00:06 tarihinde demiş ki: ben sizin kralınıza lol çekmiş adamım.. :lol:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears)
bet0n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yaw bu humanların alayı ezik her savaşta bi kamyon kesiyom bıktım köy basmaktan:))
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ne hikmetse siz köy basınca Sizden çok Adam KesiOrum EzikLerLe mi Köy basıOrsunuz ? ... :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
karamask53 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 demek 5555555 yazarak kaçıyoruz atma seni cz de görmiyim ezerim ayrıca six_eyes die bi çinli var lvl i 70 onu görünce kaç (dark_mask53 lvl 5x elmorad eziq ama tecrübeli:)
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Cz dede Savaştada Orglar:D her zaman ustundur.. tabi cypherde.. Belki kraldan kaynaklanana bi ezikliktir. krala 2 skill vuruyom. ya kacıyo yada ölüyo... Balık baştan kokar. Kral n00b oldugu ve 3 gunde bir hacklendigi:D için Halkıda n00bun kralı olmuş. bi kac saglam adamı olmasa hiç tutunamazlar. Irk deişimleri olmadıgı surece de Humanların kurtuluşu yok!![signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki: Cz dede Savaştada Orglar:D her zaman ustundur.. tabi cypherde.. Belki kraldan kaynaklanana bi ezikliktir. krala 2 skill vuruyom. ya kacıyo yada ölüyo... Balık baştan kokar. Kral n00b oldugu ve 3 gunde bir hacklendigi:D için Halkıda n00bun kralı olmuş. bi kac saglam adamı olmasa hiç tutunamazlar. Irk deişimleri olmadıgı surece de Humanların kurtuluşu yok!! ok ok güldüm bak hahahaha[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: angelusy, 18 Kasım 2005 13:01 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 18 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki: Cz dede Savaştada Orglar:D her zaman ustundur.. tabi cypherde.. Belki kraldan kaynaklanana bi ezikliktir. krala 2 skill vuruyom. ya kacıyo yada ölüyo... Balık baştan kokar. Kral n00b oldugu ve 3 gunde bir hacklendigi:D için Halkıda n00bun kralı olmuş. bi kac saglam adamı olmasa hiç tutunamazlar. Irk deişimleri olmadıgı surece de Humanların kurtuluşu yok!! ok ok güldüm bak hahahaha muhaha sende herşeye karışmasan olmaz. Gecen gun moradonda +10 shardları oldugunu soyledigin arkadaş bana 450 vurup town cekti.. bende muhahaah cektim. Ayrıca kralını Paso hackleyen bi millette eziktir ![signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 : o)))))))))))))) Ondan Dimi 4 Saat 3. Warderi Kesemediniz ... GeLiOrLar inn ve Sundries i KesiOrLar Ancak ... En Son Sawaştan BahsediOrum ...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sadece orclara acıyorum.. isiliz ve DaggerPhopia ikiside hiç durmadan skill bosaltıyorlar bu combo degil resmen program.. bence humanlar orclardan daha saglamlar sadece Orclarda warriorlar isi götürüyor onlerden temizliyor n00bları sonra towna geldiklerınde hepsi arkarlarına bakmadan geri dönüyorlar.. ha edit olmayıpta cok saglam kapısan adamlar var ama bence humanLar daha saglamlar.. Orcların en saglam adamı Such_is_Life bence adam ölmüo tabi dün 3 kere kestım o ayrı ama :D gercekten kapısırken en zevk aldıgım o :D
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bizim Bir Arkadaş Such_is_Life nin charıyLa oynamış AP 1750 Defns 850 imiş öLe dedi Hatta Sawaşta Peşime geLdi 1 Kere Vurdu Sonra Bıraktı :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yeni mi cıktı 3. warder ? :D:D:D Ayrıcada moradonda goren program kullandıgımı soyluyor. Such_is_Life arada bizim cafeye geliyor. ona sorabilirsiniz. Hem onun combosu daha karmaşık. benim yaptıgım ise en basit combo olayıdır. durmadan skill boşaltma olayına gelelim. benim skill bar da 6 vuruş skilli var. mutlaka biri boşta oluyor. sizde durmadan skill boşalttıgımı sanıyorsunuz. Yada koşarken Z-r yapılıdıgını hiç gormediniz. Z-R yi skill sandınızsa şaşırmam. 400-500 koydugu oluyor:D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ayrıca kralını Paso hackleyen bi millette eziktir ! onu hackleyenler el morad deıl :d[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Evet. Ben uydurdum GüzeL oLmuş mu ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: angelusy, 18 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Ayrıca kralını Paso hackleyen bi millette eziktir ! onu hackleyenler el morad deıl :d Chete Clanı elmorad deilmi sayın kankam? Bu yuzden (hack) Clan olarak banlanmadılarmı ? Odin e 1.5 milyar para vererek clanın banını actırmadılarmı? Gozlerin kapalı oynama bu Lanet oyunu!![signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 137k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Öne çıkan mesajlar