bur0 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dupe bitmedi arkadaslar dupe wipe yapildi dupe bitti denildigi gün uijo topic acip daha yeni dupe yapmislar diye topic acti fakat söle bi sey var artik dupe wipe olmicak yani rahatlikla her itemi alabilirsiniz(w00tun yalancisiyim)ama takip olayini sıkı tutacaklarini biliyorum w00t sölemisti gene bi topicte artik silinmicek ama satisdan sora para iyice takip edilcek yani sataninda yakalanmasi zor ne yazikki biraz arastirsaydiniz keske topic acmadan panik olmadan önce
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 arkadaşlar birde bir duyum kulaktan dolama kanıtı yok yane ama arkadaşımın söyledigine göre her ay dupe temizliği yapılacakmış bundan sonra item almak haram bize :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kalktı beyler artık dupe merchant veya trade den bısı aldınız mı 2 dkj beklemed,nız gerekıoyr
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bu topicte dupe bitermi sorusuna "türkler bulur yeni yöntem" tipinde cevap verenlere yazıklar olsun hem türklerin adını kötüye çıkardınız diyorsunuz hemde şikayet ettiiniz şeyi yapıyorsunuz sie
Micenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Msn^den Arkada$lar Yapıyorlar.. Bug Kalktı Denildi Ama Halan Yapıyorlar.... Adamda En son Gördüğüm... 80+ fazla +8 +9 hatta +10 shard gördüm.. Ben Halan Merchant^tan bi$i almıyorum.. Korkulur walla.. :([signature][hline]Server : Xigenon Nick : BlackWyrm LeveL : 63 Karakter : Kasarhood
Öne çıkan mesajlar