Arma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1. Clan bug kalktı mı? Yada bizde mi sorun var bilemiyorum ama diezde clan kuramıyoruz. 2. Şimdi dupe tamamen kaltı mı? İçimiz rahat merchanttan item alabilecez mi?[signature][hline]I gladly obey.
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet merchanttan alabilcezmi rehatca????[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Arma, 13 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: 1. Clan bug kalktı mı? Yada bizde mi sorun var bilemiyorum ama diezde clan kuramıyoruz. 2. Şimdi dupe tamamen kaltı mı? İçimiz rahat merchanttan item alabilecez mi? Dupe kalkmaz. Turkler her seferinde yeni bi yontem bulurlar korkma..[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 13 Kasım 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet biz bugda 3 kez yeni yöntem bulmuştuk ama bu dupe bitmezse biz yandık.......[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
Arma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: cemshit, 13 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: evet biz bugda 3 kez yeni yöntem bulmuştuk ama bu dupe bitmezse biz yandık....... Mümkünse bu sefer bulmayında bizde rahatça item alalım.[signature][hline]I gladly obey.
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya bu yeni pakette sunulan açıklamada . tezgahtan sonramı 2dk sabit dio yoksa normal trade den sonra mı 2dk sabit kalıcaz dio ?[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula
OverDoSey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Türkler buluo yöntemleride insan azcık bizede söyler.Çok diil ya biras yapar bırakırız:P
OverDoSey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 walla işte böle yapıonuz yapıonuz azcık sölein bea çok yapmıcam:PP
Arma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: KosPer, 13 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: dupe bitermi dün yaptım :D Aferim.[signature][hline]I gladly obey.
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dupeyi iblmiyorum ama skill bug evet ama bıraktım zevki çıkmıyo öyle siz de yapmayın ama dupeyi öğrenmeyi isterim :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
deda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o.ç. bitmez dupe bitmez türk ler in adını kara cıkaranlar yaptıgınız dupeyle burda ovunmeyin kosper msn nesin azcık adam ol da yaptıgın pislikle ovunme
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: deda, 13 Kasım 2005 20:13 tarihinde demiş ki: o.ç. bitmez dupe bitmez türk ler in adını kara cıkaranlar yaptıgınız dupeyle burda ovunmeyin kosper msn nesin azcık adam ol da yaptıgın pislikle ovunme dupe bitermi dün yaptım. Bak bakalım bir övünme belirtisi görebilecekmisin.Yapıldığını belirtmişim değilmi sadece?O yüzden doğru düzgün okumayı öğrenmeden mesaj yazmaya kalkma.Umarım bu o.ç lafı bana değildir.Öyleyse sonun pek hayır değil..
OverDoSey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 invudial battle güselmiş:)))Bide küfürlü konuşmaın yapan yapar ona buna laf atarak çözülmez isteyen yapsın.Yapanlar da ban yeme riski altındadır.%000000000.1 risk war tabi.İnvudial battle da nası oluo:)))
deatH_Time Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en guselı duplerı kaltıgı gun tum ıtemlerı alcaksın real olarak heppsını kafan rahat gezcen yaada +1 alıp bascaksın baska turlu zor[signature][hline]Server:Ares Nation:Karus nick: D34th_time clan:belli değil doru duzgun bulsam... Character:Roguo LwL:61 %20(kısa surede 62) np:41k her allahın gunu 4 5 k artıyor...
OverDoSey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 insan rouge olunca dupe yapmasın da naapsın.shard alcan 600m,chitin alcan 200-300m(tabi upgradeli)eeee sabah akşam para kassam o kadar olmaz insanı deli ediolar.Dupe da bilmiom nerdeyse 50 olcam da elimde +8stileto war.Piyasa düşsün bari yaw.Hem dupe bilmioz hem para yok ölme eşşeğim ölme:::!!!!
hayale_T Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet ya ne bu düpeben 10milyar yaptım bir dünya item +8den aşagısına item demiyodum şimdi tamtakır kuru bakır oldum gecn dupe wide 6milyer ve bütün itemler gitti +8shart +8mirage +7ss +6cs daha cok var yzman iki günümü alır 4 tane banka charım vardı şimdi dupeyi yine yapıom ama yapmıcam bölesi daha güzel :=)))[signature][hline]her şeyin bittigi yerde dogar hayale_T
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Dupe kalmaz bazı .. lar hala dupe yapa biliyor nerden ve nasil yapıyolarsa ama yapıylar hala gm ler bi önlem almış degiler bişiler yapmaları lazım artık bende sıkılamaya başladım alamıyorum korkudan gene dupe çıkıpta silinir diye deli olmak üzereyim gmler buna cağra bulamazsa dupeciler köşeyi dönecek dupe itemden korkanlar ise item alimaycak olan gene bize olucak ama ben bundan sonra dupe yapmaya çalışan herifleri ariyorum traden verdikten sonra 3 dk gaten geçiş yapılamadığı için millet merchantan satış yapıyor bende bunu firsat bilip geçen gün 1 coinden 2 shard 1 tane warrior chitin shell +6 bir tanede lycon staf aldim bunların hepsi 1 coinden adam beni nasil tehtit ediyor dersiniz aynı şu şekilde seni gm söyler banlatırım diyo adama yanıt olar dupe yapmaya çalışırken kaptır diyeceksin gailba dedim tabi adam hiç birşey diyemedi ne yapsın garibim biraz salak çıktı cezası çekecek hemde adamın söyledigi dogru ise bu itemler dupe degilmiş has itemlermiş :) adam denerken ben çıktım karşısına adamın annesini ağlatım valla :) çok adiyim ya :D[signature][hline]BEYAZ PATİLER
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: dupe bitermi dün yaptım :yapma:[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx [url]http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg[url]
Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Off yaw ulan upg yapamıyoz diye merchnattan alıyoz o dupe çıkıyo siliniyo. Şimdi burda ashjgdjashdshkudhskf diye girişip dupe yapanlara sövecem banlanacam forumlardan. Umarım bi çaresini bulurlar. Bide clan bug kalktı mı demiştim. Yoksa sadece bizde mi sorun var clan kuramıyoz?[signature][hline]I gladly obey.
censorship Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Clan bug kalkmış die bilgilendirildim ama emin olmak istiyosan 500 k ver açıver nolucak :D
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 clanda da ufak bir sorun var alt clanı eziqin biliri clanı boza biliyor nasil oluyor bende bilmiyorum ama yapıyolar :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mesela 2 dk cınde tp olman yasak ama ben nasıl olunacagını bılıyorum hahahah :) demekkı bende bir türk üm :P tmm mrk etmeyın ben oyunu bıraktım ( en fazla ares servre ında bi lllilll2 cıkar ; )
Öne çıkan mesajlar