Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk gm ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türk gm ler neye göre seçildi çok merak ediyorum. Çoluk çocuğu gm yapıyorlar. Geçen bana gm den mesaj geldi "Kapının önünden çekil yoksa banlarım" diye... Nedir bu yaaa ?[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
GM sana durduk yerde kapidan cekil banlarim demiş
Yani yalan olurda bu kadar mi olur ???

Trasformation Scrool kullanip
O devasa Yeşil yaratık sanırım ismi... Glyptodont kılığına girip
kapıda durup insanlarin geçmesini önledigini sölemiceksin dimi ?
Orda binlerce insan sana küfür etti
dünya küfür yedin ben utandim.. senden degil o kadar küfür edeni susturamadigim için bunun tek sebebi sensin

Gm in işi gücü yok gelip seni kapidan çekil dicek

Kim çocuk ?
Mesaj tarihi:
Kendi açtığın topike bişeyler yazmıştım, okumadın galiba. Bunu diyen gm de sensin. Çünkü not almıştım ismini. Günün birinde birilerine şikayet etme şansım olur mu diye... Ayrıca sen bana yalancı diyebelecek kapasitede ve kültürde değilsin. İlk olarak konuşmayı öğren sonra gel tartışalım...
Ayrıca ben yaratık falan değildim...
[signature][hline]KINOVA

[Bu mesaj maxkin tarafından 19 Kasım 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj maxkin tarafından 19 Kasım 2005 08:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neden kapıdan cekil dedi o zaman.Hatta 1 hafta once felan biri geldi yazdı.Ya nedir bu kapıdan gecemıyoruz.Biri kapattı vs vs.Adam orada nerdeyse 1 saat tıkıldı felan Sekil değiştirerek + GM seni uyarmıs.Ben olsam direk banlardım.[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
said:
eXe, 19 Kasım 2005 09:33 tarihinde demiş ki:
Neden kapıdan cekil dedi o zaman.Hatta 1 hafta once felan biri geldi yazdı.Ya nedir bu kapıdan gecemıyoruz.Biri kapattı vs vs.Adam orada nerdeyse 1 saat tıkıldı felan Sekil değiştirerek + GM seni uyarmıs.Ben olsam direk banlardım.

+100[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
bu arada pardon yanlıslıkla buraya yazmısım aynı anda pencere actıgım ıcın :)

Hazır gelmısken burayada bişeler yazalım dimi
GM sana den desınkı cekıl lennnnn kapıdan birsey yapmıssındır :)
Mesaj tarihi:
+1
Bunu yapan çok var ama artık ben taktiğini buldum herkese söliym.. Eğer kapıyı engelleyen varsa town atın kapıya tıklayın.istediği kadar kapıyı engellesin siz geçersiniz. Böle şerefsizlere son zamanlarda çok rastlıyoruz Allah'tan dilimizden anlayan GM'ler geldiler ve saolsunlar böle durumlarda bize yardımcı olmaktan kaçınmadılar.. Türk GM'lere teşekkür ederim.[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
GM dün notice attı...
1 hafta içinde şifrelerimizi değiştirebileceğiz..[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
said:
maxkin, 19 Kasım 2005 08:03 tarihinde demiş ki:
Kendi açtığın topike bişeyler yazmıştım, okumadın galiba. Bunu diyen gm de sensin. Çünkü not almıştım ismini. Günün birinde birilerine şikayet etme şansım olur mu diye... Ayrıca sen bana yalancı diyebelecek kapasitede ve kültürde değilsin. İlk olarak konuşmayı öğren sonra gel tartışalım...
Ayrıca ben yaratık falan değildim...

senin gibiler oldukça bu oyun çekilmez hal alıyor. biraz akıllı olun da insanlar zevk alsınlar oynadıkları oyundan.
  • Yeni Oluştur...