maxkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Türk gm ler neye göre seçildi çok merak ediyorum. Çoluk çocuğu gm yapıyorlar. Geçen bana gm den mesaj geldi "Kapının önünden çekil yoksa banlarım" diye... Nedir bu yaaa ?[signature][hline]KINOVA
blackwinds Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 GM sana durduk yerde kapidan cekil banlarim demiş Yani yalan olurda bu kadar mi olur ??? Trasformation Scrool kullanip O devasa Yeşil yaratık sanırım ismi... Glyptodont kılığına girip kapıda durup insanlarin geçmesini önledigini sölemiceksin dimi ? Orda binlerce insan sana küfür etti dünya küfür yedin ben utandim.. senden degil o kadar küfür edeni susturamadigim için bunun tek sebebi sensin Gm in işi gücü yok gelip seni kapidan çekil dicek Kim çocuk ?
maxkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Kendi açtığın topike bişeyler yazmıştım, okumadın galiba. Bunu diyen gm de sensin. Çünkü not almıştım ismini. Günün birinde birilerine şikayet etme şansım olur mu diye... Ayrıca sen bana yalancı diyebelecek kapasitede ve kültürde değilsin. İlk olarak konuşmayı öğren sonra gel tartışalım... Ayrıca ben yaratık falan değildim... [signature][hline]KINOVA [Bu mesaj maxkin tarafından 19 Kasım 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj maxkin tarafından 19 Kasım 2005 08:04 tarihinde değiştirilmiştir]
eXe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Neden kapıdan cekil dedi o zaman.Hatta 1 hafta once felan biri geldi yazdı.Ya nedir bu kapıdan gecemıyoruz.Biri kapattı vs vs.Adam orada nerdeyse 1 saat tıkıldı felan Sekil değiştirerek + GM seni uyarmıs.Ben olsam direk banlardım.[signature][hline]seT By eXe
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cok gıcık oluyo o tiplere gatede glyptodon oluyolar gec gece bilirsen ya[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: eXe, 19 Kasım 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Neden kapıdan cekil dedi o zaman.Hatta 1 hafta once felan biri geldi yazdı.Ya nedir bu kapıdan gecemıyoruz.Biri kapattı vs vs.Adam orada nerdeyse 1 saat tıkıldı felan Sekil değiştirerek + GM seni uyarmıs.Ben olsam direk banlardım. +100[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 poison basarken +8 de yanma olasılıgı varmı ?_
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yok :D ama yanarsa karismam:D asdsdaffgwae[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu arada pardon yanlıslıkla buraya yazmısım aynı anda pencere actıgım ıcın :) Hazır gelmısken burayada bişeler yazalım dimi GM sana den desınkı cekıl lennnnn kapıdan birsey yapmıssındır :)
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 +1 Bunu yapan çok var ama artık ben taktiğini buldum herkese söliym.. Eğer kapıyı engelleyen varsa town atın kapıya tıklayın.istediği kadar kapıyı engellesin siz geçersiniz. Böle şerefsizlere son zamanlarda çok rastlıyoruz Allah'tan dilimizden anlayan GM'ler geldiler ve saolsunlar böle durumlarda bize yardımcı olmaktan kaçınmadılar.. Türk GM'lere teşekkür ederim.[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
Anastacia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Blackwinds sana bişi soracam Şu şifreler ne zaman deiştirilecek Bir bilgin warmı warsa Yardımcı oluwerde söle...:D:D
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 haftaya degistirilebilinecek sifreler..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 GM dün notice attı... 1 hafta içinde şifrelerimizi değiştirebileceğiz..[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Lan Hasan.. Hangi oyunu oynuyorsun??? --Kınayt online onuyorum.. aeuaeha(tipinde insan kaynıyor)[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: maxkin, 19 Kasım 2005 08:03 tarihinde demiş ki: Kendi açtığın topike bişeyler yazmıştım, okumadın galiba. Bunu diyen gm de sensin. Çünkü not almıştım ismini. Günün birinde birilerine şikayet etme şansım olur mu diye... Ayrıca sen bana yalancı diyebelecek kapasitede ve kültürde değilsin. İlk olarak konuşmayı öğren sonra gel tartışalım... Ayrıca ben yaratık falan değildim... senin gibiler oldukça bu oyun çekilmez hal alıyor. biraz akıllı olun da insanlar zevk alsınlar oynadıkları oyundan.
Öne çıkan mesajlar