Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taze taze +8 shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kardeş senin benimle derdin ne bilmiyorum ama bu serverda iron earring bile var istersen bi kaç gün takıl cypherda üstelik bunlardan iki tanesi kendi dropumuz(clanın).

bunu sen dedin ama.. şimdide biz çıkarmadik diosun..???[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
YA siz hala düpe yapılamadığını sanıyorsunuz.İsterseniz Oyunda etrafınıza bi bakın..+8 Shard +8 Mirage Bi clanda sadece 1 kişide warken şu anda bi clandaki bütün sin lerde war..Üstelik bunu yapanlar Bu foruma takılan ^Ben kesinilikle Düpe yapmam ^diyen kişiler . İlk önce herkes kendine bi baksın ondan sonra Başkalarını eleştirsin yada araştırsın..[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
NP :51.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
Mesaj tarihi:
said:
Ucuncu_deli, 19 Kasım 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Kardeş senin benimle derdin ne bilmiyorum ama bu serverda iron earring bile var istersen bi kaç gün takıl cypherda üstelik bunlardan iki tanesi kendi dropumuz(clanın).

bunu sen dedin ama.. şimdide biz çıkarmadik diosun..???

Ben elf metallerden bahsediyodum arkadas dropu cok zor demişti ve 3 tane gerektiğini söylemişti bende elf metaller için 2 si kendi dropumuz diğerini pazardan aldık dedim ama galiba devrik ve karmaşık bi cümle oldu.E malum gece 4 den beri 10 larca insanın saldırılırayla uğraşıyom kafa kalmıyo tabni insanda.[signature][hline]Name : _:Therion:_
Class : Shadow Vain
Lvl : 6x
Np : 142 k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Mesaj tarihi:
hmm tamam o zmn.. cypher da çok unique item var bunu biliorum.. hatta gereğinden çok.. neyse sana ii oyunlar.. shard için tekrar tebrik ederim..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
Ucuncu_deli, 19 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
hmm tamam o zmn.. cypher da çok unique item var bunu biliorum.. hatta gereğinden çok.. neyse sana ii oyunlar.. shard için tekrar tebrik ederim..

Saol kardeş.Cok saol hemde:)[signature][hline]Name : _:Therion:_
Mesaj tarihi:
demin +3 Lupus yaktım +4 yapamadım miLLet takır takır +8 shard yapıyo nasıL yapıyo peki

yanan içLeri gitmedii için nasıLsa kasada 158171 tane daa war

GRRRRRRRRRR[signature][hline]Turkuaz
Fukara

LVL 60,ELEMENTAL LORD

nps : 13x.xxx
nation : karus
server : dies

[ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Mesaj tarihi:
nihahahaaa sadece guluorum halinize

Arkadaslar lutfen birbirimizi kandirmayalim.Bu oyunu oynayip hic bir illegal is yapmadim dien arkadas yalan solemis olur ... mutlaka dupe yapmistir mutlaka hack bug v.s kullanmistir basarili olmus yada olmamis ...... neyin kavgasini yapionus ki hala.....
Mesaj tarihi:
said:
Fukara, 19 Kasım 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
demin +3 Lupus yaktım +4 yapamadım miLLet takır takır +8 shard yapıyo nasıL yapıyo peki

yanan içLeri gitmedii için nasıLsa kasada 158171 tane daa war

GRRRRRRRRRR

Al işte.Yapmaz olaydım a.q shardını millete dert oldu.Yapmayı bilmiyosan gitme avrilin başına.Yada up yapmadan önce bi gusul abdesti al sonra 2 rekat namaz kıl sonra gözlerini kapat derin bi nefes al.Her up basışında 9999 kere Allahuekber de.Sonra bas gene olmuyosa bu oyunu bırak a.q.Yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]Name : _:Therion:_
Mesaj tarihi:
Ben yapmadım çünkü bilmiyorum ah bi bilsem yapacam öğretsene :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi)
Server:Beramus
Class: roque
Nation:Tabiki org :D
LvL:6x
Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Mesaj tarihi:
said:
ghtyu, 19 Kasım 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
nihahahaaa sadece guluorum halinize

Arkadaslar lutfen birbirimizi kandirmayalim.Bu oyunu oynayip hic bir illegal is yapmadim dien arkadas yalan solemis olur ... mutlaka dupe yapmistir mutlaka hack bug v.s kullanmistir basarili olmus yada olmamis ...... neyin kavgasini yapionus ki hala.....

+52453435432435413213[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
NP :51.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
Mesaj tarihi:
i id eböle bi genelleme yapamazsın.. şahsen ben yapmadim.. ne bug kullandim.. ne dupe yaptm.. genelleme yapmazsan sevinirim..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
Bi atasözü var ayıp olmassa sölemek istiyorum
Sağırı fakmışlar bu çatırtı nerden geliyo demiş.
Bilende konuşuyo bilmeyende...[signature][hline]Name : _:Therion:_
Mesaj tarihi:
Şu bi gercek cypherda olmayan şey yok.Bazı bosslardan +9 shell bile düşüyo hemde adamlar dalga geciyo.Warrior shell pauldron +9/19 magic power...[signature][hline]Name : _:Therion:_
Mesaj tarihi:
said:
JoeyRamone, 19 Kasım 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
said:
The_Rion, 19 Kasım 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
Sen aresten bahsediyosun sanırım.Ve gene yanılmıyosam bizimkiler dediğinde patriotlar oluyoki ahlaktan bahsedeck son clan odur.Zzzzzzzz

konu patriot ve ahlak değil .
+8 in hayırlı olsun .

Dua et ares te değilsin

Bu bi tehditmiydi?[signature][hline]Name : _:Therion:_
Mesaj tarihi:
said:
JoeyRamone, 19 Kasım 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
yooo tehdit fln değil ares te olsaydın şu an bu durumda olamazdın demek istemiştim ama neyse dediğim gibi +8 in hayırlı olsun

Eyvallah kardeş cok saol.Bu bana mutluluk verdi.Umarım sende oyun içersinde sana mutluluk vercek bişeylerle karşılaşırsın:)[signature][hline]Name : _:Therion:_
Mesaj tarihi:
ula ietmlere bak bee off içim gitti bnmde olcakmı la bunlardan :SSS shelllerde +8 settir kesin dual +8 shard :(( ula falla efkarlandım :((([signature][hline]Nick:Kicken
LvL:4x
Server:Ares
Job:Archery
Clan:---
Nation:Human

Nick:UltraslanTr
LvL:5x
Server:Beramus
Job:Paper
Clan:MASSACRE_
Nation:Human
  • Yeni Oluştur...