Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 shardın hayırlı olsun.. konu farklı yerlere geldi biraz:D bnm de ilgimi cekti senn hp bayagi yüksek.. eger sende bi ss cekip itemlarinin yollarsan sanirim bu olay kapanicak.. ha yok yollamam burada önemli olan shard diosan savunmada yapma ki insanlar üzrine gelmesin..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bak adam ne güzel konuşuyo:) Gönderiim kardeş itemlarımın ss ini bakın.Hala konuşanlar olcaksada benim yapabilcem bişe yok malesef!...[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: The_Rion, 19 Kasım 2005 09:44 tarihinde demiş ki: Bak adam ne güzel konuşuyo:) Gönderiim kardeş itemlarımın ss ini bakın.Hala konuşanlar olcaksada benim yapabilcem bişe yok malesef!... yazdıklarımı tam okusan ne yazdıgımı görürdün o kadar masumsan hp basen dururken cek ss ni yapıştır oraya ve herkes sussun oldumu?
_sqUBeRs_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ya tmm cok gzel olmuş hayırlısıda gözümün önünde +9 yaptı adam ağzım açık kaldı falla :D +8 rogue chitin set yaktı +8 dark vane yaktı adam servetini harcadı sonrada +8 shard ı koydu baktım +9 oldu mq. :D[signature][hline]Server : Ares Lvl : 55 Job : Warior Np : 600 xD Clan : ArıOrum faLLaxD
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: yalaninizi, 19 Kasım 2005 09:45 tarihinde demiş ki: said: The_Rion, 19 Kasım 2005 09:44 tarihinde demiş ki: Bak adam ne güzel konuşuyo:) Gönderiim kardeş itemlarımın ss ini bakın.Hala konuşanlar olcaksada benim yapabilcem bişe yok malesef!... yazdıklarımı tam okusan ne yazdıgımı görürdün o kadar masumsan hp basen dururken cek ss ni yapıştır oraya ve herkes sussun oldumu? yaw adam bana dedi sen neden alindin ki ::D:D:D:D:D:[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yok biz agır konuyormusuzda neymisde neymisde ben zaten yazimda yazdim adam tam okumuyorki bizde dedik koy ss leri o kadar masumsan herkes sussun die sende postları biraz öncesini okusan anlarsında sende yazdıgından sonrasını okuyon :D :P
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yaw adamın üzerine gidiosunuz.. yok o olmaz yok bu olmaz.. sallayın abi.. adam editse ne olucak? +146545 rolu varsa ne olucak.. kabul etse ne olucak etmese ne olucak.. bi yere gene varamazsiniz o yüzden 2 tarafta kasmasin..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Kral_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ArKadaS HayirLi Olsunn Gule Gule Kullann
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Murtaza, 19 Kasım 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Base HP oldukça sağlam. Özellikle level 62 rogue a göre... ilginç. ah seny.. :-)[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Al bak kardeş + kacmı ,itemlarım ve healtim kaçmış http://img502.imageshack.us/img502/5448/pic17cq.jpg http://img502.imageshack.us/img502/9636/pic20wa.jpg http://img502.imageshack.us/img502/4357/pic33cp.jpg http://img502.imageshack.us/img502/428/pic42kb.jpg http://img502.imageshack.us/img502/1994/pic57uv.jpg http://img502.imageshack.us/img502/2093/pic67mr.jpg [signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj The_Rion tarafından 19 Kasım 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Rion tarafından 19 Kasım 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Rion tarafından 19 Kasım 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet.. haklısın.. abartilacak bisey yokmus.. saol[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Hepsini geçtim ama oradaki EME+1 olayı ortaya açıkca koyuyor. EME feci rare bir itemdir ve o kadar az çıkar ki (sadece TROLL KING gibi kesmesi en zor boss) çok çok nadir vardır. 3 adet EME sahibi olup bunları uplamış olmak ve bunun yepyeni bir server olan cyber olması...Tümüyle açık... Sen 62'sin 2000 hp basicsin. Ben 67'im ve 1670 hp'im. Tebrikler sen kralsın ben eziğim.....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bilinc, 19 Kasım 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Hepsini geçtim ama oradaki EME+1 olayı ortaya açıkca koyuyor. EME feci rare bir itemdir ve o kadar az çıkar ki (sadece TROLL KING gibi kesmesi en zor boss) çok çok nadir vardır. 3 adet EME sahibi olup bunları uplamış olmak ve bunun yepyeni bir server olan cyber olması...Tümüyle açık... Sen 62'sin 2000 hp basicsin. Ben 67'im ve 1670 hp'im. Tebrikler sen kralsın ben eziğim..... evet sanirim eme +1 konsuunda haklisin o item droplanamaz nitelikte.. çok çok zor çikar.. o da benim ilgimi cekti.. edit char mi die düsünüorum acikcasi..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Ucuncu_deli, 19 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: evet sanirim eme +1 konsuunda haklisin o item droplanamaz nitelikte.. çok çok zor çikar.. o da benim ilgimi cekti.. edit char mi die düsünüorum acikcasi.. Hayır bu arkadaşlar profesyonel...+3 +2 vs yaparak dikkat çekmek yerine kilit itemleri +1 yaparak istenen seviyeye ulaştırmışlar charı. Düşünsene cyber gibi bir serverde EME+0'ı kaça alırsın ki 3 tanesinin değerini düşün birde. ROL ise 6 adet apayrı bir konu. BEn areste bowlda çıkan yaklaşık 50-60 normal bach ve katıldığım 100 lerca eventte belki sayısız bach kestim. Ve sadece 1 kere ROL dropu gördüm...Ama arkadaş bach uzmanı sanırım....Johann Sebastian Bach...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bilinc, 19 Kasım 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Hepsini geçtim ama oradaki EME+1 olayı ortaya açıkca koyuyor. EME feci rare bir itemdir ve o kadar az çıkar ki (sadece TROLL KING gibi kesmesi en zor boss) çok çok nadir vardır. 3 adet EME sahibi olup bunları uplamış olmak ve bunun yepyeni bir server olan cyber olması...Tümüyle açık... Sen 62'sin 2000 hp basicsin. Ben 67'im ve 1670 hp'im. Tebrikler sen kralsın ben eziğim..... Kardeş senin benimle derdin ne bilmiyorum ama bu serverda iron earring bile var istersen bi kaç gün takıl cypherda üstelik bunlardan iki tanesi kendi dropumuz(clanın).Üçünsünü ise pazardan trade ile aldık.Ve sunu söliim sana daha bu gece sadece cz bowlda 30 dan fazla tk vardı(ki bu genelde 2 güne bir tekrarlanan bişe) ve gene cypherda oynayan iyi adamlar bilirlerki biz cok sağlam şekilde boss kesebiliyoruz.Artık bu sacma sapan cekememezliğini bırak takdir etceksen et etmiceksin sorunun ne ise git başkasıyla hallet lütfen.Ve ben bu boktan muhabbetin burda kapanmasını istiyorum mümkünse!Ben sadece yapılması cok zor olan bi up yaptım ve dediğim gibi bunu sizinle paylaşmak istedim ama hata etmişim olay nerelere geldi.Neyse herkes kendi oyununa ve oyundan aldığı keyif,kıskançlık,üzüntü vs her neyse onu yaşasın!...[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bilinc, 19 Kasım 2005 10:57 tarihinde demiş ki: said: Ucuncu_deli, 19 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: evet sanirim eme +1 konsuunda haklisin o item droplanamaz nitelikte.. çok çok zor çikar.. o da benim ilgimi cekti.. edit char mi die düsünüorum acikcasi.. Hayır bu arkadaşlar profesyonel...+3 +2 vs yaparak dikkat çekmek yerine kilit itemleri +1 yaparak istenen seviyeye ulaştırmışlar charı. Düşünsene cyber gibi bir serverde EME+0'ı kaça alırsın ki 3 tanesinin değerini düşün birde. ROL ise 6 adet apayrı bir konu. BEn areste bowlda çıkan yaklaşık 50-60 normal bach ve katıldığım 100 lerca eventte belki sayısız bach kestim. Ve sadece 1 kere ROL dropu gördüm...Ama arkadaş bach uzmanı sanırım....Johann Sebastian Bach... :D:D bilinc gene dokturdun walla... Neyse Kardeş +8 Shard'ın hayırlı olsun diğerlerine yorum yok ;)[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Benim sölediklerimi kimse iplemiyoki:D Evet arkadaşlar ben dupecini kralıyım edit charım boss atıyom ban atıyom hack yapıyom her türlü pislik var bende varmı itirazı olan yada bi taraflarınız soğudumu özellikle bilinc?????[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Joey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dert değil sadece dupe yapmadım diyosun itiraf et kurtul gerçektende maşallahı var bizim clandakiler günde yaklaşık 20 boss kesio ve bunların arasında samma talos troll king te var ama bi kere item çıktığını gördüm oda emerald ring. Buda öyle bi günde iki günde olucak şey değil 1.5 ayda çıkan item sayısı 1 rogue earring , emerald ring , giantic axe, 45 gün de kesilen boss sayısı en az 1000 çıkan item sayısı sadece 3[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bırakın küçük enişteyi.. Salıverin gitsin :D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 19 Kasım 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sen aresten bahsediyosun sanırım.Ve gene yanılmıyosam bizimkiler dediğinde patriotlar oluyoki ahlaktan bahsedeck son clan odur.Zzzzzzzz[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: The_Rion, 19 Kasım 2005 10:58 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 19 Kasım 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Hepsini geçtim ama oradaki EME+1 olayı ortaya açıkca koyuyor. EME feci rare bir itemdir ve o kadar az çıkar ki (sadece TROLL KING gibi kesmesi en zor boss) çok çok nadir vardır. 3 adet EME sahibi olup bunları uplamış olmak ve bunun yepyeni bir server olan cyber olması...Tümüyle açık... Sen 62'sin 2000 hp basicsin. Ben 67'im ve 1670 hp'im. Tebrikler sen kralsın ben eziğim..... Kardeş senin benimle derdin ne bilmiyorum ama bu serverda iron earring bile var istersen bi kaç gün takıl cypherda üstelik bunlardan iki tanesi kendi dropumuz(clanın).Üçünsünü ise pazardan trade ile aldık.Ve sunu söliim sana daha bu gece sadece cz bowlda 30 dan fazla tk vardı(ki bu genelde 2 güne bir tekrarlanan bişe) ve gene cypherda oynayan iyi adamlar bilirlerki biz cok sağlam şekilde boss kesebiliyoruz.Artık bu sacma sapan cekememezliğini bırak takdir etceksen et etmiceksin sorunun ne ise git başkasıyla hallet lütfen.Ve ben bu boktan muhabbetin burda kapanmasını istiyorum mümkünse!Ben sadece yapılması cok zor olan bi up yaptım ve dediğim gibi bunu sizinle paylaşmak istedim ama hata etmişim olay nerelere geldi.Neyse herkes kendi oyununa ve oyundan aldığı keyif,kıskançlık,üzüntü vs her neyse onu yaşasın!... burada senn dedigin bazi seylere hak veriorum mesela cypher da 2 günde bir boss event olur.. her taraf boss kaynar o da doğru.. bu itemlar drop ta olabilir ona da inanirim.. ama iron earring dersen işte o zmn YUH derim.. neden?.. şimdi iron earring sadece gm tarafından verilabilir.. kendisi hyper unique itemdır.. ve benm bildiigim kadarıyla server da CYBER da var.. kendisi gm den aldi.. eger sizde de varsa demek ki siz de gm den aldiniz.. o zmn bilinc ve dier arklarin dediklerini desteklemiş oluosun.. yani charin edit..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Theridone, 19 Kasım 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Bırakın küçük enişteyi.. Salıverin gitsin :D:D Neyse ya dedimya ben duperim hatta Gm im hatta KOL Adminim Hatta ibrahim tatlısesim...[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Ucuncu_deli, 19 Kasım 2005 11:06 tarihinde demiş ki: said: The_Rion, 19 Kasım 2005 10:58 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 19 Kasım 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Hepsini geçtim ama oradaki EME+1 olayı ortaya açıkca koyuyor. EME feci rare bir itemdir ve o kadar az çıkar ki (sadece TROLL KING gibi kesmesi en zor boss) çok çok nadir vardır. 3 adet EME sahibi olup bunları uplamış olmak ve bunun yepyeni bir server olan cyber olması...Tümüyle açık... Sen 62'sin 2000 hp basicsin. Ben 67'im ve 1670 hp'im. Tebrikler sen kralsın ben eziğim..... Kardeş senin benimle derdin ne bilmiyorum ama bu serverda iron earring bile var istersen bi kaç gün takıl cypherda üstelik bunlardan iki tanesi kendi dropumuz(clanın).Üçünsünü ise pazardan trade ile aldık.Ve sunu söliim sana daha bu gece sadece cz bowlda 30 dan fazla tk vardı(ki bu genelde 2 güne bir tekrarlanan bişe) ve gene cypherda oynayan iyi adamlar bilirlerki biz cok sağlam şekilde boss kesebiliyoruz.Artık bu sacma sapan cekememezliğini bırak takdir etceksen et etmiceksin sorunun ne ise git başkasıyla hallet lütfen.Ve ben bu boktan muhabbetin burda kapanmasını istiyorum mümkünse!Ben sadece yapılması cok zor olan bi up yaptım ve dediğim gibi bunu sizinle paylaşmak istedim ama hata etmişim olay nerelere geldi.Neyse herkes kendi oyununa ve oyundan aldığı keyif,kıskançlık,üzüntü vs her neyse onu yaşasın!... burada senn dedigin bazi seylere hak veriorum mesela cypher da 2 günde bir boss event olur.. her taraf boss kaynar o da doğru.. bu itemlar drop ta olabilir ona da inanirim.. ama iron earring dersen işte o zmn YUH derim.. neden?.. şimdi iron earring sadece gm tarafından verilabilir.. kendisi hyper unique itemdır.. ve benm bildiigim kadarıyla server da CYBER da var.. kendisi gm den aldi.. eger sizde de varsa demek ki siz de gm den aldiniz.. o zmn bilinc ve dier arklarin dediklerini desteklemiş oluosun.. yani charin edit.. Dikkat edersen ben bizde var demedim serverda var dedim.Ayrıca bildiğim kadarıyla iron earring taşımak ban sebebi cünkü onun dropu yok dediğin gibi.Ben sadece bi kişide gördüm oda karuslarda sağlam bi assassdı clana girmek istedi ve itemlarını gösterdi kendi isteğiyle sadece o kadar...[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: The_Rion, 19 Kasım 2005 05:30 tarihinde demiş ki: Bu arada Bilinc eger o lvl da hp in o kadar ise buda senin eziqliğin... ----------- bi taraflarınız soğudumu özellikle bilinc????? Buz gibiyim soğudum... Zaten dediğin gibi ben eziğim sende kralsın söyledim ya bunu... Problem bendeymiş demekki o kadar zaman harcamışım bu salak oyuna ama 3-4 aylık bir charın yarısı olamamışım...Tebrikler sana başarılar...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Öne çıkan mesajlar