melanin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Murtaza, 19 Kasım 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Base HP oldukça sağlam. Özellikle level 62 rogue a göre... ilginç. adam shardı göstermis, resimdeki 3 farkı bulmussunuz maşallah:)[signature][hline]FatalError
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Eh bu kadar zaman oynadıktan sonra ayrıntılara dikkat ediyorum :) Zaten forumdaki bi çok kişi bi screenshot' a baktığında nelerin farklı(!) olduğunu anlıyor. Neyse, hayırlı olsun shard +8' in. :)[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 +1 rol yapmak bile kac paraya mal olur ben daha rol görmedin hayatımda adam +1 yapmis helal valla bizde don atlet kasıyoruz napalım[signature][hline]GOSU
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim itemlerim hp hepsi takılarımda +9 hp acaba bunlar +1 rom 1+ warior erang glas belt iron nackle olsa neolurdu hep böle takılarım olsun istedim ama hic olmadı :([signature][hline]GOSU
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Murtaza, 19 Kasım 2005 06:02 tarihinde demiş ki: Eh bu kadar zaman oynadıktan sonra ayrıntılara dikkat ediyorum :) Zaten forumdaki bi çok kişi bi screenshot' a baktığında nelerin farklı(!) olduğunu anlıyor. Neyse, hayırlı olsun shard +8' in. :) Neyse uzamasın saolasın...
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Ojeee, 19 Kasım 2005 06:09 tarihinde demiş ki: +1 rol yapmak bile kac paraya mal olur ben daha rol görmedin hayatımda adam +1 yapmis helal valla bizde don atlet kasıyoruz napalım +1 rol yapmak cok zor diil 3 tane +0 rol lazım ve cypher gibi abartısız her gece boss eventların ve 10 larca bach duke vs. nin atıldığı bi serverda hiç zor diil!..
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cypher herşey olabilir haklıısn ama aresde olsa % 123123 dupe dur cypher bilemem[signature][hline]GOSU
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Evet cypherda bi anda kafana Massenger of the god pathos bile düşebilir.Neyse herkese ii gecelr...
dumi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arka arkaya 4 tane itum up yapmışsın olmuş sonuncuda shard bastıgını kabul ediorum cok garip bi up stili 4 beyaz gorup shardı +8 e basmak yada gm scrool[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!!
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: dumi, 19 Kasım 2005 06:52 tarihinde demiş ki: arka arkaya 4 tane itum up yapmışsın olmuş sonuncuda shard bastıgını kabul ediorum cok garip bi up stili 4 beyaz gorup shardı +8 e basmak yada gm scrool Helal sana vallahi.Ulan bi shard yaptık herkes kıyamet tellalı kesildi başımıza.Eger dikkatli bakarsan info bar yukarı kaymış bi durumda ve inventoryde sb var.Demekki bişeleri patlatıp yapmışız.Yani yok gm scroll falan!..[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Magneto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 -Yaw ganka bağa bi rol pülüz -Ayıp ettin canım dur +monsummon 1257 -aha bach -ehi ehi z-r 30k vuruyor :D -düşmedi la bişiğğ -la bidaha çıakrtırız.kağnağı bizde nası olsa.du bi duke çıkarem +monsummon 1255 -la bunlardan bişiğğ düşmüyo.ne biçim gmsin sen -la ne kasıyom ben a.q ehiehiii al sana ./addItem The_Rion Ring Of Life -sağol ganka bide ışıııllon çıkartıp kesiversen he :D -layn 2 dene adam geliyor kıllanmasınlar onuda sora yaparız. -ehi ehii taam ganka
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Magneto, 19 Kasım 2005 08:54 tarihinde demiş ki: -Yaw ganka bağa bi rol pülüz -Ayıp ettin canım dur +monsummon 1257 -aha bach -ehi ehi z-r 30k vuruyor :D -düşmedi la bişiğğ -la bidaha çıakrtırız.kağnağı bizde nası olsa.du bi duke çıkarem +monsummon 1255 -la bunlardan bişiğğ düşmüyo.ne biçim gmsin sen -la ne kasıyom ben a.q ehiehiii al sana ./addItem The_Rion Ring Of Life -sağol ganka bide ışıııllon çıkartıp kesiversen he :D -layn 2 dene adam geliyor kıllanmasınlar onuda sora yaparız. -ehi ehii taam ganka Tek kelimeyle n00b sun.Ayrıca benim nickim The_Rion değil.Galiba sana yaptıkları şeyleri anlatıyosun burda??[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 mauhaha magneto supersin yav[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: The_Rion, 19 Kasım 2005 09:01 tarihinde demiş ki: said: Magneto, 19 Kasım 2005 08:54 tarihinde demiş ki: -Yaw ganka bağa bi rol pülüz -Ayıp ettin canım dur +monsummon 1257 -aha bach -ehi ehi z-r 30k vuruyor :D -düşmedi la bişiğğ -la bidaha çıakrtırız.kağnağı bizde nası olsa.du bi duke çıkarem +monsummon 1255 -la bunlardan bişiğğ düşmüyo.ne biçim gmsin sen -la ne kasıyom ben a.q ehiehiii al sana ./addItem The_Rion Ring Of Life -sağol ganka bide ışıııllon çıkartıp kesiversen he :D -layn 2 dene adam geliyor kıllanmasınlar onuda sora yaparız. -ehi ehii taam ganka Tek kelimeyle n00b sun.Ayrıca benim nickim The_Rion değil.Galiba sana yaptıkları şeyleri anlatıyosun burda?Böle kendi kendine boss ışınladığına göre gm in senle bi ilişkisi falan var galiba;)Merak ettiğim fizikselmi,ruhsalmı?? [signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o lvlle o hp +1 rol ilede olmaz canım benim sen git başkasını ye üzerindeki uniqler +3 ve üzeridir aynı lvlle bende +3 rol +2 IN taktım o hp ye ulaşamadım :D
Magneto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yaptıracamda japkodaki gmlerle anlaşamıyoz.ingilizce bilmiyor adamlar. :)
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: yalaninizi, 19 Kasım 2005 09:06 tarihinde demiş ki: o lvlle o hp +1 rol ilede olmaz canım benim sen git başkasını ye üzerindeki uniqler +3 ve üzeridir aynı lvlle bende +3 rol +2 IN taktım o hp ye ulaşamadım :D Yalancının validesiyle gayrinizami bişeler yaşimmi?Siz ne cok şey biliyosunuz ya.Cidden hayran kaldım bilginize.Bravo size bravoooooooo LOLxLOL+n00b=yalaninizi[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 shard hayırlı uğurlu olsun:)[signature][hline]&Korsan_Ay&
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bu arada cidden sen o itemlara sahipsen ve bendeki hp ye ulaşamıyosan gercekten önümüzdeki milenyuma kadar senden eziği çıkmaz herhalde[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Magneto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: The_Rion, 19 Kasım 2005 09:09 tarihinde demiş ki: said: yalaninizi, 19 Kasım 2005 09:06 tarihinde demiş ki: o lvlle o hp +1 rol ilede olmaz canım benim sen git başkasını ye üzerindeki uniqler +3 ve üzeridir aynı lvlle bende +3 rol +2 IN taktım o hp ye ulaşamadım :D Yalancının validesiyle gayrinizami bişeler yaşimmi?Siz ne cok şey biliyosunuz ya.Cidden hayran kaldım bilginize.Bravo size bravoooooooo LOLxLOL+n00b=yalaninizi ----------------- sende emeğinle kasıp 62 olup, oyunu oynayarak öğrenseydin sende bilirdin.gankaya mankaya power lvl yaptırmaya, item droplatmaya benzemez bu işler.Adamı 2 dk da böyle g.t ederler.
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sidik yarışına döndü :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Magneto ve benim dupeci yada gm ci vs olduğumu düşünen ne kadar adam varsa veriim adresimi buyursun gelsin baksın charıma ama bu chardan öle bişeler cıkmassa buraya gelecek adam geldiği gibi çıkamaz.ama çıktığı yerlere ters şekillerde girebilir bu son notum.Daha fazlası için pm e gelin sayın paticikler...[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Magneto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çok korktum daiiii pülüz dövmee kölen olamm tamam sen haklısın abeyyy rol+1 le 2000hp normal nolur ters çıkarma vurma öldürme kırmaaa
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: The_Rion, 19 Kasım 2005 09:09 tarihinde demiş ki: said: yalaninizi, 19 Kasım 2005 09:06 tarihinde demiş ki: o lvlle o hp +1 rol ilede olmaz canım benim sen git başkasını ye üzerindeki uniqler +3 ve üzeridir aynı lvlle bende +3 rol +2 IN taktım o hp ye ulaşamadım :D Yalancının validesiyle gayrinizami bişeler yaşimmi?Siz ne cok şey biliyosunuz ya.Cidden hayran kaldım bilginize.Bravo size bravoooooooo LOLxLOL+n00b=yalaninizi simdi adam gibi konusmayi ögren senin validenle öyle bi gayrinizami durumlarda olurumki orjinalligi bozulmaz yazimda senin ailene laf edecek veya küfür iceren ne var? baslatmayyin simdi madem o kadar cok masumsun al ss leri hp base duruyorken koy buraya herkes sussun lolol n00bmus 65 lvl charlarin 250-300 ytl ye full + lı uniqlerle cypherde np ile beraber verildiini alem biliyor gelip burda name okuma koy ss leri bunlar var de neymis silinmezmis eet silinmez cünkü drop arkadasın dedigi gibi z r aa elimde silahda yok muhahah 30 k vurdum ilisiona zzzzz sonra gelir konusur
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sen daha oyun oynamayı bilmiyosun yada sende ters bişeler var.+3 rol +2 iron neck ve diğer takılarla senin hp benim hp ye ulaşmıyosa gercekten ters bişey var.Valide mevzuna gelince eger gercekten delikanlı varsa ki buna magnetamıdır nedir oı da dahil pm den veriim adresi gelin.Ben bi shard yaptım kimse gibide orasını burasını kapatmadım cünkü cekindiğim yada hesabını veremicem bişe yok.Burda ahlak zabıtası keslinlerin coğunun ne mal olduğunu Allah biliyo.Yok bende +3 var neden benimki öle olmuyo falan diye gelme.Sorunu charında yada baka bişelerde ara.Bu arada bu boss olaylarını bu kadar yakından ve boss kodlarına kadar biliyosanız demekki gm ler sizin üzerinizden baya bi geçmiş :P[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Öne çıkan mesajlar