Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taze taze +8 shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Zorladı biraz ama oldu namussuz;)
[spo1= ][/spo]
[Bu mesaj The_Rion tarafından 19 Kasım 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Murtaza tarafından 19 Kasım 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bide poison bas aydınlatsın seni parıl parıl :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi)
Server:Beramus
Class: roque
Nation:Tabiki org :D
LvL:6x
Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Mesaj tarihi:
said:
The_Rion, 19 Kasım 2005 04:56 tarihinde demiş ki:
hehe:) Bastım tabiyki

merak ettim lvl kac ?[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
lvl 62 kardeş
said:
RuneLaFey, 19 Kasım 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
said:
The_Rion, 19 Kasım 2005 04:56 tarihinde demiş ki:
hehe:) Bastım tabiyki

merak ettim lvl kac ?
Mesaj tarihi:
Base HP oldukça sağlam. Özellikle level 62 rogue a göre...

ilginç.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
sağlam falan değil... ne olduğu ortada...ben 67'im 1670 base hp var. Baba takmış rol+3 leri aşmış hp olayını açık konuş murti çekinme...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık...
Mesaj tarihi:
Kaçmaz bişe di mi? :)[signature][hline]The time of my defeat is through
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
Demek ne yapmak gerekiyor ? Ben legit adamim abi tribini desteklemek icin upgrade yaparken .. o cici itemleri cikarmak gerekiormus ... Günün kissadan hissesi ... Gecenin ..

Neyse ben yatar ..[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
hahaha benim kankama düpeci diyeni çizeim :P alakası yok kardes adamın itemlar saglam +3 rol deil rolleri +1 adamın ben biliorumsenin hp itemlarla o kadar oluyorsa senin charda bi sorun var demektir galiba hp yerine mp ye felan gverdin kalanstatları :D[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!!
Mesaj tarihi:
Evet cok şükür baya bi sağlam.Duğe wipe da silinmemeside buna bi kanıt olsa gerek.İtem falanda cıkarmama gerek yok güzerl kardeşim:)
Bu arada Bilinc eger o lvl da hp in o kadar ise buda senin eziqliğin...
Mesaj tarihi:
Bencede therion un hiç bi itemı düpe deil benimde tabiyki+1 diamond ringim bile duruor hala kimsenin zoruna gitmesin :)[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! ChooSe YouR DeSTiNy!!
Mesaj tarihi:
said:
The_Rion, 19 Kasım 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
Evet cok şükür baya bi sağlam.Duğe wipe da silinmemeside buna bi kanıt olsa gerek.İtem falanda cıkarmama gerek yok güzerl kardeşim:)
Bu arada Bilinc eger o lvl da hp in o kadar ise buda senin eziqliğin...

Benim ezikliğim??? Yahu benim lvlim 67 ve 97 hp statım var. Neden sanırım seninki 90 ya da max94. Dual ROL kullanıyorum. Kulağımda RE var. pp+1 kullanıyorum. Ben bu itemlerde eizk birşey göremedim henüz. Bunun yanısıra sen lvl 62 olduğun için sana rolden gelen hp bana gelenden azdır. Tabi sen sadece duper olduğun için bu bilgiyi bilemessin alır itemi giyersin. Her lvlde gelen hp puan farkını da ekle bunların üzerine. Yani senin lvl 2 olarak olman gerekn hp basic 1400 lerde olmalı yada 1450. Hadi diyelim pendantın black dragon ya da IN oradan 100-200 gelse max göreceğin 1650. Dupe wipeda herşey silinmedi dupe wipe'ı bana örnek gösterme. Ben gayet rol+3 gördüm dupe wipetan sonra tradeden...

Bu arada kankinle aynı kafeden ya da evden yanyana oturup al gülüm ver gülüm yapmanızda çok komedi...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık...

[Bu mesaj bilinc tarafından 19 Kasım 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Haha.Benim rollerim +1.IN kullanıyorum ve in den bana 360 hp geliyo.Ayrıca ben servertda bir sürü insana item sattım biri desinki senden aldığım item silindi ben bu oyunu bırakırım bilinc efendi.eger hala benim dupeci olduğumu düşünüyosan itemlarımın ss ini yollim sana sende gmlere yada ilgili makalmlara yolla baksınlar itemlar dupemi diilmi.Ve inan bu oyunda teknik bilgim en az senin kadardır.Kankimle al gülüm falan yapmıyorum yaptığımız tek şey senin saçma konuşmalarına gülmek o kadar!...
Mesaj tarihi:
Eğer bişey söyleyecekseniz anlam bütünlüğü olan cümleler kullanın. Sırf laf sokmak amaçlı kelime oyunları yaparsanız sadece ortamı germiş olursunuz.

+1 ROL + IN demiş arkadaş. Daha fazla bunun üzerine gitmenin bi anlamı yok. Alıştığımız şeyler artık bunlar. ;)[signature][hline]The time of my defeat is through
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
eyw. murtaza efendi...[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! ChooSe YouR DeSTiNy!!

[Bu mesaj Triump tarafından 19 Kasım 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Allahım yarabbim ben +8 shard yapmamdan dolayı duyduğum mutluluğu paylaşmak istedim sadece.Siz getirdiniz mevzuyu buraya yani gerende ben olmadım.Ve buna eminim bu oyunda yüzlerce kişide rol +1 ve iron neck vardır.Ayrıca beni herkesin(Ben dahil) sövdüğü dupecilerin sınıfına koymakta kimsenin haddi diildir.Inanın veya inanmayın!...
  • Yeni Oluştur...