Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: TV Series

Empire

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır herkes bu konuyu merak ediyor. SW evrenine veda mi etcez die sorunlara Lucas'dan cevap geldi...
Star Wars: The TV Series

Tahmin edeceğiniz gibi dizi SW evreninde geçiyor ama başrolde film serisinden tanıdığımız kahramanları değil.. bu sefer evrenin diğer karakterleri başrolde olacak. örnek veremicem isimler aklıma gelmio şuan. Çok süper olacakmış gibime gelio. Daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşarak bizleri sevindirsinler:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse

Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki:
Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken.

[Bu mesaj Empire tarafından 15 Kasım 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

umarim ayni tadi alabiliriz =) . (yannnnkkkk skayyyvolkaaaaa =) )

not:ingilizce biliom sadece şive farkini sevdigim icin oyle yazdim Darth maulun agzindan dusurmedigi bi lafti =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

SWG gibi bişi diil bu. bütün SW hayranların, hatta bütün dünyanın(TV olan heryer:D) gözleri bu dizi üzerinde. Lucas'ın yanlış bi hareket yapacağını sanmam. Şimdilik herkes çok umutlu[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse

Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki:
Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken.
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk ihtimal cnbc-e felam verir heralde.yabanci dizileri ozel kanallarimizde -ozel derken kanald showtv atv demek istiorum- pek rastgelmioruz ? (bu arada herhangi bi turk kanali vericekmi asil soru bu olmali =) gerci vermesede farketmez tonla yabanci kanal artik basimizin ucunda )[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Eh.. Umarım İi Olur..Para Kazanmak İçin Sömürülen Şeylerden Bıktım...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 17 Kasım 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bilgim var ama kaynak vermeciem cunku cidden saglam dısardan tandıdım bu sektorun icind eolan insanalr var ve söliym size basrolde felan Kyle katarn rolunde biri olacak mara jade fln mark hamil jedi konsey absi gelecek zamanda geciyo.. Yeni cumhuriyet zamanında büyük ihtimal yuvzong istilasini anlatiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...