Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ara istemeden önce bir daha düşünün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belkide adamı çileden çıkarmışlardır :p
şaka bi yana çok varki böyle bize biler yapıyorlar ama daha medeni va daha etkileyici bi ses tonuyla..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters

[Bu mesaj HainPanda tarafından 18 Kasım 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
böle hocaları balican biyere canın sıkıldıkça dövücan lan i.ne anlatığın ders başınamı para veriyolar sana madem adamlar sıkılmış ara verelim diyo ver işte kıl oluyorum böle heriflere ya[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
Hiç sevmem böle abidik gubidik kükreyen öğretmenleri...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
emeğe saygı pls... thnx bab.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
o_O Bazı hocalar çok anlayışsız olur bilirim.:/[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
eueheu adam cıldırdı[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
yaw bende ingilizce dersinde ara istemeyi düşünüyordum bu aralar. Hoca bir anlatmaya başlıyor 2 saat susmuyor .. ara falan istemiyecem yaw.[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
burasi dersaneyse.. büyükte bi dersaneyse, bu kayitla o adam işinden olur.

Deli olurum böyle şeylere, 10 dk ara verince ölceksin sanki. Kaldı ki bilimsel olarak kanıtlanmış birşey insanın belli bi süreden sonra ara vermesi gerekmesi. Yani 40-50 dk dan sonra belli bir süre ara vermen gerekli, o dersin geri kalanından alacağın verim yalan olur yoksa.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...