forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 http://dl6.rapidshare.de/files/5870274/226329068/osmanfirca.avi derste çekilmiş br kayıt, 1 saattir ders anlatan hoca, öğrencilerden gelen ara verelim lafına delleniyor ve olaylar gelişiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 belkide adamı çileden çıkarmışlardır :p şaka bi yana çok varki böyle bize biler yapıyorlar ama daha medeni va daha etkileyici bi ses tonuyla..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters [Bu mesaj HainPanda tarafından 18 Kasım 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 böle hocaları balican biyere canın sıkıldıkça dövücan lan i.ne anlatığın ders başınamı para veriyolar sana madem adamlar sıkılmış ara verelim diyo ver işte kıl oluyorum böle heriflere ya[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tebrikler, güzel çalışma olmuş Reputuna tıkladım Başarılarının devamını dilerim.. [Bu mesaj Angelotti tarafından 18 Kasım 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Angelotti, 18 Kasım 2005 21:21 tarihinde demiş ki: hoca camide oof of ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 din hocasımı bu[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Hiç sevmem böle abidik gubidik kükreyen öğretmenleri...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 "senin kicin tahtada otura otura nasir tuttu, benim ayaklarima kara sular dustu " lol.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 süpersin baba emegine saglik + reput[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 emeğe saygı pls... thnx bab.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o_O Bazı hocalar çok anlayışsız olur bilirim.:/[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eueheu adam cıldırdı[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 en nefret ettiğim şeydir böyle hocalar hani diyorlar ya sırada otura otura falan aslında 1 gün onu otutturacaz sırada dersi dinlicek adım gibi eminim max 10 dk dayanır aptal bir derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: MyDyingBride, 19 Kasım 2005 05:19 tarihinde demiş ki: "senin kicin tahtada otura otura nasir tuttu, benim ayaklarima kara sular dustu " lol.. =) bunu yazıcaktım ben de =) süfer ya sevdim adamı. "ben burda 3 saat bişey anlatıyosam sonunda cevabını isterim" haklı adam.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yaw bende ingilizce dersinde ara istemeyi düşünüyordum bu aralar. Hoca bir anlatmaya başlıyor 2 saat susmuyor .. ara falan istemiyecem yaw.[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 burasi dersaneyse.. büyükte bi dersaneyse, bu kayitla o adam işinden olur. Deli olurum böyle şeylere, 10 dk ara verince ölceksin sanki. Kaldı ki bilimsel olarak kanıtlanmış birşey insanın belli bi süreden sonra ara vermesi gerekmesi. Yani 40-50 dk dan sonra belli bir süre ara vermen gerekli, o dersin geri kalanından alacağın verim yalan olur yoksa.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar