Kincal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Agliyorum desem, Dokunur musun göz yaslarima? Oksar misin saçimi? Ölür müsün benimle? Agliyorum desem, Istanbul sokaklarinda, Isigim olur musun? Yürür müsün benimle? Agliyorum desem, Duyar misin sesimi? Gözlerini kapatıp, Arar mısın beni? Agliyorum desem, Kızarmısın bana? Döner misin arkanı? Çekip gider misin? Bu aşk nedir tanrım? Ben hiç böyle yıpranmadım. Ama belki sende inanmassın, Ağlıyorum desem. Kim anlar halimden? Aşık Osman geçti kendinden. İç şarabı vur kafayı. Bu aşkı sil beyninden. -------------------------------------------------- Bu yağan yağmur da sen de yoksun ben de Sadece yildizlar var o sonsuz gök yüzünde Merak etme onlar da bizi ayıplar bakınca yüzüne. Ne sen nede ben,yine istemesekte. Yillardir gectigimiz kopruler yikildi aniden, Nedir bu isteğin,şu zavallı faniden, Ezermiscesine beni,baktın tepelerden, Ne sen nede ben,yine istemesekte. Yanan sigaramin kor alevinde Cigerimden cıkan dumanın içinde Her an çektiğim nefesin içinde Sen varsın. Ne sen nede ben,yine istemesekte. Bak yıllar cabucak geçti, Yaşımız kemale erdi. Artık ikimizde evliyiz. Ne sen nede ben,yine istemesekte. Şu an mezarının başında duruyorum. Ve kanlı gözyaşı döküyorum. Topraktaki çiçekleri canımla suluyorum. Ne sen nede ben,yine istemesekte. Bak tekrar buluştuk cennette, Ama kararlısın beni terketmekte, Artık sonsuzuz bu ülkede, Ne sen nede ben,yine istemesekte.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cok güzel, eline saglık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar