RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Oyuna geçmeden önce size Amerikan Özel Timi Navy Seals hakkında bilgi vermek istiyorum:[spo1=U.S Navy SEAL's]SEAL'ın açılımı deniz (sea), hava (air), kara (land)... Amerikan Deniz Kuvvetleri'nin en önemli ve başarılı özel operasyon timidir. 16 kişilik gruplar halinde hareket eden SEALs'lar, çok gizli yer harekatlarını ve deniz harekatlarını yürütebilecek kapasitededirler. SEALs California'da San Diego'da ve Virginia'da Norfolk'da çok sıkı ve geniş kapsamlı bir eğitimden geçerler. Bu eğitim içinde kişisel, fiziksel, çevresel koşullara uyum sağlamak da yer alır. Terörizm gibi yeni tehditler, onların geçen yıllarda büyük ölçüde gelişmesini sağladı. SEALs'lar görev aldıktan sonra dünyanın her yerinde çalışabilirler. Büyük timler, bir süre sonra kaçış ve toparlanma, güç koruma, saldırı hücresi gibi hücrelere bölünerek görev paylaşımı yapar.[/spo] MISSION STARTED Oyunumuz Kuzey Afrika,Güney Asya ve Polonya'da geçiyor.Görev ve amaçlarımız soğuk savaşa müdaale etmek,iç çatışmaları durdurmak gibi...Tabiki bunları yaparken yan görevleride yapıyoruz.Bu görevler İmha etmek,ele geçirmek,yakalamak,korumak ve benzeri şekilde yer alıyor. Oyundaki rolümüz ise 3 müferimize komutlar vererek ilerleyeceğimiz bir komutanlık.Komutlar demişken bu komut sisteminden biraz bahsetmek istiyorum:Komutlarımız çok basit bir ara yüze sahip ve çok kullanışlı yani oyuncuyu hiç zora sokmadan talimatları başarı ile vermek mümkün,L2 tuşu ile burda kalın,beni takip edin gibi komutlar verebiliyoruz,yuvarlak tuşuna bastığımızda ise farklı kombineler yapmak mümkün yani 2niz saldırıya geçin sen ise beni takip et şeklinde... Oyunun sesleri mükemmele yakın diyebilirim,mermilerin yere düştükten sonraki sesi olsun,komutların telsizlerde yankılanışı olsun,teröristlerin haykırışı olsun seslerde bir problem yok ama grafikler biraz günümüz oyunlarına nazaran pasif kalmış ve bunun yanında yaşanan birkaç bug'lar kendini hemen belli etmekte bire bir,oyunun bir diğer negatif yönü ise NPC'lerin yaptığı saçma sapan hareketlerde kendini gösteriyor... Oyun sitelerine bakıp genelleme puanlarına bakacak olursak 8.5 in altında değil buda bizlere SONY'nin iyi iş çıkardığını gösteriyor,bu tarz oyunlardan hoşlanır iseniz kesinlikle oynanması gereken bir oyun... Oyun hakkında S.s ve Trailers'lara ulaşmak isterseniz Tıklayınız Şuanda Oyunu oynayan arkadaşlara buradan da bir link vermek istiyorum,Bu sitede ise Tüm oyun içi Taktikleri alabilirsiniz: Tactics MISSION COMPLETED... We Are [spo2=Returning...!] [/spo][signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up![Bu mesaj RabbiT tarafından 04 Kasım 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dostum oyun hakkında detaylı bilgi vermişsin eywallah...daha once bu oyunun socom1 ve socom2 yi oynamıştım .en kısa zamanda da bunuda oynayıp bitireceğim.diğer arkadaşlarada şiddettle tavsiye ederim :)[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya yapay zekasına hasta oldum gerisi güzel alın oynayın[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Oyunu bitirdim tavsiye ederim birde bu oyunda Lan yapmayı çok merak ettim,eminim çok güzel olurdu...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar