cellat87 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben size daha once bişeyler sormustuk ama ayrıntılı bilgi gelmemişti ben bu oyuna yeni baslıyorum uyelik girişini nasıl yapıcaz bana ayrıntılı bir sekilde anltırsanız sewinirim rica ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Anason, 15 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: ultima online oyun kutusu yada 1 adet yeni hesap acma (new account) kodu alman gerekiyor ondan sonra uye olabilirsin birsey daha ekliyim, uye olduktan sonra uye girisi yapabilirsin. ilk asamayi bitirdikten sonra gerisine yardimci oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hala oynayanı var mı bu oyunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Borntobewild, 18 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: hala oynayanı var mı bu oyunun ya e bu kdr adam var yazan okuyan baslamayi dusunen demekki var..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oynayan yok, millet alem olsun die topic açio burda[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar