Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aptal buglar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
clan dağalmasına neden oluyorduğu az daha;
c1 den c2 ye clan chatten yazılar gelmiyor. düzeldimi tam bilmiyorum.
PM blockluyorsunuz. PM blocklu gorunuyo sizde ama millet size pm atıyor ve this user has blocked private messages uyarısını almıyor. Ama sizede pm gelmiyor.
Bugun farkına vardığım bir bug Cz dede aynısı oluyor dur kesin ben arenada fark ettim.
aadama 700 vuruyorsunuz mesela yani sizde 700 vurdugunuz gornuyor ama o kişinin ekranında 560 felan vurdugunuz gorunuyor ve karşı tarafın ekranında gorunen dmg gidiyor.
Mesaj tarihi:
said:
Stuner_Cypher, 19 Kasım 2005 05:40 tarihinde demiş ki:
aadama 700 vuruyorsunuz mesela yani sizde 700 vurdugunuz gornuyor ama o kişinin ekranında 560 felan vurdugunuz gorunuyor ve karşı tarafın ekranında gorunen dmg gidiyor.

Buna absolutness diyoruz. Lvl 65 olduğunda edinilen master skilli. sanırım o kişide ya skill bugla absolutnes var ya da matness. (lvl 70 skili) Ya da lvl 65+...Sen lvl 65 üstü bir kişiye vurduğunda diyelim ki 700 vurdun sende 700 gözükmesine rağmen kişi 630 dmg alır ve onda öyle gözükür. Lvl 70 de ise bu %15 dir.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık...
Mesaj tarihi:
Bahsettiğin en son DMG bug' ı eğer karşındaki eleman en az level 65 ise oluyor. Çünkü absoluteness sayesinde daha az dmg alıyosun. Dolayısıyla asıl dmg absoluteness' a sahip olan kişinin information box' da görünür.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
  • Yeni Oluştur...