Rexar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mesajları okudum da bazı arkadaşlar tayyip'in doğru davranış sergilemesine üzülmüş gibi görünüyor. ne yani adam ülkeyi kaosa sürüklese sevinecek misiniz? bu şekilde pay çıkartılamaz ülke meselelerinde.muhalefeti'in dozunu da iyi ayarlayın. üstelik adam kendisi de dedi "aksi davranış bir kriz olurdu" diye. övünüp falan da etmedi. şunu iyi sindirmemiz gerekiyor: konu pkk olunca hiçbir türkün bu meseleye ılımlı yaklaşamayacağını ve koşul kabul etmeyeceğini anlamalılar. bu yüzden tayyip'in davranışı her türkiye başbakanının yapması gereken bir davranıştır. biz kendi içimizde ne kadar didişsek de böyle bir meselede taviz veremeyiz. bu konuda sağlam olduğumuzu anlamaları lazım. başa kim gelirse gelsin... tayyip gider başkası gelir. tam yerinde ve zamanında oldu bu davranış. birtek tayyip değil hepimizin pay çıkartması ve övünmesi lazım. avrupa bize ne konuda ne koşul öne sürebileceğini öğrenecek bu tip ufak meselelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bir de bu olayda tayyip in ön plana çıkmasıda yanlış yani yaptığı kişisel bir davranış deil mesela; bi çocuğa ülker topkek hediye etti tarzı bir olay deil mesele; türkiye cumhuriyetinin iradesini temsil eden bir olay. bu irade ab müzakerelerinden beri sürüyor; her şeye evt sizin dediğiniz olsun diyen bir türkiye nin olmadığı bir süreç.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ee ne oluyor simdi bu kusu buraya koyunca , komik mi oluyorsun ? yes orlly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 komık olmak ıstesem senın resmını koyardım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 of of o ne etkiliyici bir laf wowowoowow[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Çocuk laf koyuyor abisi....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 uclu kutsal ıttıfakta kuruldu boylece hehe aranzıa yenı bırıelrını alın sıkıldım hep aynı adamalrla ugrasmaktan[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mendil vereyim mi, göz yaşlarını silersin?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Viktor, 17 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: ee AKP nın sekıl 1 a da gorudugumuz yandaslarının en buyuk ozellıgıdır basbakan bu gece erken yattı basbakan bugun basbakanlıga gıttı AKP bugun meclıste eksıksız toplandı enflasyonm kac aydır yukselmedı vs vs zaten yapamları gereken seyelrı ahanda yaptık alkıslayın dıye takdım edıyorlar, yersenız + 123456789 dogru soze ne denir ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 forgiver diyince aklima lord of the bloods geliyo ,lord of the bloods deince de forgiver,neden acaba ?hmmm sizin sariginiz da vardir simdi ahaha[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Adam çıkmış göstermelik tribünlere oynuyor resmen. Sırf göstermelik yaptığı hareket. Esas fikri bu yönde olsa, PKK nın ülkemizde kullanıdığı İTALYAN ORDU MAYINLARINI PROSTESTO EDER, düğününe italya başbakanını çağırmaz. Başbakan roju protesto ettii hadi halk başbakanı alkışlayın ne büyük cesaret gösterdi şak şak. Bu tip küçük siyasi hareketleri ve oyunları büyütüp esas olaya değilde İPTEKİ CAMBAZA baktıran hükümetler o ipin uzunluğu kadar ayakata kalacaktır. Birileri bu kaynayan suda boğulacaktır ama üzüldüğüm şudur ki olan gene 200 senedir ingiliz ve avrupalılar tarafından kandırılan kendini kürt asıllı gören TÜRK yurttaşlarımıza olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar