Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarsie yanliz degilsin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir bu sarsie hastalıgı bir gereksizin arkasından bu kadar hayran[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
Gothic kıskandı :P[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 18 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
Gothic kıskandı :P

hemde çok pis kıskandım[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Mesaj tarihi:
Soyle düsün , her ortamda bir adam vardir . Davranislari sempatik gelir , Hababam sinifinin Saban'i gibi. Evet Sarsie geyigi ilk zamanlardaki gibi degil ama bir sembol oldu. Leroyyyyyyyyyyyy tribi gibi .[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
ben lerooy uda bilmiyorum :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Mesaj tarihi:
duyduguma göre wowda bir grup eleman bossa mi artik neye ise dalmadan önce lerrrrrrrrrrroooooooooyyyyyy diye bagirip girmisler sonra hepsi yatmis felan öyle bi seylerdi allah allah gibi sey yani lerooooooooooooooooooooyyyyyyyy :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
RuneLaFey, 19 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
movie'sini cekip seyredin mukemmeldir Leroy geyigi

link pls :([signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
ty cnm :D:D:D
bu arada imzaya mage yazmissin ama priestim diosun tam muammasin walla senin kim oldugunu bulacam sen dur :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 19 Kasım 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
bu arada imzaya mage yazmissin ama priestim diosun tam muammasin walla senin kim oldugunu bulacam sen dur :D:D:D

aleni acik 2.ci charim priest .. asil charim Totosh . ikincisi dbay imamdir kendisi :D[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
said:
RuneLaFey, 19 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
NightHunter666, 19 Kasım 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
bu arada imzaya mage yazmissin ama priestim diosun tam muammasin walla senin kim oldugunu bulacam sen dur :D:D:D

aleni acik 2.ci charim priest .. asil charim Totosh . ikincisi dbay imamdir kendisi :D

ben bi yemek yiyip yatayim kalkinca okurum anlamadim cünkü :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
CS +7 isterim baslik parasi icin xD . Neyse saka bir yana konuyu dagitmamak gerek.

Asil mevzu sarsie idi birden Leroy'a dondu[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
sarsie hayranınım abi bi imza şeedebilirmiyiz
(adamın açtığı topicler olay olurdu, şimdi onun için açılan topicler olay oluyo. İDOLÜM sün sarsie)
  • Yeni Oluştur...