Gribal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bazı kişiler benim idimi kullanıyor benim ıdım sarsie ama bazıları ban yedim diye sarsie_olimpiya diye ıdlı üyelik açıyor lütfen bana bana sarsie diye bi ıdlı üyelik açcam banlamayabilirmisiniz?[signature][hline]İd:Gribal Server:Cyaber Np:103.534 Lv:62 Clan:Crim DEAD Nation:Human/Wariwor İtem:3 fangs of bakkira/2 kurky+8/1 Raptor+8 Coins:1.xxx.xxx Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Seni uçurmuşlar zaten yetmis sana bu =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 banlamayabilemeyiz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gecmis olsun :)[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aha şakami bu :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.