revhas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2003 ağustostan beri oynuyodum bikaç ay ara verip tekrar başlamıştım haziranda ama artık kesin olarak bırakıyorum. kalıp oynamaya kararlı olanlara sabır diliyorum... ben WoW a başladım tekrar burning legion / eu serverındayım gelen olursa bana mesaj atsın :) adım revhas hepinize sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya revhas birsey sormak istiyorum gerci bura yeri degil bu sorunun ama bu gune kadar hic wow forumlarinada yazmadim...nasil bu wow...iki temel irk varmish sanirim ve birbirleriyle dialog kuramiyorlarmish...yani kestigin adamla muhabbet edememek pek guzel degil..her ne kadar rp ye uysada...bunun haricinde ev sistemi...swg deki gibi entertainer karakterler ve haliyle han hamam vs var mi? kısaca swg nin bir hafta onceki halini baz alarak senden bir karsilastirma istesem ..yada her ikisini birden bilen herhangi birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 blizzard kesinlikle soe den çok daha iyi bir şirket... oyunu 6 ay oynamadım döndüğüm zaman karşılaştığım şey skillerde ufak bikaç değişiklik ve azalmış olan lag :) bide swg den 6 ay uzak dursanız nolur onu düşünün :) temelde 2 taraf var horde ve alliance birbirleri ile hiç bir bağlantı kuramıyolar trade ve konuşma dahil... başlangıç bölgeleri hariç her yerde birbirlerine saldırabiliyolar ve pvp ile rank atlayıp çeşitli rewardlar alıyolar FRS açık yani :) oyunca çeşitli classlar var 8-9 tane galiba her class içinde ayrı 3 dala bölünüyo oyuncular ellerindeki skill puanaları buralara harcıyorlar ve aynı olan classlar bile birbirinden farklı hale geliyor nge li swg nin tersine :) oyunda ev harvester filan kuramıyorsun, itemları bankada tutuyosun... bu kadar bilgi yeterli sanırım...[signature][hline]Revhas - EU Burning Legion - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tesekkurler... evet pvp icin ideal ancak diger aktivitelere imkan tanımayan bir oyun anlasilan...evinin bile olmamasi fenaymish lakin benim en cok sevdigim seylerden bir tanesi agidik bugidik itemlardan somine ivir zivir yapmak...cunku ultima gunlerimden biliyorum pk idim..ve non stop pvp beni bir sure sonra stresse sokuyordu...en kıl oldugum sey oyunda olmek oldugundan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gule gule revhas.. bir yaprak daha dustu..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 swg diye bi ağaç mı kaldıda yaprak düşürüyor??[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gorusruz revhas...kendine iyi bak...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 güle güle dostum kendine ii bak:) my the force be with you...[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hey ne zaman bıraktın [Bu mesaj Vergil tarafından 19 Kasım 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Vergil, 19 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: hey ne zaman bıraktın [Bu mesaj Vergil tarafından 19 Kasım 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] hey allam yaa...topic'in acildigi tarihe bak..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar