Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl item tamamlanır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
texas, 19 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
sizce knighta az zamanda nasıl iyi item tamamlanır

Aradığın iteme bağlı bu tabiki eper shell armorlar ve uniqe takılar istiyorsan kısa sürede çok zor.Darkmare farm,boss hunt yapman lazım şansa kalmış aslında süre işi drop almana bağlı.[signature][hline]i miss you
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi Darkmare farmla 2 warior 2 1920 heal rahatlıkla kesebilir darkmare i.Söylediklerin çok bulunmaz itemler değiller daha doğrusu uzun zaman almaz :) TAbi ki lvl söz konusu oluyor ayrıca dv+6 yerine mirage +7 öneririm :)[signature][hline]i miss you
Mesaj tarihi:
yanina güvendigin ii bi priest al sabah aksam esslanti gez unique itemin warsa oyundaki her seyi alabilirsin para oyunda hic bir seydir...
Örnek>> +8 raptorumu ske belt+wp karsiligi aldim
+8 impacti wp+cash para karsiligi almistim ki
+8 impacti da IN karsiligi veracusla trade etmistim IN silindi tabi impact adamin elinde hala duruodu :([signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
şimdi dielim karakter lwl 61 ama itemleri kötü 0 yani fp takım war +7 2 tanede mirage +6 :D nasıl para kazanabilirim herseyi satsam mı abyss mi kırdırsam dm işide iyi aslında tanıdık mageler war boss kesen warıorda war clanda aslında
Mesaj tarihi:
Eğer premium sahibiysen czde mastadon keserekte düşen blood of gloyptonlarıda satabilrsin.+7 fp set çokta kötü değil bence ama +7 dual shard ayarla kendine :) Warior çapır madem varmış clanında birde priest Darkmare kesin paso, mutlaka droop alırsın shard,raptor,elixir staff,shell vs.[signature][hline]i miss you
Mesaj tarihi:
Sen bosver onlari git dupe yapmayi ogren:PppP[signature][hline]Nick :Sheref
Server:Xigenon
Job :ArchMage
Level :6x
Clan :_Spawn_ ( clan bug war ama ezik charda buldum actim zuhaha :P )
Np :240k+
Mesaj tarihi:
Saka yapiyorum tabiki.Mesela dupe wipeden sonra yalnızca iron necklacem le Roc umun biri silindi onların ikiside+3 tü :)[signature][hline]Nick :Sheref
Server:Xigenon
Job :ArchMage
Level :6x
Clan :_Spawn_ ( clan bug war ama ezik charda buldum actim zuhaha :P )
Np :240k+
  • Yeni Oluştur...