Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sizce en iyi veya iyileri kimler? Daha önce açılmış fakat 1 yıldan eski olduğu için mesaj atılmıo. Tom Hanks : Benim bir numaram; sesi, tipi, mimikleri ile kesinlikle kendisi.Kısmen dumur diyeceğim tek filmi "lady killers" olur.Ayrıca dublaj kalitesini de özellikle Toy Story ve Polar Express'te iyice gösterdi.Oyunculuğu ise her filmde ayrı bi mükemmelliktir. Johnny Depp : Sempatik olduğu kadar iddialı bi aktör ve geleceği parlak bence. Tarık Papuççuoğlu : Bence Türkiyede şu an en iyilerden.Sesi de ayrı bi oturaklıdır.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tom Hanks de katılıyorum oynadıgı cogu filmi tutuyorum forrest gump olsun er ryan ı kurtarmak yeşil yol felan cok iyi filmlerdi ehm baska Sean Connery En iyi Bond serisi bir kere ayrıca sanırım hayat boyu onur odulu alcak bu sene oyle duymustum Kaya filminde ayrı bir tuttum yaşlı kurtu vs aklıma geldikce ekleme yaparım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Antonio Banderas Orlando Bloom Antony Hopkins Uma Thurman Will Smith şimdilik bu kadar! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Brad Pitt :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bence; en iyi aktör: Mel Gibson en iyi aktris: Meg Ryan[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bruce Wills Al Pacino Jean Reno[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [spo1=Al Pachino][/spo] [spo2=Robert De Niro][/spo] [spo3=Mel Gibson][/spo][signature][hline]Sm00th - [Banned][Bu mesaj Sm00th tarafından 18 Kasım 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bnce en iisi mark whalberg ben baska iyi tanımam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 edward norton u atlamayalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Norton abimi unutmadan Pacinoyu da saygıyla anıyorum. bence en profesyoneller bunlar. tabi bi de natali portman var[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 en iyi oyuncu diyemem ama en iyi oyuncular çok bana göre. gidipte hepsini de sayamam absürd kaçar.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mel Gibson Al Pacino Robert de Niro Meg Ryan Jack Nicholson A.Hopkins Leslie Nielsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Harrison Ford Nicolas Cage Angelina Jolie[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 micheal j fox bruce wills arnold şıvardzeneger valla bunlar osursa izlerim (micheal ın osuracak hali yok =( )[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aktör: bruce willes,al pacino,george clooney,brad pit,tom hanks, robert de niro, andy garcia veeeee ŞENER ŞEN tabiki :) aktris: julia roberts, meg ryan, sandra bullock[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Denzel WAshigton ,Tom Hanks,Al pachino,Marlon Brando,Robert Deniro,Mel Gibson[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Brad Pitt[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar