Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi aktör/aktrisler

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Sizce en iyi veya iyileri kimler?
Daha önce açılmış fakat 1 yıldan eski olduğu için mesaj atılmıo.

Tom Hanks : Benim bir numaram; sesi, tipi, mimikleri ile kesinlikle kendisi.Kısmen dumur diyeceğim tek filmi "lady killers" olur.Ayrıca dublaj kalitesini de özellikle Toy Story ve Polar Express'te iyice gösterdi.Oyunculuğu ise her filmde ayrı bi mükemmelliktir.

Johnny Depp : Sempatik olduğu kadar iddialı bi aktör ve geleceği parlak bence.

Tarık Papuççuoğlu : Bence Türkiyede şu an en iyilerden.Sesi de ayrı bi oturaklıdır.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Im waiting the sunrise;
-Make me feel like a sinner..
Sosyal ağlarda paylaş

Tom Hanks de katılıyorum oynadıgı cogu filmi tutuyorum forrest gump olsun er ryan ı kurtarmak yeşil yol felan cok iyi filmlerdi ehm baska Sean Connery En iyi Bond serisi bir kere ayrıca sanırım hayat boyu onur odulu alcak bu sene oyle duymustum Kaya filminde ayrı bir tuttum yaşlı kurtu vs aklıma geldikce ekleme yaparım :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Norton abimi unutmadan Pacinoyu da saygıyla anıyorum. bence en profesyoneller bunlar. tabi bi de natali portman var[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Denzel WAshigton ,Tom Hanks,Al pachino,Marlon Brando,Robert Deniro,Mel Gibson[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...