Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sebepsiz Yere ban!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle sakin Warum ortamı germeye gerek yok dupecu dien informer diyorsun benim mesajımı alıntı yapmşsın,kim ne yapmış önemli değil benim için biliyorsunuz benim charımda banlı.Sadece şunu tekrar vurgulamak isterim
Sebepsiz yere ban olamaz.[signature][hline]i miss you
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 18 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
Öncelikle sakin Warum ortamı germeye gerek yok dupecu dien informer diyorsun benim mesajımı alıntı yapmşsın,kim ne yapmış önemli değil benim için biliyorsunuz benim charımda banlı.Sadece şunu tekrar vurgulamak isterim
Sebepsiz yere ban olamaz.

Benim Ortada Gördüğüm Görebileceğim bir sebep yok. Ban atıldıgında Bile arkada$ım söylediki . Sebep Yazılmamı$.
Bu ne demektir. ? GM Bi $ekilde O chara EL Koydu. Benim Dü$üncem...[signature][hline]Server : Xigenon
Nick : BlackWyrm
LeveL : 63
Karakter : Kasarhood
Mesaj tarihi:
bak ben sizi söle bi olayi söleyim sebebsiz yere cidden ban oluor..ve cari incelioruz felan filanda %90 yalan..jeuskane adam asasindi cardaki tüm itemleri satti warrior aldi..ve 70gb da carin icine koydu..ve trade block..acildikdan sonra bütün gb lari felan sildiler..aslinda logfile baksalar hersey ortada adamin sattigi itemler belli aldigi para belli..ama yok direk trade blok sonra delete all gb..mantik yok bu oyundaki gm lerde..hala bunu anlamayip daha sonrada drop itemim gitti nasi diorsunuz??eger hersey güllük gülüstanlik olsa droplariniz gitmez..!
Mesaj tarihi:
said:
Micenx, 18 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki:

yazdıgım yazıyı okumadın galiba....!

hiç mi takip etmedin forumları şurayı burayı , zamanında 50 gb den çok gb kasasında tutana trade block atıyolardı[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior

[Bu mesaj Informer tarafından 18 Kasım 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 18 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
said:
Micenx, 18 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki:

yazdıgım yazıyı okumadın galiba....!

hiç mi takip etmedin forumları şurayı burayı , zamanında 25 gb den çok gb kasasında tutana trade block atıyolardı

Zamanında Forum Okumuyordum.. Çünkü İhtiyacım Yoktu Ve Ba$ıma Bunların Geleceğini Bilmiyordum........:([signature][hline]Server : Xigenon
Nick : BlackWyrm
LeveL : 63
Karakter : Kasarhood
Mesaj tarihi:
said:
Warum, 18 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki:

adam sana 180gb hepsini scroll satarak aldim felan dedimi??ben hic öle hatirlamiorum..bu oyunda ticaret denen bir olay var..adami burda sorgulamayin yol varsa su deyin yoksada..arkadasim soguk su icin deyin..bu adamin oyunu kac yildir nasil oynadigini bilmeden..informer gibi iyi dupe gecirmisin demek baya bi kendini bilmemezlik olur...!

varmı başka açıklaması peki ? ilk akla gelen bu , bana ilk okudugundaki düşünceni söyle , banlandım kasamda 180 gold bar vardı , içinden demezmisin ? yuh be kardeşim bu kadardamı yapılır diye ?[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
said:
Micenx, 18 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki:

Zamanında Forum Okumuyordum.. Çünkü İhtiyacım Yoktu Ve Ba$ıma Bunların Geleceğini Bilmiyordum........:(

Bu arada senden özür diliyorum ön yargılı davrandıgım için başlıkta 180 gb'em gitti deyince ben koptum sonrasını okumadım , bilmiyodum knight cash alıp para yaptıgını[signature][hline]Name: ::Informer::

[Bu mesaj Informer tarafından 18 Kasım 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bak informer her an ben icimden geleni sölesem cok dogru yanlis sey solerim..o nedenle gereksiz..suanda sende kendi üstündeki itemleri satsan en az 200gb civari olur..bu oyunda 1 2 yil oynayan biirinin tüm servetinin 180gb olmasi anormal degil..
Mesaj tarihi:
öyle ama charımda o kadar parayı inn hostesste bile tutmaya korkarım başıma bi bela açılır diye o da var[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
ama suanda car degistirmeye kalksan..mesela aasasine gecmek istesen..tüm itemlerini mecbur satacaksin güvencegin biride yoksa..mecbur innde durakcak..ondan okadar abarti bise degil..arkadasin zaten ici yanmis..bide biz dogru-yanlis suclamalarla adami kizdirmasak diorum :)
  • Yeni Oluştur...