Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sebepsiz Yere ban!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkada$lar.
Charım Sebepsiz Yere ban yedi.
üstünde 180GB ve shellerim vardı. hepsi gitti.
Ne yapabilirim.
Tandııgnız Türk gm varsa pm ile bana ula$acağım Adres v.s verebilirseniz Cok Sevinirim. Te$ekkürler.:([signature][hline]Server : Xigenon
Nick : BlackWyrm
LeveL : 63
Karakter : Kasarhood
--------------------
Server : Xigenon
Nick : werywery
LeveL : 67
Karakter : BLade Master
--------------------
Server : Xigenon
Nick : KinGs_FiRe
LeveL : 62
Karakter : Arch Mage
---------------------
Bende Bir Kredi Kartı Mağduruyum Silinen İtemlerimin Haddi Hesabı Yok .
Aldığım Bütün Malzemeler Merchant yada Trade Ne Yaparak İtemlerimi Geri Alabilirim ?
Bugün'e Kadar Knight OnLine USKO'da 800$'dan Fazla Para Ödedim.
Yardımlarınızı Bekliyorum. Te$ekkürler.
Mesaj tarihi:
said:
eXe, 18 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Önce sen su imzanı duzelt.,
Hatta sen imza için

BURAYI

bir oku.

sorry direk daldım. neyse düzelttim saol.[signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 18 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
üstünde 180 gb olan bi char oldukca dikkat çeker tabi elinde 50 gb den fazla sı olanı banlıyolar

Ya ne alaka yani ben tutayım kredi kartımla knight cash alıp satayım sonra gold bar biriktireyim ve bir anda bütün emeğim silinsin. oh ne güzel $eymi$ bu ya walla ....[signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
sen baya bi cash almışsın :D neyse dedim gibi 50 gb üstü gb si olan çoğu kişiyi banladılar zaten kiii sende 180gb var[signature][hline]NaMe:CaDo__
LvL:69 %98.92.32
CLaN:---
SeRVeR:Olympia
:D
Mesaj tarihi:
Ya insan 4-5 char a aktarır dimi . E yuh yani abi adamlar sitede yazmıstı zannedersem bunu Notice de gectıler.Hadi bunları gormedın okumadın arkadaslarındanda mı duymadın ?[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
bu 180 gb yi farklı farklı charlarda tutsaydın keşke walla bende okadar gb gitse direk uninstall yaparım :D[signature][hline]NaMe:CaDo__
LvL:69 %98.92.32
CLaN:---
SeRVeR:Olympia
:D
Mesaj tarihi:
Gereğinden Fazlasını aldım hatta.. Ama gelelim görelim bir anda saniyede siliniyor.. o kadar emek bo$a gitti.:([signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
sadece meraktan soruyorum yanlis anlasilma olmasin
180 gb yaptigin charin kac lvldi ? ve üstü ciplak miydi ?
adami full giydirip üstünede 180 gb yaptiysan helal olsun...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
ohş başladılarmı 50gb üstünü banlanmaya??..du bakam areste kimler banlancak..ama banlanmıyodu ya silincekti 50gb fazlası zannedersem??...[signature][hline]Elemental Gral

[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 18 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senin birçok gmi tanıdığını sanıyordum ama yanılıyormuyum acaba werywery charı içinde hiçbir yorum yapmayacağım
neyse gelelim konuya banlandım diyorsunda bunu bizede olduğu gibi şifreni gm mi deiştirdi(ban yediği zaman 2 ddka sonra geri açtırdığı için gm şifreyi deiştirmişti arkadaşın)yoksa normal ban mı yedin seninde bildiğin gibi bir kaç kişi var gm olan veya gmlerle arasının çok iyi olduğu kişiler onlarla irtibata geç derim[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 18 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
senin birçok gmi tanıdığını sanıyordum ama yanılıyormuyum acaba werywery charı içinde hiçbir yorum yapmayacağım
neyse gelelim konuya banlandım diyorsunda bunu bizede olduğu gibi şifreni gm mi deiştirdi(ban yediği zaman 2 ddka sonra geri açtırdığı için gm şifreyi deiştirmişti arkadaşın)yoksa normal ban mı yedin seninde bildiğin gibi bir kaç kişi var gm olan veya gmlerle arasının çok iyi olduğu kişiler onlarla irtibata geç derim

werywery kısa süre kullanıma kapandı. arkada$ımın charıydı ben satın aldım.
$ifre deği$ikliğiyle alakalı en ufak bir konu yok.
Sebepsiz Yere Direk Ban. Ba$ka Hiçbir$ey değil.
Daha önceden gm vardı actırıyorduk char ban yediğinde $uan için bu mümkün değil yeni gm ler bayağı bir sert ++ hiçbirini tanımıyorum. en son arkada$ımın charı ban yedi 150 ytl para verip actırmı$tık.:(

Bu oyun böle giderse kimse hiçbir$ey yapamaz..:([signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 18 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
180 gb ha ? sağlam dupe geçirmişin hoca

yazdıgım yazıyı okumadın galiba....![signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
eskimo, 18 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
180 gb de olmazki ama salladın ha

[hede]knıght
knıght[/hede]

kimseyi inandırmak zorunda değilim.
x de beni tanıyan tanır.[signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
180gb aslında çok gibi geliyor ama ne adamlar var gb sayısı belli değil bence eskiye dönük bi nedenle ban yemişsindir yani gm yine iş başında xde olan bir çok saçmalık gibi hergün aramıza 3-4 edit char katılıyordu xde adını ilk defa gördüm adamlar scream atıyordu ve hemen hemen hepsi warrior oluyordu sen istersen yineden orcların se7en clanı duruyorsa başkanı ile konuş eskiden gmdi şu anda bilgim yok daha öncede bilirsin human dı bu clan bizde aynı clandaydık unutmadan elt_archer oralardaysa yardımı dokunabilir yada orclarda army vardı benim şifremi gmden istetmişlerdi weryweryi tanırlar sanırım yardımcı olurlar tabi arada hesap kalmadıysa![signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum

[Bu mesaj lucifertr tarafından 18 Kasım 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 18 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
Gereksiz yere ban olacağını sanmıyorum.180 gb kaç YTL ye bedel gelir scroll alınıp satıldığını varsayarsak oda tartışılır.

tartı$maya gerek. yok. her charıma 800$ dan fazla para ödedim. Gerisini sen hesaplayabilirsin. :([signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 18 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
180gb aslında çok gibi geliyor ama ne adamlar var gb sayısı belli değil bence eskiye dönük bi nedenle ban yemişsindir yani gm yine iş başında xde olan bir çok saçmalık gibi hergün aramıza 3-4 edit char katılıyordu xde adını ilk defa gördüm adamlar scream atıyordu ve hemen hemen hepsi warrior oluyordu sen istersen yineden orcların se7en clanı duruyorsa başkanı ile konuş eskiden gmdi şu anda bilgim yok daha öncede bilirsin human dı bu clan bizde aynı clandaydık unutmadan elt_archer oralardaysa yardımı dokunabilir yada orclarda army vardı benim şifremi gmden istetmişlerdi weryweryi tanırlar sanırım yardımcı olurlar tabi arada hesap kalmadıysa!

aramızda bi hesap yok. daha önceden sadece 0ttoman la bi hesap vardı oda bitti.
archer ı gördüğümde konu$maya calı$ıcam.
olmassa orcla girip army'lede konu$ucam. yapılacak her$eyi yapmaya calı$ıcam...[signature][hline]Server : Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 18 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
Gereksiz yere ban olacağını sanmıyorum.180 gb kaç YTL ye bedel gelir scroll alınıp satıldığını varsayarsak oda tartışılır.

adam sana 180gb hepsini scroll satarak aldim felan dedimi??ben hic öle hatirlamiorum..bu oyunda ticaret denen bir olay var..adami burda sorgulamayin yol varsa su deyin yoksada..arkadasim soguk su icin deyin..bu adamin oyunu kac yildir nasil oynadigini bilmeden..informer gibi iyi dupe gecirmisin demek baya bi kendini bilmemezlik olur...!
  • Yeni Oluştur...