Elros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Selam, az önce 2 saatlik bir sınavdan çıktım ama off nasıl bi sınav ya bu? 5 soru vardı 4 soruda takıldım ama ne gelcek hiç bilmiyorum... Sıfır alma ihtimali yüksek. C den kalmamak lazım bölüm dersi yaa. İlk midterm yani şu anda bitirdiğim sınav çok pis girecek. 2 saat bitti bi de şimdi bizi sınıftan çıkarmıyorlar. Çünkü dier örenciler daha sınıflardan cıkmamışlar. 25 dk beklicekmişiz. Gelen vurdu giden vurdu moral istiyorum =/[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :)banada yarın teknik çizim vuracak.. valla bizim ünide insanlar çoğunlukla 6 senede bitirioar.. bilenler bilir. bkz gaziantep üni elektrik-elektronik müh. ben tekstil mühündeyim hayvan gibi depresif moddayım ş u an.. banada moral gerekli.. ii geldi bu topic hehe:) edit:bu arada bölüm ve ünin ne?[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. [Bu mesaj malik tarafından 17 Kasım 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iktisat sınavları kolaydır 90++ alınaiblir desin biri ühühüüh[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bneimde yarın bioloji sınavım war saatlerdir ona kasıom gerçi sizinkiler daa zordur sonucta biri uni biri lise ama herkeşin yaşına gore :)) offf yarın 13.00 13.45 saatleri arası boxerım sırlsıklam olcak [Bu mesaj death_cuk tarafından 17 Kasım 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ama maalesef iktisat zor 3.ye alıyorum bu sene muhtemelen seneyede alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Olur oolur.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: HainPanda, 17 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: ama maalesef iktisat zor 3.ye alıyorum bu sene muhtemelen seneyede alcam. 3. kez mi alıyorsun anlamadım[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Çaktım ben de C++'tan, yaz okulunda da çaktım üstüne bi de... Tatlı niyetine... Afiyet olsun...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 geçmiş olsun heh. c++ öğrenmeden geçilmez valla ben olsam severek öğrenmeye kasarım..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @twistedemo evet =)) geçemedim bi türlü gerçi 2. senemde sınavlarına falan girmedim notum yok diye, bu senede haftaya iktisat sınavı, başlamadım bile çalışmaya ben anlamıyorum öle grafiklerden falan istatistiktende kalıyorum zaten o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 türkçe mi okuyorsun? iktisattan kalınmaz be utan utan ekonomi yani hani gıcık istatistikçin olursa istatistikten belki kalınır ama[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet türkçe olarak okuyorum evet kalıyorum evet sevmiyorum evet aptalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aptalsın demedim ama ne biliyim ikigün 5-5 10 saat ayırsan ekonomi yapılır[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 10 saati grafikler arasında arasında geçirmekte "saw" daki tuzaklar mahkum olmak gibi bişiy ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ahh ah ne güzel ya yine üni müni girmişsiniz daha özgürsünüz yaş 18 oldu hala lise 2'deyim. 2 sene hazırlığın gözü kör olsun =)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 17 Kasım 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 seneye ben de mi bole olacam acep? (hazırlık)[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 öle olacan malesef abi.. çizim sınavını oldum ve battım mesela ben.. ilk vizede direk dipim. tabi senin sabrına,dersleri sevmene,inekliğine vs. değişir.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 23 unde benimde c++ var,son 2 hafta derse gitmedim,pis patliycak annatcak adam bulamazsam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ohh be sınavlar bitti bugün. NIhahahha rahatlıkla gezebilirim artık.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar