Eamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ver kaç yap(Tamam kötü bi espiri :) ama gelişine vur kapılmış)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 olmadı cıft kale mac yapsaydın hoca :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 içeceği yudumlarken ara sıra gözlerine bakarım film izlerken çaktırmadan , o bana bakınca kafamı çevirir gözümü kaşırım falan , korku filmi olursa kesin ürker falan yanıma gelir bende el atarım muhahah mission accomplished ertesi sabah aynı bed de uyanırız (hemde naked to the toe) :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kız pas mı verio sana? Basarsın hhe..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bilmiyorum ceza sahasındayken kayıp kırmızı kart görme olasılığnı da al.hem sen başla nouma gibi tombalaya , hakeme kalmış olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 basit bir kizmis dogrusu. madem öyle paslar verdigini seziyorsun, o zaman direkt bir sekilde sor : Sana seviyorum , bana cikar misin ? E kendinden ve onun hareketlerinden bu kadar eminsen , hayir diyemez heralde seninle yatma teklifine. akil fikir .[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 18 Kasım 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gelmez[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Kuntz, 14 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki: kızla samimisiniz ve size bazı paslar veriyor siz de tam söyleyemiyosunuz. eve çağırmanız lazım nasıl bahane uydurursunuz. aganigi naganigi anlamda :) iyi orta gol getirir[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yeni yeni ingilizce ögreniyorum we are going home yada we must go home yada you come with me home :-) şimdilik bukadar ileride simpıl pırezınnt tensste de söylicem[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar