Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 "gel" derim kısaca. kabul ederse, bir cok yöntemlerim vardır =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: fede, 14 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: said: Kuntz, 14 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki: fazlada aqbaza muhabetti olmsın [Bu mesaj Kuntz tarafından 14 Kasım 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] muhabbeti açana bak attığı msja gel eheheh kuntz un yazdıgı mesajlara falan baktımda hep, aman diyorum bu adamın önüne GEÇMEYİN heh:D[signature][hline][b]oasisoyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 senin kastettiğine ara pası derler.. e kız olayları okuosa zaten fırsatçılığını konuşturur..[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ulan ne yılanlar varmış ha,düşüncelere bak.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hep dışarda buluşmaktan sıkıldım bugün bir değişiklik yapalım ve bizim eve gidelim,başbaşa çok güzel vakit geçiririz die düşünüyorum.Hem hep bana güzel yemek yaptığını söylüyordun senin elinden şöyle bir ziyafet çekelim değil mi canım.Böyle dersen uygun olur sanırım.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: elesso, 14 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: pul koleksiyonu lol :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 E tabi klasik söz:''Gel sana pul koleksiyonumu göstereyim...''[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hatun kişiyi eve götürmenin veya amiyane tabirle eve atmanın en iyi yolu emrivakidir. Çünkü eve gidelim mi diye sorasan muhtemelen basit kız damgası yememek için, yok olmaz diyecektir. Sana bi sürprizim var şeklinde eve gtrp, önceden 250 derecede ısıtılmış fırında lazanya yap.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 erkek: yarın buluşacakmıyız Kız:tabi olabilir erkek:tamam görüşürüz ertesi gün kız telefonla arar erkek: alo kız: nerdesin sen ya erkek:evdeyim az bi işim var eğer istersen gel birlikte çıkarız bi yerlere felen gideriz kız: oke geliyorum bu arada bu kız: ok geliyorum kelimesi her kız için değil çoğu yemez :D gerçi yedirene bağlı :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: b_ildiz, 15 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: eğer ailenle yaşıosan ailem ewde yoq ew boş bize gidelim mi falan dersin ama ailenden ayrı yaşıosan ewde bi sorunum war gel beraber halledelm demeni öneririm -ne sorunun var -psikolojik[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Çok cnbc-e izliyormuşsunuz siz sanki[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Mantar, 14 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: nasıl pas olduğuna bağlı. 'al da at dercesine bir pas' ise, sen çağırma o gelir :P adam super yorumlamıs :D belli zaten kafa calısıo santranc birinciligi filan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bikere kızla başbaşa biyerde hafiften bira içmiştik falan , kız pas veriyodu eve gidelim ben üzerime rahat bişiler giycem yine çıkalım dışarı çok sıkıyor bu sweatshirt beni falan demiştim de kızın annesi aradı yemeğe gitceklermiş çağıramadım ühüh çok sinirim bozuldu ağladım o gece , belki siftahım o gün olabilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 İsyanım var[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu Kuntz bizim hakansukur galiba.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Kuntz, 14 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki: kızla samimisiniz ve size bazı paslar veriyor siz de tam söyleyemiyosunuz. eve çağırmanız lazım nasıl bahane uydurursunuz. aganigi naganigi anlamda :) Geçen gün radyoda duymuştum artık pul koleksiyonumu göstercem diye sakın çağırmayın,sadece sana bi süprizim var diyip eve götürün demişti... Süprizi görünce surat ifadeside görülmeye değer yani :D [Bu mesaj Thealon tarafından 16 Kasım 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çok basit:Bize gidelim mi?[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 *!Kafaya birşey vurur.*[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 haydin bize gidek :P[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kızkardeşin varsa sanırım yardımcı olabilir.. hani madem tartışılması ayıp olmayan bir konu..elbet akrabalarınızdan birisininde başına gelmiştir..neden olmasın..gayet doğal..dimi(?)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 işin yoksa bize gel, film falan izleriz , vodka falanda var içeriz. güzel gibi?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Pas veren kız karsısındakinin de sıkı bi forvet oldugunu unutmamalı... Topu mesin yuvarlağa koydugum gibi doksana takarım :p Gelir ya niye gelmesin Hadi gel annemle tanıstırayım derim :p hep bole yapıorum da hiç sasmadı hepside geldi :) [Bu mesaj CagRi tarafından 16 Kasım 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: bizsiziarariz, 14 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: yani eve çağırmanın bahanesi olmaz...film izleyelim diyebilirsin aslında [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Peki kızın verdiği pas gollük pas değilse ne olacak ? Yani onu eve film izlemeye çağırınca kız cidden film izlemeye gelcek o zaman kız film izlemeye gelince napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 atak yon degistirir o zaman, topla cez sahasina girip kendin sansini denemen lazim. kiza bosa kacarsa sen pas verirsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar