Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Morad Symbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler cafeden bir arkadasa El Morad Symbol cıktı. Kendısıde el morad mage. bu cıkan sembolu nereye goturup vermesı gerekıyor.. 10m exp verıyormus sanırsam .. Yardımcı olun lutfen.. Yoksa Karus Elmorad symbolu , El morad ta Karsu symbolunumu goturup vermesı gerekıyor?? İşin aslı nedir..?[signature][hline]Server:Cyper
Lv:50
Clan:Yoq
Nation:Rouge Tabiki Orc
İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi
Coins:
Mesaj tarihi:
said:
Dionysos07, 18 Kasım 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
beyler cafeden bir arkadasa El Morad Symbol cıktı. Kendısıde el morad mage. bu cıkan sembolu nereye goturup vermesı gerekıyor.. 10m exp verıyormus sanırsam .. Yardımcı olun lutfen.. Yoksa Karus Elmorad symbolu , El morad ta Karsu symbolunumu goturup vermesı gerekıyor?? İşin aslı nedir..?

linate arch mage drake[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
ilk önce şunu söyleyeyim human mage ise karus sembolünü bulması gerekiyordu bulduğu zamanda pianada o görevi tamamlaması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 18 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
Dionysos07, 18 Kasım 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
beyler cafeden bir arkadasa El Morad Symbol cıktı. Kendısıde el morad mage. bu cıkan sembolu nereye goturup vermesı gerekıyor.. 10m exp verıyormus sanırsam .. Yardımcı olun lutfen.. Yoksa Karus Elmorad symbolu , El morad ta Karsu symbolunumu goturup vermesı gerekıyor?? İşin aslı nedir..?

Baba Humanlarda Linate var mı ? ben hiç oynamadımda human.. Arkadas yok linate bizde dior :)
linate arch mage drake
[signature][hline]Server:Cyper
Coins:
Mesaj tarihi:
yok baba adam el morad ve adama elmorad symbolu cıktı gozumle baktım sımdı tekrar :)[signature][hline]Server:Cyper
Coins:
Mesaj tarihi:
Karus symbol cıkması lazım onuda savasta Karus'u ele gecırdıgınde gidip Lich keserek cıkarması lazım sizdeki Symbol orc lara yarıo.[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
neyse benimde hatam olabilir ama imzandaki nation bölümünde orc yazdigi icin orca göre söylemistim humanlarda nereye götürürler bilemem ama linate'e denk gelen sehir olabilir mmm orasi neresiydi raiba ( ya da her ne ise ) orasi olabilir...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
o symbolde cıktıgı zaman adam 40 lvl falandı yane tek basına linch kesecek adam deil kaldıkı adama el morad da cıktı yaratık keserken.. karuslara yarıo diosunda ben ondan alcam ben karusum ama trade cart curt yapılamıor :) işin kotuyanıda o[signature][hline]Server:Cyper
Coins:
Mesaj tarihi:
said:
eXe, 18 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
Karus symbol cıkması lazım onuda savasta Karus'u ele gecırdıgınde gidip Lich keserek cıkarması lazım sizdeki Symbol orc lara yarıo.

evet dogru yanit bu :D invade (istila) sirasinda yapilmasi lazim[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
bu görev sade bi kezmi yapıLıyor ?[signature][hline]Turkuaz
Fukara

LVL 60,ELEMENTAL LORD

nps : 13x.xxx
nation : karus
server : dies

[ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
  • Yeni Oluştur...