Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beyler cafeden bir arkadasa El Morad Symbol cıktı. Kendısıde el morad mage. bu cıkan sembolu nereye goturup vermesı gerekıyor.. 10m exp verıyormus sanırsam .. Yardımcı olun lutfen.. Yoksa Karus Elmorad symbolu , El morad ta Karsu symbolunumu goturup vermesı gerekıyor?? İşin aslı nedir..?[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Dionysos07, 18 Kasım 2005 21:28 tarihinde demiş ki: beyler cafeden bir arkadasa El Morad Symbol cıktı. Kendısıde el morad mage. bu cıkan sembolu nereye goturup vermesı gerekıyor.. 10m exp verıyormus sanırsam .. Yardımcı olun lutfen.. Yoksa Karus Elmorad symbolu , El morad ta Karsu symbolunumu goturup vermesı gerekıyor?? İşin aslı nedir..? linate arch mage drake[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 el morad san karus sembol deil mi?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 pfff ilk atilmis msja bile quato yapiom aliskanlik olmus sorry :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ilk önce şunu söyleyeyim human mage ise karus sembolünü bulması gerekiyordu bulduğu zamanda pianada o görevi tamamlaması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NightHunter666, 18 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: Dionysos07, 18 Kasım 2005 21:28 tarihinde demiş ki: beyler cafeden bir arkadasa El Morad Symbol cıktı. Kendısıde el morad mage. bu cıkan sembolu nereye goturup vermesı gerekıyor.. 10m exp verıyormus sanırsam .. Yardımcı olun lutfen.. Yoksa Karus Elmorad symbolu , El morad ta Karsu symbolunumu goturup vermesı gerekıyor?? İşin aslı nedir..? Baba Humanlarda Linate var mı ? ben hiç oynamadımda human.. Arkadas yok linate bizde dior :) linate arch mage drake [signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 el morad symbol yazmissin kardesim el morad symbol karusa karus symbol el morada cikar...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yok baba adam el morad ve adama elmorad symbolu cıktı gozumle baktım sımdı tekrar :)[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 O_o[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 anlamadım o ne işaretiydi ole ?? :)[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
eXe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Karus symbol cıkması lazım onuda savasta Karus'u ele gecırdıgınde gidip Lich keserek cıkarması lazım sizdeki Symbol orc lara yarıo.[signature][hline]seT By eXe
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 neyse benimde hatam olabilir ama imzandaki nation bölümünde orc yazdigi icin orca göre söylemistim humanlarda nereye götürürler bilemem ama linate'e denk gelen sehir olabilir mmm orasi neresiydi raiba ( ya da her ne ise ) orasi olabilir...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o symbolde cıktıgı zaman adam 40 lvl falandı yane tek basına linch kesecek adam deil kaldıkı adama el morad da cıktı yaratık keserken.. karuslara yarıo diosunda ben ondan alcam ben karusum ama trade cart curt yapılamıor :) işin kotuyanıda o[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: eXe, 18 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Karus symbol cıkması lazım onuda savasta Karus'u ele gecırdıgınde gidip Lich keserek cıkarması lazım sizdeki Symbol orc lara yarıo. evet dogru yanit bu :D invade (istila) sirasinda yapilmasi lazim[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Saolasın , yardımın için tsk ettım bab..[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu görev sade bi kezmi yapıLıyor ?[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 malesef :([signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Öne çıkan mesajlar