Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bi arkadaşla konuştum işte paper değil paper olmayan mage :) üstünde heath bonuslu complate ler vardı sordum dedim paper değilsin neden mp bonuslu falan almadın diye dediki mp bonus cz de humanlara karşı işlemiyo sadece harpysiydi yok vsvs onlara işliyo mp bonus dedi ne kadar doğru yorum yapabilicek varmı ? yani complate lerde mp bonus saçmamı ? lütfen en iyisi paper vs gibi yorumlar yapmayın sadece cevap istiyorum şimdiden sağolun
New Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 magic powerını arttırıo paper neden iyi mp yuzunden bence biraz saçma ama iyi mageler var burda onlar konuşşun[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 8x.xxx np master warrior la takas etCem her server olUr
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 +mp sadece npc için geçerli[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 i Hate mages[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aslında mantıklı complete giip healt 12-15 giyiyorsan defansın felaket artar. Karşı ırk a atığın nova da o kadar düşme olmaz.scrollarla bi warior kadar sağlam olabilir.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben paper olsa bile MP setten yanayım. MPyi abarttıktan sonra işliyor damage'i ya off anlayan yok[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mp bonuslar cz de işe yaramaz.. sadece yaratıklarda yarar.. o yüzden bütün paper mageler health bonuslu giysiler giyer..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki: i Hate mages lol[signature][hline]NicK : TaLkative ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D Np :>> 225 k
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mp bonus statLarın czde bi yararını görmedim Hp takmak her açıdan avantajLı 2 novadada yatmassın hiç yoktan[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yani mp bonus sadece npc için humana veya orca karşı bir yararı yok ok eyw ...
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 MP bonus czde işlemez die saçma sapan şeyler sölemeyin ..MP bonus czde işler ancak czde 1e 1 düşmanla karşılaştığın için ve magelerin defi ezik olduğu için mecbur hp'ye ihtiyaçları vardır işte bunun için genelde hp giyerler.. Bence pet magelerin 1 veya 3 parçasının MP bonus giymesi gerekir çünkü MP'leri ezik olduğu için az vururlar..Bunun için giymeleri kendi yararına hp giymeselerde olur defansları ztn yeterince vardır...[signature][hline]Elemental Gral [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 18 Kasım 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
AKI Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mp olayı czde tarafımdan coğu kez denenmıstır ve karsı ırkta verdigim dmg değişmemiştir yani mp bonus czde dmg artırmıyor, npclerde dmg artırıyor, hp set kullanınız :)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez [Bu mesaj AKI tarafından 18 Kasım 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: KoRn3R0Th, 18 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: MP bonus czde işlemez die saçma sapan şeyler sölemeyin ..MP bonus czde işler ancak czde 1e 1 düşmanla karşılaştığın için ve magelerin defi ezik olduğu için mecbur hp'ye ihtiyaçları vardır işte bunun için genelde hp giyerler.. Bence pet magelerin 1 veya 3 parçasının MP bonus giymesi gerekir çünkü MP'leri ezik olduğu için az vururlar..Bunun için giymeleri kendi yararına hp giymeselerde olur defansları ztn yeterince vardır... Arkadaşa katılıyorum çok düzgün açıklamış ve dedikleri doğru bakın adam biliyo işi:)[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: AKI, 18 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: mp olayı czde tarafımdan coğu kez denenmıstır ve karsı ırkta verdigim dmg değişmemiştir yani mp bonus czde dmg artırmıyor, npclerde dmg artırıyor, hp set kullanınız :) Evet aynen bende strom la beraber iken bende cok denedim o 70 oldu.. orası ayrı ama MP bonus cz de humanlara veya insanlara karsı hic bi işe yaramaz :)[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis..
Öne çıkan mesajlar