Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dosyaların Çöt diye bozulması

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Dün biraz slam dunk izleyeyim diye açtım klasörü benim dosyalar gitmiş yerine
?+)(^%=)(^%?^% gibi isimleri olan bir kaçtane klasör gelmiş.Bazılarının boyutu -43908 byte felan =)

Bütün bölümler gitmiş.Kafa attım makineye düzelmedi.Scandisk yaptıktan sonra birkaç bölümü kurtardı scandisk.Ama bütün düzen gitti.Ben de sildim

Neden oluyor bu ? Daha önceden de bütün arşivim bu nedenle silinmişti...[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

bad sector olabilir. Hiç karşılaşmadım ama tahmin ettiğim gibi bişi söylüyorsun :)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

DVD yazıcı al bence önce :D

Önce virüs, trojan tarzı şeyler için tarama yap. Gerçi trojan böle saçma bişi yapmakla uraşmaz. Kesin eskilerden kalma bir virüstür.

Eğer virüs yoksa o zaman Scandisk'e diskin yüzeyini kontrol ettir. Format kadar uzun sürer ama sonuçta ne olduğunu anlarsın. C:'ye sağ tıklayıp özelliklere girip, tools/araçlar sekmesinde Check Now'ı çalıştıracan. Orada Scan for and Attempt recovery of ..... diye olan seçeneği seçecen. Diske erişim hakkında yakınabilir. Sorduğu soruyu evet de. Bilgisayarı kapatıp aç, windowsa girmeden kontrol edecek.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...