Odune Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: SenariouS, 16 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki: argh izledim hepsini tek kelime ile dehşetti... ne gibi bi "dehşet" açıklamasını yapta ona göre takılayım sana :P[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: KenshinHimura, 16 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Ben İzlemedim... İzlesen iyi olur sanırım Kingdom Hearts 2 de N.B.C. dünyasıda var (yav disney iyi para baymıştır herhalde) Odune dehşet derken mükemmeldi hala şarkıları geliyor deli gibi aklıma yolun ortasındayken this is halloween söylemeye başlayan bir manyak olmak pek iyi değil tabii...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 senide kingdom hearts cı yaptık hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Viktor, 18 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: senide kingdom hearts cı yaptık hehe konuşma bi oynayamadım oyunu zati...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: KenshinHimura, 16 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Ben İzlemedim... Sen zaten rezilsin =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: SenariouS, 18 Kasım 2005 09:04 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 18 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: senide kingdom hearts cı yaptık hehe konuşma bi oynayamadım oyunu zati... PS yı yaptırıyorum onumuzdekı aya hehe sonra gelır oynarsın ıstedıgın kadar :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hehe...Benim Sayemde..Hakkattten Filmde KH Varmı?..Alla Alla...Kh de Nightmare b....c... Dünyası var Dı Ama Filme Dolucagı Aklıma Gelmezdi[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar