lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Evet informe banada +1 mirage verdi ... çok teşekkürler informer.[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human
lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 teşekkürler etiiiiii diee :D teşekkürler informet :DD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human
Informer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ehum başlayalım o zmn madem böle yapcazzzz.....orcun sen dötü b.klyken hiç kimse hq var demene rağmen sana heler gertirmezken heler getirip hqyu kesip WE çıkıp 3 WE yi +1yapman ve bu iyiliğini hiç unutmucam dediğin günler.... Piaysada ap scrolar ,ac ,bufflar 50m ken ben ucuza aldığımdan dolayı sana 40m gibi makul fiyata scrol bulmam bu iilik deilmi?? DM yapcaz ve DM'den çıkan dropla sana shell armor alcaz dien ve hiç bir iilik droptan pay beklemeyen yine ben.....(Bunu başkası hiç yapmaz sana) Orcun çok kırıldım ama bunları unutmuşun sen..bunun 2 katı daha varda yazmam olur biter ancak orkun bu iyilikleri unutanda sensin sonra senle ben 2miz lvl kascakken yine scrol maliyetleri benden hem lvl kasacaksın hem beleşe kasacaktın...Ben lecher deilim bugüne kdr hiç olmadım olmamda sor bakalım buffeta o sölesin beni aposta devmlı dalan tek mage benim(hiç bir zorunululuğum olmamma rağmen)... Sen çok ayıp ettin koçum burası yeri deil sonra sölerim dier şeyleri ama çoğu kişi bana pay verecek ztn.....Bu kdr ii nietime rağmen sen bunları suistimal ettin..:([signature][hline]Elemental Gral
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu konu hakkıında başka yorum yapmıcam yazma bişey... Sarsie sende beni görürsen areste benim ismim centrix ınformergilin cldnandayım bana pm at tron keseriz swift at yeter ben keserim sen yatarsın[signature][hline]Elemental Gral [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 18 Kasım 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gıral baNA archer bul 3 gün kasim seni?[signature][hline]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: KoRn3R0Th, 18 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ehum başlayalım o zmn madem böle yapcazzzz.....orcun sen dötü b.klyken hiç kimse hq var demene rağmen sana heler gertirmezken heler getirip hqyu kesip WE çıkıp 3 WE yi +1yapman ve bu iyiliğini hiç unutmucam dediğin günler.... Piaysada ap scrolar ,ac ,bufflar 50m ken ben ucuza aldığımdan dolayı sana 40m gibi makul fiyata scrol bulmam bu iilik deilmi?? DM yapcaz ve DM'den çıkan dropla sana shell armor alcaz dien ve hiç bir iilik droptan pay beklemeyen yine ben.....(Bunu başkası hiç yapmaz sana) Orcun çok kırıldım ama bunları unutmuşun sen..bunun 2 katı daha varda yazmam olur biter ancak orkun bu iyilikleri unutanda sensin sonra senle ben 2miz lvl kascakken yine scrol maliyetleri benden hem lvl kasacaksın hem beleşe kasacaktın...Ben lecher deilim bugüne kdr hiç olmadım olmamda sor bakalım buffeta o sölesin beni aposta devmlı dalan tek mage benim(hiç bir zorunululuğum olmamma rağmen)... Sen çok ayıp ettin koçum burası yeri deil sonra sölerim dier şeyleri ama çoğu kişi bana pay verecek ztn.....Bu kdr ii nietime rağmen sen bunları suistimal ettin..:( ilk önce şunu söyliyeyim bazı şeyleri buraya taşıyıp mızmızlanan kişi ilk sen oldun , seni cz de goleme exp kasmaya götürücektim git tp et dedim gittin dolandın ettin , ben pk ye kaçıyorum orkun bb dedin iyi dedim , bir gece solo apostle dönerken eslanta çagırdım seni 1 saat bile durmadın ben uyuyorum orkun görüşürüz dedin , 1 kere bahanem oldu gelemem dedim diye forumlara kapak oldum , üzüldüm we konusunu buraya taşımana , hq yi ben kestim drop bana geldi ben ısrar ettim bunun yarı parsını teklif ettim salla dedin , benle dark mare kesme konusu ise sadece bir konuşma idi , hiç bi zaman dark mare kesmedik beraber , 1 kere kesmeye çalıştık ondada gm gelip dark mare leri kesti , scroll konusuna bişey demiyorum , ama güzel oldu iyice tanımış oldum seni[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 clan bug kalkar kalkmaz hemen Sarsie_Fan_Club adinda bir clan kur ve oyunda beni bul sana ally vermekten onur duyarim :) oyunda ::Ujio:: ' ya pm atmani bekliyorum :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Öne çıkan mesajlar