giorgi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cypher de yaram var palerine yetcek artıcak kadar clan kurdum ve np'si yüksek olan yüksek lvl'li adamlar alıcam arıyorum ismim (giorgi__)bana pm atın
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benim de areste yaram var var ya level 60 priest hacklendi mk ya :([signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benimde yaram var pc ye format attım KO yu kurdum hata veriyo buseferde patchleri internetten indiriyorum inerken internet kopuyo kafayı yiyecem[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: MetalStyl3, 18 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: benimde yaram var pc ye format attım KO yu kurdum hata veriyo buseferde patchleri internetten indiriyorum inerken internet kopuyo kafayı yiyecem yogmu bunun şifası varsa çabuk olun pls/plz plz/pls :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Öne çıkan mesajlar