Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlamadim ama tahmin ettigim gibiyse yuh..yada ben paranoyagim

pacharel

Öne çıkan mesajlar

Benim odeme gunum 19 u ayin ve dun son bir sans vermek istedim NGE ye..Haliyle son sansida agir lag yuzunden bosa harcadi..Neyse soylemek istedigim bu degil.Acountu iptal etmek icin website a gittim account/billings calismiyordu peki dedim launchpadden supporta gittim ordan dogru denedim gene calishmadi...register expansion diye bir sey oldugundan da bihaberdim..sonra bir arkadashdan dogru ogrenipte ordan dogru iptal ettim accountu..ofisteki internet cok yavash oldugundan siteye girip tekrardan website in calisip calismadigini denemek azap geliyor..ancak ben standart bir oyuncuyum ve bu muhabbet bende kasitli yapilmish bir seymish izlenimi uyandirdi..borsada kotu giden firmalarin tahtalarini satishlar yıgılmasin diye acmamalari gibi...
sayet oyleyse ben bu SOE nin,tabiri caizse;teeeeeeeeeeee......... artik neresine denk gelirsem......
(kıl oldum ya heriflere bu nge yuzunden gordugum her negatif seyi elestirme ihtiyaci hissediyorum..kisisel bir rahatlama aldirmayin)
Sosyal ağlarda paylaş

sen takil ya..bende acmamak icin konu zor tuuyom kendimi deli oldum ztn SOE'ye kafam girsin ne diyim ya hayatimi verdigim oyununun icine ettiler[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...