fyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 slm onceden konu acmistim ama eskidigi icin yeni cevap yazamadim :( neyse, tam sorunu buldum, amd venice+abit(son bios updateli)+kingston UYUMSUZ, ramleri samsung la degistirdim, 30 saat wow oynadi birisi basinda ve bir kez bile kilitlenmedi. Bilginize Fyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cok sevindim bnm de ramler uyumsuzdu sürekli 132 hatasından deli olmustum ama ramlar 400 mhz olmasına ragmen su an 333 te calıştırıyorum ve sorunum ortdan kalktı[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende yaklasık 1,5 yıldır amd 64 bit var,ram vs herhangı bır sorunla karsılasmadım,bugune kadar sadece 2 kere 132 hatası verdı oyun,enufak kıtlenme vs olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: fyra, 18 Kasım 2005 14:26 tarihinde demiş ki: 30 saat wow oynadi birisi basinda O birisi sen olmayasın :D , hani sorun çözüldü diye uzun süren kıtlık sonucu yemeğe saldıran insanlar misali wow'a saldırmışsın gibi geldi banada :D, ilk wow aldığımda 18 saat başından kalkmamıştımda o açıdan. Utanma yani söle sen olduğunu anlayış gösteririz merak etme.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 2x kingston 400 mhz 512 MB DDR-SDRAM ve AMD 3000 939 Venice Core kullaniyorum 300 mhz Overclock edilmis,132 hatasi vs cikmadi aylardir. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Zaten sorun Ram & Cpu degil Ram & Mainboard oluyo genelde.. Bendeki Epox'da twinmossları sevmiyor :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hehe ben deildim, en fazla 5 6 saat oynarim. iyi musteriler den birisi, rekoru da 60 saat civari bir oturusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar