dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 üff kes artık sesini...nese yada sen yaz bn artk cvp vermicem[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsun bir an önce düzelmen dileğiyle. yaşadıgın durumun ne kadar kötü olabilrdiğini tahmin edebiliyorum ama keşke elimizden birşeyler gelse :([signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eet gerçekten çok kötü ve zor bir durm.:([signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben de diyorum nerde bu kız okulda fln göremedim :) geçmiş olsun :( inşallah geçer en kısa zamanda,daha iyi hissedersin umarım.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Anelor, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: adimi nerden biliosun ya manyak misin nesin kimsin sole wjhahaha sen manyaksın erkuttttt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cVİTAMİNİ ne falan abanın.. baya bi yararlı oluo.bi de kalın giyinin,bere giyinin falan.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar